Pappa bli frisk...

Snälla... Det är helt sjukt hur sjukvården kan se mellan fingrarna och skita i kroniskt sjuka personer. Han får ingen hjälp från sjukvården bara massa undersökningar som inte leder någonstans. Slangar i halsen...usch.


Jag önskar av hela mitt hjärta att han fick vara frisk och göra det han vill... älskar honom så mycket...

no air...

älskar min familj mest i världen

alla borde få vara friska

Ute på praktik

Hej!
Sorry min enda läsare, Anna att ja inte skriver så ofta nu men jag är ju som du vet ute på praktik. Herregud har aldrig varit så trött någon gång tror jag. Har så sjukt mycket att göra så att det inte är sant.
Jag har väl redan skrivit om alla uppgifter jag ska göra men jag gör det igen.
6 st pm, seminarie uppgifter som ska vara 3 sidor var.
4 st observationer (idag har jag gjort tre):)
Studieplan ska skrivas(har gjort det idag men måste visa den för min handledare)
1200 sidor ska läsas inför tentan som är den 4/6.

Förutom allt detta ska jag alltså försöka koncentrera mig på att bli lärare. Herregud igen.
Ska liksom planera lektioner, lära mig planera terminer osv.
Inte så kul.
Dessutom är det för mycket på alla håll nu.
Tycker inte om när familjen mår dåligt då bryts jag ner inifrån tills jag inte står ut längre. Försöker stå emot den här gången men det börjar svida.

Det som håller mig igång just nu är Våruppvisningen på söndag, ska bli kul att visa upp så mycket:)
Dessutom längtar jag sjukt mycket till tävlingen i Umeå!
Ska bli riktigt roligt!

Tänker mycket på Engla. Stackars familj!

Hoppas att ni där ute mår bra och att ni har mindre att göra än mig.
Sov gott nu ska jag gå o sova fastän jag har sovit middag två timmar. Helt slut som sagt.

Ni får gärna kommentera så jag vet om jag verkligen bara har en läsare...haha

i have nothing if i don´t have u... --- friends and family


Välkommen hem Jessica!!

Åååå hon är hemma igen! min älskade vän! Har längtat sååå! 6 långa månader men nu är hon tillbaka! Nu ska vi börja kolla på lägenhet o grejjer igen eller hur?;)
Har pratat med Jessica två gånger idag bara för att:)

Annars har jag mest pluggat så klart vad trodde ni?
Och imorgon blir det plugg från 9-typ 14... Men sen blire iaf träning me tjejerna o kanske kanske kanske får jag träffa Jessica då!!:):)

Nej nu måste jag sova.
Sorry anna det blev ett kort inlägg, får skriva mer imorn!
puss o kraaam sov så gott!

u hang up no u hang up kind of love...

Nu ere mycket...

Har 1200 sidor att läsa i denna kurs o måste typ läsa klart allt imorn och på fredag. SUCK!
Sedan är det massa uppgifter som vi ska göra ute på praktiken som börjar på måndag. Utöver det kommer vi examineras genom ett PM och en salstenta på fyra timmar. Herregud hur ska jag klara detta?

Jag måste dessutom välja kurs till nästa termin. Om jag väljer examensterminen, måste jag börja söka jobb och ny lägenhet eftersom jag inte får bo kvar här om jag inte pluggar.

Sedan är det mycket träning, dels på grund av Våruppvisningen den 20/4 (som jag hoppas alla kommer o kollar på;) vi ska köra mixfriståendet:)) dels på grund av att vi snart har tävling i Umeå...

Imorgon kommer Jessica hem! Jag är så lycklig! Kan inte förstå att det har gått hela 6 månader! Trodde aldrig att de skulle ta slut... Men äntligen ska jag få vara med min älskling igen! Vi ska köpa gymkort tillsammans o kolla lägenheter:) Kanske flytta in tillsammans. Haha nu lät det nästan som om vi va tillsammans men så ere inte... Hon e bara en av mina underbaraste vänner.

Imorgon blir det alltså maaaassa plugg som vanligt och sedan ska vi försöka åka o säga hej till Jessica såklart!:)
på fredag blir det bara plugg o sen träning och sedan barnvakt. Lördag träning, hjälpa till på tävling i Fyrishov  o sen utgång me Jessica! KUUUUUL ska det bli!

Nu måste jag sova om jag ska orka plugga imorn. Satt till halv sex i tisdags, tre idag och imorn måste jag nog sitta till runt 5. BLÄÄÄÄÄ!

Vill jag ens bli lärare? Kommer jag ens klara av det? Bra att ge upp nu liksom...

Puss på er alla mina fina vänner...

u got me checked in to rehab
and baby ur my disease

Frankrike och skola

I helgen var jag mamma o pappa i Frankrike. Var helt underbart att träffa min moster, mina kusiner, Daniel och Erland igen! Var så länge sen!
Jag och Sofia är verkligen som syskon! Vi har så roligt tillsammans och kan prata om ALLT!

Hon och Daniel är så söta! Vill också ha en bra kille!

Vi reste typ hela fredagen,bil till skavsta, flög från skavsta och tog bussen från Beauvais till Paris och sedan metro till Saint Germain en layt som är en förort till Paris där de bodde. Lägenheten var jättefin! Vi åt god middag som jag och sofia gjorde(fylld kyckling med soltorkade tomater och fetaost och pasta:) Sedan var det lekar såklart! Vi körde den här leken, att man ska hitta på olika kategorier och sedan ska man säga en bokstav så ska alla komma på under varje kategori. Om man har ett ord som ingen annan har får man två poäng och om man har ett som någon annan också har får man ett poäng. Det var skitkul!

på lördagen åkte jag metro själv(SJÄLV) in till paris där Sofia mötte mig (visserligen utanför metrovagnen men d va skitläskigt ändå! - fan va man känner sig utsatt när man inte kan språket!!)
Jag och Sofia shoppade i Paris. Underbart! Jag köpte ett par vita jeans, en t-shirt klänning , ett linne och en ögonskugga.  Sedan hade vi picnic i en liten skitmysig park där vi åt baguette, croissant, marmelad mjukost och cola light såklart!
Cola lighten i Frankrike är mycket godare än här hemma för de har inte tagit bort aspartanet... haha

Sedan åt vi på restaurang på kvällen, eller på ett crepperi eller hur d nu stavas. Ni vet såna pannkakor emd fyllning i. En matig och en efterrättig åt vi var:) Allt för att pappa fyllde 50. Så skönt att se honom så glad... De kom med ljus på hans efterrätts crepp, Karin hade skvallrat att han fyllde år:)
Sedan gick vi hem o spelade ännu mer spel efter att jag o Sofia hade tagit några kort i en cool tunnel typ.
Sedan på söndagen gick vi upp kl tre eftersom man ställde fram klockan o vi skulle ta 5.05 metron. Suck. Sedan var det buss o flyg dags igen. Fy fan va ja hatar o flyga. Ja o mamma e likadana där. Pappa bara sover...haha.

Sedan åkte jag till mina träningar, var något övertrött, hade sovit en timme. Sorry Eva o Lisa...haha

Nu har jag mest ångest över vår nya kurs som börjar som ingen verkar orka med. Alldeles för mkt att göra, 1200 sidor litteratur samtidigt som vi har 5 veckors praktik och 6 olika uppgifter att göra. Herregud. Jag var stressad innan...

Men men vi klarar allt Fia sådeså!

Nästa vecka kommer Jessica hem! Jag längtar så jag har fjärilar i magen! ååååå älskar dig gumman!

Nu ska jag försöka sova och sedan försöka komma upp till min föreläsning imorn kl 8. SUCK! ALlt blir mkt jobbigare utan cykel! Tar dubbelt så lång tid att ta sig överallt!

Sov gott allihopa!
I´m just a little girl u see...

RSS 2.0