-

Finns inte ord för hur jag känner mig just nu.
Finns inte ord för att förklara eftersom ingen förstår fullt ut.


Tack ni som ändå försöker och som stannar vid min sida.

Ni andas åt mig nu.
Snälla sluta inte.

Linn

irreplaceable

Seg idag, vill inte bli sjuk nu!!

Vaknade med grym kramp i magen och ont i halsen. Har bara tagit det lugnt och legat i sängen hitills och försöker nu göra något av min dag även om jag ska ta det lugnt och bara ladda inför imorgon tänkte jag. Spännande med ett nytt jobb, även om det inte är helt nytt eftersom jag har vikarierat mycket på skolan tidigare, men då har man ju inte samma ansvar som jag faktiskt kommer ha imorgon och tre månader framöver. Men hoppas på att det går bra!

Tänkte försöka slänga allt det som jag sorterat ut hitills men får nog vänta tills Pär kommer för det är en del och det väger en HEL del!! Har sorterat ut lite mer i badrummet också:) Så skönt att bli av med saker!!

Igår var en fin kväll med min älskling... Mys och Project Runway:)

Nej nu tar jag tag i dagen.

puss på er!
//Linn

higher

Bakdag

Herreguuud vilken hemmafru jag har varit idag!!
Jag har bakat massor och massor med bullar i olika smaker och en tigerkaka... okej låter inte så mycket men tog faktiskt hela dagen!
Gott blev det faktiskt också så lite stolt är jag... hoppas många av er vill komma och fika med mig annars kommer jag bli väldigt rund om man säger så...

ikväll har vi myst framför tvn och goffat i oss av diverse godsaker... bullar, tigerkaka efter en utsökt middag, lax med wok:) Och min favorit soya... sååå gott!!

imorgon blir det till att åka hem och fortsätta på min sortering och senare på dagen blir det träning med mina juveler:) Ska bli roligt!

Efter detta hoppas jag på att hitta på nåt kul... helgen måste jag sedan ladda upp för mitt nya jobb som jag börjar på måndag. Spännande!

Hoppas ni har det bra där ute i kylan som blivit lite mindre iskall idag... Däremot inte sagt att det är mindre halt, halkade idag när jag skulle leverera bullar till min mamma. Gissa om Pär skrattade åt mig när jag drattade på rumpan och det enda som sticker upp från marken är mina bullar som om de vore det som jag måste skydda allra mest... herregud vilka prioriteringar jag har som jag knappt vet om...

puss på er

//Linn
take one step at the time

sortera och slänga!

UNDERBART!!

Verkligen underbart! Så skönt att bli av med massa skit som ändå bara ligger o samlar damm...
Jag har sorterat ut min bokhylla och slängt lite andra saker som jag faktiskt inte behöver. Så äntligen fick jag plats med mitt pyssel och scrapbookingsakerna där, så jag lättare kan få fram dem!! Kulkul!!

Ska fortsätta imorn eller på fredag med mitt skåp och med garderoben tänkte jag. Även badrummet ska få sig en omgång, alla ianvända krämer, necessärer, smink och lotions ska slängas!! Ropa till om ni behöver nåt! DVS Skriv ett inlägg såklart!!! Dåligt med det nu... skärpning läsare!! <3

Så det blir en lång tripp till soporna imorn innan jag åker till Pär och bakar bullar:) Ska bli jättemysigt! Kanske provar på en tigerkaka ala mammsen också!! Älskar ugnar... haha eftersom jag inte har någon hemma alltså...

Hoppas ni sover gott i era sängar för klockan är alldeles för mycket!!

puss på er!
//Linn

say goodnight and go

Ingen riktig skrivfantasi...

Ledsen mitt lilla gäng som läser min blogg, har inte mycket fantasi om vad jag kan skriva om eftersom mycket annat tar upp mina tankar, saker som jag itne vill skriva om här.
Men känner ändå ett litet ansvar att skriva eftersom jag vet att Emma M verkligen vill ha nya inlägg varje dag... haha snart börjar hon skolan igen och då måste hon ha att göra på sina håltimmar så det är bara att komma in i rycket igen:)

igår var en tung dag förutom när jag kom hem till mina föräldrar ett tag och sedan fick åka till underbara Fia... hon och jag är så lika. Hon förstår mig utan att jag behöver säga nåt och vi har så underbart roligt tillsammans!! Att vi har samma shopping-mani gör ju inte det hela sämre...vi satt och drack vin och drinkar och shoppade på hm:s hemsida:) Blev många fina saker ska jag säga er!! Längtar tills jag får hämta ut paketet!
Hoppashoppashoppas att klänningen passar!!!

Nu är jag hos Pär och vi tittar på oceans thiteen. Eller han tittar, jag sitter ju här. kom på at jag var tvungen att m aila mina gympatjejer om att vi ska sätta igång träningen på fredag. Blir skönt att få koncentrera sig på nåt annat ett tag. På måndag börjar jag också mitt nya jobb:) Ska bli jättekul och spännande, även om det blir tufft med heltidsjobb som jag inte är van vid, men det är bara januari ut så jag ska nog överleva:)

nej nu ska jag gå o mysa lite med Pär innan han ska åka till jobbet!!

puss på er
//Linn

you raise me up

Äntligen träning!!

Skönt ska det bli... jag funkar helt enkelt inte utan att träna blir alldeles för trött och seg... kroppen känns som gummi på flera sätt!! haha inga muskler kvar...

Ska bli skönt att få tänka på nåt annat ett tag.

Nej nu måste jag städa upp.
Vill bara tacka igen, ni som stöttar mig, betyder allt...

//Linn

please remember...

Jul och nyår som jag sent ska glömma...

av många anledningar...

Underbar julafton för tidigt firades med min familj hos mormor... bytta lite julklappar och mös. Sedan var det strax dax för mig att ge mig av till Stöten med Pär och hans familj. Firade julafton där med slalom längdskidor och massa mys...
Fick tråkiga nyheter strax före nyårsafton som gjorde att jag inte var på topp. Vill inte skriva om det här än men det kanske kommer. Åkte iaf hem på nyårsafton och firade med mina underbara gympatjejer och Pär. Blev en lugn kväll för min del och de senaste två dagarna har jag spenderat i Pärs armar eller hos familjen.

Hoppas ni har överseende med den dåliga uppdateringen.

Hoppas ert jul- och nyårsfirande var underbart

//Linn

you can see my heart beating...
you can see it through my chest
i´m terrified...

RSS 2.0