Härligt midsommarfirande med underbara vänner

Hemma igen efter härligt midsommarfirande i Värmland!! Vilket väder vi har haft!!
Strålande sol under hela fredagen så vi kunde göra allt utomhus! Vi drack champagne, åt sill-lunch, lekte lekar, spelade kubb, åt middag och dansade sedan natten lång! (iaf jag och Jessika... Min nya favoritlåt -Epic!! ) Dagen efter solade vi, spelade mer kubb, Crocket och jag och Sofie hade även en liten gymnastikträning på gräsmattan.:) ( träningsverk i ryggen och axlar idag- otränad som få...)

På kvällen blev det sedan utgång i karlstad och även där mycket dans:)
Sammanfattningsvis en mycket bra helg med vänner och älskling!

Hoppas ni alla har haft en bra midsommar tillsammans med nära och kära!!

Puss på er
// Linn

I wanna dance, and love, and dance again...


På väg

Nu är vi på väg!! Usher dånar i bilen, Linn och Fia sjunger (skriker) med, stackars Oscar som kör!! Han hade gjort matsäck till mig och Fia för att vi skulle orka hålla oss en bit eftersom båda har jobbat... vi höll oss ända till Enköping haha!! Vi är så lika, min syster och jag...
Gulligt iaf att han var så förutseende! Jag fick till och med Pepsi Max!! Lycklig!
Puss på er
// Linn
Yeah!!


Spanien och midsommarfirande

Hemma från Spanien, en fantastisk resa med underbara vänner!! Bilder kommer!
Har jobbat i två dagar, jätekul att vara tillbaka på jobbet!!!
Nu är det bara att packa om och sätta kosan mot Värmland där jag äntligen ska få träffa älsklingen igen!! Två veckor sedan sist och det är på tok för länge! Vi har inte varit ifrån varandra såhär länge någon gång sedan vi träffades. Det har ändå gått bättre än förväntan, har ju inte mått på topp redan innan (förlåt alla som fått tagit emot mina "dippar" vid passande och opassande tillfällen...)!men nu går det iaf åt rätt håll känner jag!
Allt har sin förklaring och alla har det tufft så jag ska inte tjata om tråkiga saker här men ibland kommer saker från förr tillbaka och det är det inte lätt att hantera alltid.
Jag är en sån person som behöver mina nära och kära nära mig för att må bra och snart så kommer jag vara mig själv igen på heltid;)

Hoppas ni kommer att få en underbar midsommar i FINT väder!( jag har redan gjort soldansen här hemma)

Puss på er!

I only miss you when I´m breathing...p.s. Jag blir glad för lite hälsningar så jag vet vilka ni är som läser;)

Fotboll

Helgen har varit minst sagt fartfylld:) Roligt har det varit!! Älskar att dansa och umgås med roliga människor.

Ikväll har jag varit hos Sofie med Tobias och Helena och kollat på fotbollen och spelat kort. Väldigt mysigt! Dessutom vann jag spelet och det skadar ju aldrig...
Men sedan var jag ju tvungen att åka hem för att packa eftersom jag jobbar hela dagen imorgon och tränar sedan tjejerna på kvällen. Sen bär det av hem till Tobias och Helena för att kolla på matchen imorgon! Heja Sverige!!

Idag har jag varit hos min söta mormor och fikat och sedan åkte vi till Gränby för att växla pengar, shoppa lite solkräm och liknande och fixa det sista inför tisdagen!

Ska bli jättehärligt att komma till solen!! Känns nästan overkligt.. Men som vanligt är jag ju livrädd för flygresan och för att något ska hända. Men det får jag komma över.

Nu ska jag återgå till packningen!

Hoppas ni haft en bra helg allihopa!!

//Linn

See my side, and I´ll see yours better...


Lång dag:)

Haft en lång dag idag... Hade lite tungt idag på jobbet men det blev bättre efter lunchen:) Ikväll och imorgon ska jag mysa med min älskling så mycket det bara går eftersom vi snart inte ses på 2 veckor... Kommer sakna ihjäl mig...
Han är ett fantastisk stöd... I allt.

Nu ska jag gå och pussa på honom:)

Hoppas ni har haft en bra dag!!

Puss på er!
//Linn

I only miss you when I'm breathing...


Lunch på Java:)

med bästa mamman i världen<3 och med världens bästa pojkvän:) Det behövde jag idag:)


Familjen

Jag älskar er!

<3

we are family...

En tanke...

Jag tycker det är intressant hur mycket man fortfarande kan lära sig om sig själv... Jag har känt mig konstig, tyst och lite bekymrad de senaste dagarna och älsklingen har frågat många gånger vad det är men jag har inte kunnat ge honom något svar. Jag har inte vetat.

Idag efter att jag tränat med Helena och ätit lunch med henne, Sofie och Lisa kom jag hem och mådde likadant. Gick och la mig ett tag men det kändes inte bättre. Vi har kollat på tv och tagit det lugnt men det har inte hjälpt. Helt plötsligt kom bara känslan över mig och jag kasta mig runt Pärs hals och kunde tala om vad det är som bekymrat mig. Jag bara förstod det helt plötsligt och så fort jag berättat och fått hans härliga kärlek och kramar så mådde jag mycket bättre och kände mig mycket lugnare... Usch jag hatar min ständiga oro...

Konstigt att man kan påverkas så mycket av känslor som man inte ens vet vad det är...

Nu har vi kollat på halv åtta hos mig och jag ska strax göra köttfärssås tänkte jag:)

Det känns som söndag men jag blir glad varje gång jag kommer på att det faktiskt är onsdag och att det inte är många dagar kvar till helg:)

Hoppas ni mår bra allihopa, nu skiner solen igen!
Och GRATTIS alla ni som tagit studenten, hoppas ni hade en fantastisk dag!!! Det kommer vara minnen för livet vill jag lova!!

puss på er!
//Linn

take one step at a time...

Snart bär det av!!!

Helt sjukt att vi snart ligger i solen på stranden och bara njuter och slappar en hel vecka;)
Kan inte förstå det!!!


Bröllopsrunda på stan:)

Fia och Linn har ett mission på stan:) kollar efter allt som har med bröllop att göra;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/413539/images/2012/pic_205417346.jpg" class="image">


RSS 2.0