Var tacksam för dina erfarenheter?

Hej alla söta!
Sitter här i soffan och laddar inför morgondagens Våruppvisning! Dagen imorgon kommer bli heelt hysterisk! 2000 i publik, 2000 gymnaster, massor med nya "runt-omkring" aktiviteter och annat skoj! Men så kul det ska bli! Jag kommer jobba från 7.30-19.00 minst... Men det kommer det vara värt!

Har haft ett långt samtal med världens bästa vän ikväll... Fia är så himla klok... Vi har gått igenom så mycket, både tillsammans och på varsitt håll som gör att vi förstår varandra som systrar. Allt jag har gått igenom allt hon har gått igenom, det har gjort oss till de vi är idag. Det är så många av mina vänner som går igenom olika svårigheter där jag bara kan trösta och veta hur det känns eftersom jag gått igenom det för flera år sedan.
Trots att det var väldigt jobbiga år är jag ändå tacksam för dem idag. Det är de som gjort mig stark, de som gjort att jag växte upp tidigt, som lärde mig att ta ansvar. Men samtidigt är det också de som gör att jag än idag inser hur sårad jag är/var inuti, vilka spår det har satt som jag måste lära mig att bli av med och vilka känslor jag måste lära mig att koppla bort eller leva med. En sådan känsla är konstant oro. Oro för att något ska hända, oro för att det värsta kommer hända, bara för att det är mitt liv och personer som står mig nära. Oro för att bli för lycklig...

Jag är evigt tacksam att jag träffat Fia, hon är den bästa vän man kan ha, den bästa stöttepelaren, systern, pepparen, rådgivaren...
Du och jag Fisen! <3
För alltid.
Nu ska jag fortsätta titta på tjejserier, är ensam hemma ikväll så jag tittar på sånt som P inte vill se... Make it or break it dags!!

Vilka är ni som läser? Lämna gärna ett avtryck eller en fråga som kommentar!

//Linn

everywhere I´m looking now, I´m surrounded by your embrace....


Det dåliga samvetet fortsätter...

Jag hinner inte med riktigt.. Stressigt på jobbet, mycket på träningar och mitt i allt åkte vi till fjällen... 2 gånger:) men kul var det och nog ska jag klara det här men har inte varit hemma före 20 någon kväll på länge så jag har inte hunnit köpa de påskpresenter jag vill till vissa sötnosar... Får se hur jag ska lösa det... Jag ska hälsa på många sötnosar imorgon, nämligen min gamla klass som jag jobbade i förra året:) ska bli jättekul att se dem igen!!!
Nej nu ropar kudden...
Puss på er!!

Take one step at a time...


Tankar och funderingar

Haft en bra och produktiv dag idag på jobbet!! Sen ett grymt gympass... Grymt mot mina muskler alltså... Kändes bra efteråt i alla fall;)

Har funderat mycket på det här med jobb och studier osv. Jag började ju plugga direkt efter gymnasiet, vilket jag är stolt och glad över att jag orkade. Detta gjorde att jag hade ganska lätt för alla skrivuppgifter och annat som vi skulle göra, man var ju redan "inne" i plugget.. Dessutom gjorde ju detta att jag träffade min bästa vän i hela världen och min sis, Fia.. Så jag skulle ALDRIG byta dessa år mot något!!

Däremot så förstår jag folk som tar ett uppehåll och funderar på vad man verkligen vill göra. Jag tror man behöver den pausen. Jag visste ju vad jag ville göra så jag tyckte det var lika bra att börja och det är ju skönt nu när jag är 25 och har en utbildning som är värt något och som jag är stolt över.
Jag hade turen att kunna ta en ledig termin när jag kände att jag behövde det och det gjorde jag verkligen! Är väldigt glad att jag gjorde det!

Sedan jobbar jag ju inte med det jag är utbildad till just nu men jag känner ändå att det är värt väldigt mycket att ha det med sig i bagaget.

Det som har varit konstigt och svårt med att vara färdig under tiden alla ens vänner pluggar är nog att man känner att man missar så mycket och att man inte kan vara lika flexibla som de kan. Man kan inte ta en dag ledigt för att shoppa eller fika på stan, man kan inte följa med på saker på dagtid, man kan inte ställa upp som man skulle vilja.. Och det svåraste är nog att få mig själv att förstå att detta inte krävs av mig... Jag vill kunna vara med vännerna, träffa alla de mysiga bebisarna som är omkring mig, ställa upp för de som har det lite tungt men det är så svårt att hinna med när man jobbar hela dagarna...

Sedan har jag ju träningen efter dessa dagar så det är ännu svårare men jag ser det som att de som förstår mitt livsval, hur jag lever och att jag älskar det jag gör, de är de vänner som jag vill ha omkring mig.

Oj vad långt detta blev, jag vill bara att ni, mina underbara vänner ska veta att jag gör det bästa jag kan för att jonglera nytt jobb med träningar och nära och kära.

Nu ska jag krypa ner till mannen i mitt liv, jag har haft sån tur som hittat honom ska ni veta...

Puss på er och sov gott!

Your one in a million...


Fjällen baby!

Har haft en fantastisk långhelg!
Vi åkte till Värmland i torsdags och firade påsk där med Pärs syster, hennes man, och Pärs pappa och mamma.

Firade påsken ordentligt! Både äta ägg, leta ägg och måla ägg hanns med!I söndags bar det av till Sälen och Hundfjället och en fantastisk stuga med loft, brasa och bastu:)

Vi såg backarna från fönstret!


Utsikten från vårt rum:)

Vi var ju i fjällen förra veckan också och då hade jag för små pjäxor så mina ben svullnade (?) upp efteråt och det höll i sig i en hel vecka! Den här gången hyrde jag pjäxor och köpte nya stavar så nu gick det fort och smidigt ner för backarna utan svullna och blåa ben!
Hur härligt som helst! Tyvärr så snöade det jättemycket idag och det var nästintill omöjligt (för mig och Pär iaf) att ta sig ner för backarna. Vi tog några åk iaf och sedan begav vi oss tillbaka till stugan för att packa. Sedan åkte vi hemåt vid kl. 14.00 och var inte hemma förrän kl. 19.00!! Lååååång tid i bilen!!

Nu är vi iallafall hemma och jag ser fram emot jobb imorgon och dessutom heela helgen! På fredag ska jag dessutom få hälsa på mina underbara elever som jag hade förra året! Längtar!
Sedan ska jag dessutom få hälsa på älskade och saknade Johanna, Lucas och Stella <3

Nu tar vi igen de Big brother avsnitt som vi missat (ja jag vet, vi är fast...suck...)

Hoppas ni alla har haft en jättebra påsk och fått vara med era nära och kära!
Jag har varit med några som står mig väääldigt nära och ser fram emot att få umgås med resten av mina hjärtan...

puss o kram på er!

Your amazing...

//Linn


RSS 2.0