Nu har hon åkt...

Nu har Sofia åkt till Paris... Jättetråkigt men otroligt kul att hon har varit här så länge o att vi fick så mkt tid tillsammans!
I onsdags tog jag och Peter, som jag är på praktik tillsammans med tag i det här med vår handledare, vi sa att vi inte ville vara kvar för att det inte kändes bra. Så studierektorn på den skolan skulle hjälpa oss att kolla om någon annan på skolan ville ha oss som lärarstudenter. Men det fanns ingen på skolan som kunde ta emot oss så igår fick jag reda på att vi fick vara i Stordammens skola i en etta! Hur gulligt är inte det!!?
Någon som vet vilken buss som går dit och var det ligger???--kanske borde ta reda på det idag eller imorn.. haha

Iaf, eftersom vi slutade på den praktiken i onsdags så fick vi 2 dagar "ledigt" egentligen skulle vi börja med examensarbetet men eftersom Sofia var här var det lite svårt. Men skitkul!! För då fick jag två hela dagar som jag kunde spendera med henne. Annars hade jag bara kunnat träffa henne på kvällarna ju...
Vi har iaf spelat enormt mkt Canasta, shoppat på rean, lagat mat, haft middag hos mina föräldrar med Pär och hela min familj osv osv. Alltid när vi ses är det som vi sågs igår även fast det oftast är ett år sedan vi sågs sist. Vi brukar alltid hitta på en dans o visa upp men det fanns inte så mkt plats i min lägenhet o vi hade inte tid tyvärr. Även om vi stod o shaka ass ordentligt i mammas kök när vi lagade mat igår. HAHA vi spårade bara lite....

Nu väntar jag på att Pär ska komma hit, vi ska mysa idag eftersom vi får så lite tid i veckorna nu framöver. Vi ska se på nåt avsnitt av band of brothers tror jag.
Ikväll ska jag ut med Da crew!!! Är så jävla taggad! Therese har ju köpt lägenhet här nästan bredvid mig så vi ska ha för och efterfest där:) Utgång på Platina tror jag... Ska bli så himlans kul att träffa tjejerna!!! Och dansa som tusan!

Mina favvislåtar just nu (som ska med ikvl och som vi shaka till igår)
  • All my single ladies-Beyonce---(Har ni sett den videon på youtube och även den när en liten tjej på typ 5 år härmar henne o e så jäävla grym??? Den heter all my single ladies-Arianna eller nåt sånt)
  • El strip club-DJ Nelson
  • Untouched- The Veronicas
  • Circus-Britney
Ajuste jag köpte två skitsnygga tröjor på rean;

Den gröngråa är så jäkla snygg. Den är lite öppen i ryggen o är jätteskön!
Den svarta har jag letat efter hur länge som helst men jag har tyckt att det har varit lite för dyrt att betala 300 spänn för en halv tröja liksom. Nu kosta den 99 kr o det var ju inge snack om saken:) Jag ska nog ha den ikväll! Imorn kommer bilder från kvällen:)


Nu kom min pojkvän som kastar sten på mitt fönster fast han fått nyckel...haha

puss på er!

i'm scared of lonley and im scared of being the only



Vilken dag...

Helt slut! Praktiken är jättetung o handledaren har nog egentligen ingen lust att ha oss där. Inte frågat en fråga om oss eller vår utbildning o nu har det gått två dagar för mig o 4 för den andra kandidaten...
Det enda som gått strålande idag var faktiskt min första lektion med klassen! Den annars så bråkiga och otroligt stökiga klassen satt som små ljus när jag körde igenom läsläxa o allt så det var jättekul!
Men resten på praktiken... herregud...

Men ska ta tag i det imorn...
Sen när jag går på bussen får jag en utskällning av busschauffören för att jag inte skickat ett sms innan jag klev på bussen. Det var bara det att jag visste inte att jag inte hade pengar på kortet så det var svårt att fixa det innan liksom. Dessutom tog det typ 1 minut för mig att få iväg ett sms o få tillbaka biljetten. GUBBE!!!

Sen när jag kommer hem helt slut hade jag fått en sån där avi som man hämtar paket med. Trodde det var något roligt men det visar sig att det var ett kuvert från min hyresvärd som sa att jag ska få hyreshöjning. NEJ MEN SÅ TREVLIGT!!
Undrar vad jag gjort för fel liksom... haha
Men som tur är kommer ju min älskade kusin nu snart o håller mig sällskap o ger mig ett leende på läpparna:)

Nej nu kanske jag ska börja laga mat innan hon kommer och dricka en liten energidryck i min vän ploys anda...haha
Förresten! Jag har väl sagt att jag har telia nu??? Vilka av er mina vänner har detta så jag kan ringa o snacka skit gratis???!
puss på er


u had a bad day...

herregud

jadu det finns inga ord som kan beskriva den totala tomhet jag kände idag när jag kom hem från min första dag på praktiken.
Hopplöst och trött och fundersam... vill jag verkligen bli lärare?
Men jag antar att man alltid känner såhär när man börjar på nåt nytt som är lite tungt. Ganska svår klass om man säger så...
och redan imorn ska jag ha min första lektion som känns halvplanerad eftersom vi knappt fick någon tid med vår handledare idag. Hoppas det blir bättre. Det är liksom nu jag ska lära mig ALLT som inte står i böcker vilket är ganska så mkt...

orkar inte skriva så mkt för jag är rätt trött efter dagen, gick upp 6.20 (jag sover gärna till 11, 12 om jag får) och sedan hem o städa och sen träning för första gången på två veckor. Gick bra faktiskt inte så värst ont men i slutet fick jag sätta mig både på grund av ont och också av huvudvärk...

Imorgon kommer min kusin hit:) Hon bor vanligtvis i Paris, eller nu bor hon ju faktiskt i Göteborg o pluggar o vi ses inte så ofta så det ska bli jättekul!!! Hon ska sova hos mig tills på lördag morgon då hon åker tillbaka till Paris:)

nej nu ska ja snart sova.. vänta på Pär bara:)

puss på er

you're the closest to heaven that i'll ever be, and i don't wanna go home right now...

skaka rumpa igår:)

igår firade vi Johanna som fyllt 22 år och hon hade också sin alkoholdebut efter att hon fött Lucas<3
Vi åt middag på Etage och satt där och drack, jättemysigt var det. Sedan gick vi vidare till BJ där vi tog lite mer vin och senare blev det skakandes på dansgolvet:) Helena och Acke kom också dit, vi hade skitkul på dansgolvet!! haha Acke började "stöta" på de killarna som var jobbiga det var skiitkul! Snacka om att kunna bjuda på sig själv.. underbart...

Fick också sämsta raggningsrepliken (tror jag) någonsin...
" Vad heter du....????? (han tar tag i min hand o snurrar runt mig) "Du ser ensam ut..."
haha... herregud... nästa gång han kom o försökte började alltså Acke förföra honom....HAHAHAA

Sen baksidan med att gå ut o då pratar jag inte om baksmällan för så mkt drack jag inte igår. Dels gjorde det jävligt ont att gå genom fölkmassorna men jag fick ha helena eller någon framför mig som plöjde vägen för mig, men sen det här med rökning. Man går ut för att ta luft någon gång under kvällen och när man kommer hem så STINKER man verkligen rök. Fy fan det borde förbjudas helt!!

Träffade också massa roligt folk ute som jag inte sett på jättelänge! Det började med John som ja kände i högstadiet, sen såg jag Knut en kille som jag dansat med i Scholar ship som är såååå snäll och sen Tove som jag också dansade med där, och sen träffa jag Pelle!!! min allra bästa killkompis i högstadiet som jag gick på balen med<3 vi ska försöka träffas o fika för att catcha up lite... han o hans flickvän bor här nu, för ett tag sen bodde de i stockholm så då var det svårt o ses men nuså:)

Nej nu måste jag sticka till träningen och sedan ikvl är det Emmas babyshower:)
Ska bli jättekul båda sakerna!
puss på er mina gullungar glöm inte o kommentera!!

shake it like a pom pom

Benjamin Buttons otroliga liv

Såg vi igår, jag o Pär... Den var braa! Det enda var att vi hade 4 otroligt omogna och respektlösa killar bakom oss som pratade, smackade, skrattade högt under typ hela filmen.
När de kom in i salongen så tittade både jag o Pär på varandra o ba nej ska de sitta bakom oss. Båda två sa till oss själva att fan nu ska vi inte vara så dömande på förhand men det gick ju som sagt så som vi trott... En gång sa Pär till dem o då ska de börja käfta emot... så jäkla trött på omogna och ouppfostrade ungar...

Sen gick vi hem till mig o fick sova ihop ungefär 3 timmar innan stackarn skulle upp o jobba. Han har jobbat massor den här veckan, förstår inte hur han orkar. Jag hade hoppats att vi skulle få hela fredagen tillsammans men han berättade att han ska jobba då med och antagligen hela helgen. Jag ska ju ut på praktik på måndag i 2 månader från 8-17 varje dag typ så det kommer inte bli så mycket Pär och Linn tid:( För sen när jag kommer hem har ju jag alla träningar och han jobbar.
Men men det ska nog gå bra ändå... bra o längta lite också...

Idag ska jag till honom iaf o äta lunch och sen kommer Sofie o hämtar mig så ska vi åka till Julia o säga hejdå:'(
sååå jobbigt... kommer sakna henne som faan... hennes skratt och skämt på träning, hennes konstanta leende och klockrena kommentarer och hennes stooora hjärta... men men det är bara 122 dar eller va sa du julia...

nej nu ska ja göra mig klar... vi hörs mina änglar...

i just dont wanna miss u tonight...

fick Eva-Lena att gråta precis...

Tänkte att jag skulle vara extra snäll mot er mina kära beundrare (ironi) och läsare...hahahaha
ni får ett extra inlägg idag...

Jag fick nyss E.L som vi kallar henne att gråta... hon tyckte det var så oerhört roligt att jag slant med kniven igår för att falukorven var för hård.... hmmm undrar vem av oss som hade dålig humor... det var itne ens meningen att det skulle vara kul jag ville mest ha sympati för mitt lilla lilla skärsår....

puss på er

live your life

Uppenbarelse!!!

Jag vill ha en liten dator... som fia... sitter nu på föreläsning och om omständigheterna var normala skulle jag sova nu... men för det första var föreläsningen ganska bra och för det andra räddade fia mig när det var 45 min kvar UTAN RAST och hon tar upp sin underbara lilla sak, även kallad den rosa, lilla, nya datorn... Den är underbar... mindre än ett kollegieblock och det hörs inte när man skriver på tangenterna:):):)
nu har jag kollat min mail(för att se om min praktikplats har svarat så jag har inte bara gjort otillåtliga saker!!) men jag har också varit lite på FB och svarat på lite inlägg och sånt... UNDERBART! min dag känns inte alls lika jobbig nu!! haha varför har vi inte upptäckt detta tidigare???!!
Nu vet jag två dyra saker som jag önskar mig... en sån här underbar apparat och en skrivare...
nu avslutar de föreläsningen, bara två kvar så vi hörs. puss

dangerous...

När man inte kan planera...

Blir jag gaaalen! Den här veckan har ju jag börjat min examenstermin på lärarprogrammet och jag ska börja med att ha VFU (praktik), förutom att vi hade lite ontro och liknande igår och har tre föreläsningar imorgon...
Vi ska alltså börja praktiken på torsdag är det sagt men då igår på intron så kläcker killen ur sig "Jaa vi får väl se om ni hinner få en praktikplats innan torsdag. Annars får ni börja när ni fått en..."
Så jäkla jobbigt... varför kan de inte bara bestämma att vi börjar praktiken på måndag så vet vi iaf vart vi ska vara... plus att vi hinner förhoppningsvis ta kontakt med den läraren vi ska vara hos så att de inte tror att vi bara kommer dit utan att höra av oss.... SUCK! Ibland undrar jag hur de tänker när de som ska lära oss lära ut inte kan planera själva... blir så jävla snurrigt liksom.. hur svårt är det att organisera egentligen???

Nu måste vi liksom kolla på internet hela tiden för att få reda på om de har hittat någon praktikplats till oss eller inte. Och om de nu hittar en så hinner vi antagligen inte ta kontakt med den läraren utan dyker bara upp helt oplanerat.
Ajja ni förstår min problematik...
Jag hoppas på att de inte hittar någon direkt till mig så jag kan ta det lugnt torsdag o fredag, min kropp behöver det.

Juste jag tänkte visa lite bilder från i lördags... Visst har jag berättat om lördagen? ja det har jag nog o dessutom så var ju alla mina läsare där skulle jag tro...haha men jag visar lite bilder iaf;
vi var 9 stycken på middagen först...



     


gympagänget<3<3<3<3 älskar er tjejer...

Sen blev det paaaartyyyy... Vi hade bjudit massa folk som plinga på kl 21.
tjejerna rockar loss på dansgolvet...



Kommer sakna dig så himla mycket gumman!!!!! love u

Idag skulle jag o Pär mysa hela dagen var det tänkt men vi blev väckta av ett sms från hans jobb där de bad honom jobba från 10 istället för från 19. Så han hoppade upp och började göra sig iordning direkt... han är så duktig min pojkvän...
Jag cyklade hem o åt frukost o kolla lite på sex and the city o sen däckade jag... haha...

Nu har jag lagat korvstroganoff (otroligt va jessica??-vill du ha??) och ska städa upp lite här hemma tänkte jag... Det snöar ju som fan hur kommer det sig??? jag vill ha sommar nu ju...

Idag fick jag 4 brev från Telia och den 26e byter jag helt till Telia25:) hoppas på mindre räkningar då....

Nu blire städning...

puss //L

Saker o ting  börjar röra sig..


Inge rolig just nu..

Jag e nog tråååk just nu. Trött hela tiden o kan inte kocentrera mig på nåt typ... det tar energi att läka antar jag men inte fan trodde jag att det skulle göra ont som fan o att jag skulle va såhär trött nästan en vecka efter operationen...

Varit dålig på o uppdatera sorry för det, fick ju höra i lördags att jag minsann måste uppdatera oftare eftersom jag har massa trogna läsare, mina vänner...hahha..

Jag har i princip sovit sedan operationen i tisdags men som tur var orkade jag var amed på Julias hejdå-middag som vi hade hos Ploy... vi överaskade henne med att vi hade bjudit massa folk som kom senare o så hade vi lite paaarty...
singstar, massa god mat o efterrätt osv osv:):)
Det var jättekul mina underbara änglar!!! puss på er

Kommer kort senare nu e ja så trött så jag vet inte vad ja skriver...

puss på alla

hurt

inte van att vara såhär trött...

Jag sover typ hela tiden. O när jag inte sover kollar jag på sex and the city (tack gode gud att Fia fick boxen i julklapp). Jag har typ legat i sängen sen operationen i tisdags morse. Med ett undantag på en examination i skolan idag. Orkade göra det jag skulle redovisa, (opponera på en mini-examensuppgift) o sen fick jag min uppgift opponerad sen var jag tvungen att gå hem. Vart för trött. Antar att det är för att min kropp försöker läka, och det börjar se okej ut. Inte lika svullet. Bara lite blå-gult... haha men vad hade jag väntat mig (jag-även kallad blåmärkstjejen)

Nu äter jag pan-pizza för andra gången idag och jag orkar inte ens ha dåligt samvete... vaffan när man är sjuk orkar man inte laga mat...

Nej nu ropar SATC-boxen på mig... o snart kommer Pär<3 då ska vi se ett avsnitt till av band of brothers.

puss på er

untouched

överlevde...

Fy fan... Det va fan bland det läskigaste jag gjort... iaf innan liksom. Skriver om alla detaljer snart om ni nu vill höra de äckliga bitarna. Men nu är knölen ute och jag hoppas att det inte ska göra ont längre.
Just nu har jag grymt ont och det känns som om stygnen ska gå upp bara jag sitter upp så jag ligger/sitter typ när ja skriver detta.
Min favorit idag (förutom min underbara pojkvän som ställt upp hela natten och HELA dagen, tagit hand om, hållit handen, kramat, pussat, fixat mat, diskat, servat med värmekudde, värktabletter och allt som kan tänkas<3) var narkosläkaren Ulla som var helt underbar under operationen.

Nej nu ska jag nog sova lite mer...

Ajuste! Idag har jag faktiskt fixat lite också, sa up mitt nummer från telenor så jag kan byta till telia. SKÖNT!! så den 21a kommer jag ha telia 25 alla mina underbara vänner så då kan vi rinag gratis till varann, ni som har det;)

Sen måste jag bara tacka alla underbara människor i mitt liv, mina vänner, änglar och mitt allt helt enkelt. Har fått så fina sms hela dagen, att ni tänkt på mig och bara massa peppande ord. Finns inte ord för hur mycket jag älskar er och hur mycket ni betyder för mig... Utan er andas inte jag...
Jag hoppas att ni vet att jag finns här för er...

Whatever it takes...

<3

//L

Mad & Untouched

Har ni hört de låtarna???
Mad med Ne-yo och Untouched med The Veronicas. De är grymma! Gäller att hålla sig på bra humör just nu! O framförallt inte tänka.

Det enda jag försöker tänka på är dagarna efter. och på alla gullvänner som är helt underbara! Är så lycklig att jag har er och att ni ställer upp för mig, ni förstår inte...
Är så skönt när man inser vilka som är ens vänner FÖRALLTID och vilka som man inte längre orkar anstränga sig med.
Tack för pratstunden på Java gänget var så skönt!!! Haha inser ni att vi satt från 19.10 till typ 22.30??? haha gott o mysigt!


Nej nu måste jag duscha o göra mig iordning för att åka till mormor. Vi ska fira henne o mamma lite, de fyller år imorgon och på tisdag.

puss på er

out from under

Nattligt inlägg

Ska försöka sova snart...

tänkte bara kika in lite snabbt och säga godnatt till alla...

hade jättemysigt hos Johanna o Lucas<3 Emma kom också så där satt jag med 2 mammor...:)
2 filmer blev det, dumpad och cinderella story... haha ganska sådär filmer men ändå, det är min o johannas stil eller hur gumman;)

sov gott!

puss

say goodnight and go

nu ere fan snart...

skiträdd.
jag är rädd för att ta ett stick i fingret o nu ska någon skära i mig... jag vill inte!!!

får panik när jag tänker på det.. mycket tårar nu...

ska åka till Johanna o Lucas nu o mysa med Lucas, kolla på massa filmer så jag slipper tänka på det. Hoppas jag.

mina underbara vänner--- älskar er för allt ni gör för mig...

förlåt att detta blev ett deppinlägg men nu ere fan snart dax och jag är så rädd.

förresten kunde jag inte byta abonnemang idag för att den trevliga telia killen förklara att min bindningstid med telenor måste gå ut helt innan de kan göra en förfrågan om att få ta över mitt nummer. så på tisdag efter operationen om jag orkar eller på onsdag ska jag fixa allt det där... om allt gått bra... bläääääääääääääääääääää

idag kom iaf julia hem o jag fick ett jättegulligt sms, blev så glad!
Dessutom har jag tränat tjejerna idag också i tre timmar. Den nya gruppen. Det var kul, de var duktiga! Man blir så stolt när man ser vad de kan och man vet att man tränat dem så länge att man faktiskt har lärt dem massor:)vi är riktigt duktiga vi, alla tränare i Bas2-ta åt er!

nej nu väntar Johanna och lilla älsklingen... borde plugga men känner att jag inte orkar.

everything is still a blur

puss på er
//L

Telenor verkar lite virriga...

Idag ringde en killa från Telenor. De har ringt massor den senaste veckan men jag har inte orkat prata med dem för, för typ tre veckor sen ringde en annan kille från Telenor som sa till mig att jag har 18 månader kvar på mitt abonnemang...

Men idag svarade jag iaf och då sa han att min bindningstid går ut den 12 januari... dvs på måndag!!!!!

WOHOOOO!!

Jag är äntligen friii!
Måste komma på vilket abonnemang som är billigast eller om man helt enkelt ska ha nåt kontantkort??? Vad tycker ni? Jag är hur som helst sjukt trött på att ha 600-700 kr i månaden i min mobil räkning... Vill ha nåt där man får skicka massa gratis sms för ja skickar typ minst 10 om dan eller nåt...

Vad säger ni vad ska jag byta till???
puss på er

closer

Gillar INTE läget...

nu ska jag avreagera mig lite här till er som kollar på min blogg ibland...

just nu är det fan inte kul. ingenting...
För det första. Jag har FORTFARANDE iskallt i min lägenhet!!! Det är mellan 14 och 16 grader och det är isande kallt på golvet... Har ett värme-element (om jag sätter in ett till går hela min ström) så jag får nöjja mig med detta. Fryser konstant, spelar ingen roll var jag är längre jag har liksom blivit nerkyld inifrån känns det som. Om jag får lunginflammation o dör så får ni lova att ni stämmer SH Bygg!!!
För det andra: IDAG insåg jag att vi har en helt enormt stor uppgift som ska vara inne nästa fredag... Då undrar ni kanske varför sitter du här o gnäller, jo för att jag kan inte koncentrera mig i min kyla ska jag tala om för er. Och det enda jag kände att jag orkade just nu var att gnälla so there u go... haha
Idag fick jag alltså reda på detta, vi ska läsa 450 sidor o skriva 4-6 sidor med olika rubriker som jag inte ens fattar vad som ska vara under vad... SUCK
Jag var ju borta så mkt i slutet av terminen för att jag var på alla läkarbesök och undersökningar och provtagningar så jag missade detta...jävla skit...
nej ja ska faktiskt sätta igång snart ska bara väma mig klart med mina värmekuddar o så så att ja inte hackar tänder...

För det tredje... en god ond sak... eller hur man nu säger. Jag har sån där träningsvärk ni vet. Så jag skriker när jag sätter mig ner o ställer mig upp... haha. Och trapporna i skolan ska vi inte ens tala om... haha
Igår var ju alltså första träningen på tre veckor och man ska ju känna att man lever... Jag var så sjukt trött så efter andra passet låg jag, Sofie och några andra i vår grupp på marken och asgarvade av utmattning och av trötthet... haha
älskar rm-äldre/mixen...

Så min helg ser alltså ut plugg plugg plugg o lite träningar såklart. Sedan fyller mormor och mamma år på måndag och tisdag så det blir nog en hel del firande med dem också om jag hinner för plugget. För sedan på tisdag är det dax... usch fy faaaaan jag vill inte. Inte säker på att mitt psyke kommer palla att gå dit. tycker inte om läkare och sprutor o sånt. Tänk om nåt händer??!! JAG VILL INTE.
om nåt händer så har jag liksom bestämt det själv, det är ju liksom jag som har sagt att jag vill göra det här för jag orkar inte ha ont hela tiden. Men jag skulle ju kunna stå ut med den smärtan liksom....... blääääää

Så nu har jag avreagerat mig lite... hoppas ni kan kommentera mig lite gladare...;)

freeze the moment...

puss / L

Värmland och nyår

UNDERBART!!!!
Pärs familj var så snälla och underbara så jag trodde inte det var sant.. Det första som hände när jag kom innanför deras dörr var att både hans pappa o mamma kastade sig runt halsen på mig... Då kändes det att detta skulle bli ett bra besök.

Vi har ätit gott, tagit långa promenader i de Värmländska skogarna, spelat kort, tittat på filmer, shoppat i Karlstad(bara jag då men ändå) spelat biljard med Pärs kompisar och bara haft det underbart... inte ofta jag har semester sådär liksom...

Ville inte åka därifrån...

Vi åkte hem tillsammans med två av Pärs kompisar som skulle fira nyår med oss i Pärs lägenhet:)

Nyår var helt perfekt. Middag med Pärs kompisar plus min älskade Ploy och sedan fest:) Gympagänget kom dit o festa me mig, jag var så lycklig att de kom!! Tolvslaget firades på balkongen i Pärs armar och det kunde inte bli bättre<3
Är så lycklig så jag är rädd... men det är väl så...

observera vårt volumastrade hår!!

Efter tolvslaget festade vi vidare, spelade singstar, kortspel o bara hade kul helt enkelt. Jag o Pär kom i säng kl 7.30 haha... Det var det värt!

Dagen efter(igår) blev en liten segdag om man säger så... Jag o Ploy hängde bara där hemma o glodde på tv tillsammans med grabbarna hela dagen förutom när vi var snälla nog att gå o hämta maten... haha

Idag har jag varit hemma o tagit lite hand om min sjuka lillebror... söten ringde o fråga om inte jag kunde komma förbi för han kände sig så hängig... kan man ju inte säga nej till...<3

Han o pappa verka iaf glada att jag kom förbi o det var mysigt att få vara lite med dem bara sådär:)

Nu ska jag snart cykla iväg till Pär o mysa med min nallebjörn...
puss på er där ute

right here...

RSS 2.0