Guldhelgen...

Herregud... jag kan inte förstå det. Vi har tagit GULD i Rikscupen... Vi är det bästa RM laget i Sverige... Det är så stort...

Vi åkte på fredagen med buss, det gick fort men vissa blev såklart rastlösa ändå... Lite gympaboksskrivande, lite halvt film-tittande och mycket skratt! Hela bussen var ju full med taggade och underbara tjejer:)






Elliot var också med:)


Framme i Örebro fick vi en snabbtitt av hallen då vi ställde dit trampetten och sedan bar det av till skolan där vi skulle sova. Vi fick ett jättemysigt klassrum, luftmadrasserna blåstes upp och den vanliga "ringen" bildades. haha ingen ska känna sig utanför här inte...
Sedan var det dags för att ta sig till hallen där vi åt vår medhavda matsäck och jag, julia och elin fick våra fina tröjjor som vi beställt:)
Efter detta hade vi förträning i fristående.Lisas enda kommentar efter vi hade kört en gång var "SKÄRP ER!!"
Haha det var lite skrämmande att höra det från henne, så vi skärpte oss och körde en gång till. Det såg nog lite bättre ut men det fanns såklart saker som vi kunde bättra på.
Vi gick tillbaka till klassrummet och gjorde oss redo för natten.
På lördagen fick vi vår första någonsin, SOVMORGON! Vi tävlade nämligen i pool 3, alltså sist av alla.
Hela pool 1 och 2 fick vi alltså sitta och titta, vara nervösa och försöka få i oss lite mat... Det gick sådär för mig...haha. Men jag var iaf lagets make-up artist med vårt ny-inköpta smink som alla blev såå fina i!
 
När det var vår tur var vi både trötta och nervösa och vi hade som mål att ta oss till final, som 10 lag av alla 26 gör.
Vi började i tumbling. Där körde vi riktigt bra, poängen blev 8,75:)
Sedanv ar det dags för fristående. Jaaaag klantade mig o tappa bort mig för en sekund men trots det fick vi poängen 8,0 vilket var mycket bra då inte alls många lag hade varit över 8 poäng under hela dan...
Vi avslutade i hopp där poängen blev 8,6 efter en liiten miss.

Totalt kom vi 2a av alla lag i kvalet och vi tog oss alltså vidare till finalen på söndagen. (Min o Sofies efterräkning på att vi skulle kunna hamna på en trettondeplats var inte direkt rätt...)
Efter tävlingen gick vi tillbaka till klassrummet för att hämta saker för att duscha och sedan var det dags för middag.
När vi ko tillbaka från klassrummet upptäckte en efter en att saker var borta eller på fel plats... Vi hade haft inbrott...en massa saker försvann och resten av kvällen gick åt till att ringa polis, spärra kort osv. Men trots detta lyckades vårt underbara lag hålla stämningen uppe mha lite godis, en geopardytävling och vår underbara sammanhållning...

På söndagen fick vi gå upp tidigare, runt 7 för att ha förträning i fristående och senare var det dags att förträna i redskap.

Vid det här laget var jag helt slut. Jag kan som alla i laget vet, knappt äta eller dricka på tävling och det tar på krafterna om man säger så. Men efter förträningen i tumbling kände jag mig pigg och peppad igen, det kändes riktigt bra!

Även här tävlade vi först i tumbling. Vi fick dagen näst hösta poäng i matta, 8,6 trots en liten miss:)
Sedan var det dags för fristående. Jag var skitnervös rent utsagt, jag har aldrig känt sån "press" på mig själv att jag måste köra "rätt" i hela friståendet. Har aldrig behövt tänka på rörelserna, de kommer naturligt men det som vi gjort om strax innan som jag gjorde fel på i kvalet det ville jag inte göra fel på igen och inte på nåt annat heller. Men vi peppade ihop oss och körde det bästa vi kunde och det kändes riktigt bra!!!
När vi sedan gick ut på golvet för att köra hopp fick vi vår poäng av speakern... Dagens högsta i fristående, 8,4!!!!!!! Helt sjukt hög för att vara fristående som alltid ligger lägre...

Vi körde sedan hopp och det kändes riktigt bra! Ingen fick veta sista poängen förrän alla hade kört för att det skulle bli lite mer spännande.

När vi efter en eeeevighet av väntan fick höra vår sista poäng, insåg att vi fick en total av 25,7 och att detta innebar VINST!!!!! Hel sjukt!!! Detta hade vi aldrig kunnat hoppas på... Vi hoppade, skrek, grät kramades och skrattade....Det var en helt underbar känsla...
 
Vi fick gå in på prisutdelningen och vara så otroligt nöjda och hoppa upp på prispallen allihopa... hela laget. <3



här får jag min medalj:)






Jag är så himlans stolt över denna underbara trupp. Vi har kommit så långt och vi har gjort det med och för varandra. Alla peppar, stöttar och hejjar på varandra och det är ALLTID kul att gå till träningen.
Rikscupen 2008 är i särklass den största tävling vi någonsin vunnit, den motsvarar SM på vår nivå och jag kunde inte vara lyckligare...
På kvällen när vi kom hem åt vi på JAVA några av oss och sedan sov Lisa hos mig<3



Träningen efter tävling fick vi två tårtor av våra underbara tränare. Och en pepparkaka som det stod en etta på:)<3
Vår friståendetränare åkte tillomemed en bit tårta till mig för jag gick hem tidigare för jag hade migrän... hur söt får man bli???




tack för att ni gör mig så lycklig...

Don't even talk about the consequence
'Cause right now your the only thing that's making any sense to me
And I don't give a damn what they say or what they think
Think 'cause your the only one who's on my mind

Vår största vinst någonsin!

Vi vann!!! Vi vann guld i RM nivå tre, vi är det bästa RM laget i Sverige!! Helt sjukt. Jag har inte fattat det än...

Så himla underbar helg med de underbara!

Skriver mer detaljerat imorgon!

Sov så gott för det ska jag o Lisa göra!

Puss på er

Disturbia - vår låt!

Nu sticker vi till Örebro!

idag åker vi... vår destination är gympatävling i Örebro... Hoppas på att gå vidare till final på söndag!!!
Får se hur det går, lovar ett smaskigt detaljrikt inlägg om helgen när jag kommer hem!

Älskar er mina vänner där ute... utan er finns inte jag...
Ring om d e nåt..

puss på er

everywhere i go, everywhere i've been and everywhere i'm going to
i'll only go with you...

Igår...

Underbar kväll med min pojkvän. Den blicken, dom orden... kunde inte vara bättre.
Men nu är jag lite ledsen, han åker till London idag o är borta till måndag. Är iof jätteglad för hans skull, han ska få träffa sin syster men jag vill ju kunna prata med honom, speciellt efter fredag... undersökning...
Ajja hoppas att vi kan prata litegrann iaf även om det är dyrt.

Ska snart skjutsa honom till arlanda, sitter på mammas jobb o väntar på att han ska ringa o säga att han e klarpackad.

Ikväll har jag träning, först med mina små medaljtjejer där vi ska fira o fika och sedan med mig själv. Hoppas att det år bra o att jag piggar på mig just nu är jag helt sjukt trött. Men man blir ju taggad när det är sista träningen innan tävling:)

Efter träningen ska Lisa o kanske Helena sova hos mig... Lisa har bestämt att vi ska ha ost o kex kväll så vi får se vad som väntar oss;)

Imorgon blir det en fixar dag! Ska plugga massor så att jag har gjort klart både uppgiften till på fredag och uppgiften till på måndag eftersom jag itne kan plugga i helgen då vi är på tävling:)

-och Lisa, vi tar en roadtrip en annan gång:)

puss på er

i want you so much


Regn regn regn...

Idag har det regnat... MYCKET... Fy fan redan trött på skiten... haha

Har haft nån konstig allergisk reaktion i ansiktet idag. Känns precis som det blir när jag är i närheten av folk som äter nötter men jag har inte varit det... inte vad jag vet iaf. Kanske var nötter i den där chokladbiten jag åt igår... men känns konstigt att ja skulle reagera så långt efteråt... Kliar i hela ansiktet, framförallt i ögonen o där är ja helt röd...

Idag satt vi i skolan o gjorde grupparbete... Mycket stolt över min del måste jag säga. Eva-Lena o Susanne började asgarva när jag hade läst upp vad jag skrivit om mitt kapitel och sa bara... Vi måste nog göra om våra delar för det där var så mycket bättre. Jag som trodde  att de skratta åt mig men så vare inte... haha

Sedan gick ja o Fia lite på stan. Övade på en av mina rädslor haha...
Köpte tävlingssmink till vårt lag till tävlingen i helgen:) Tack Lisa för bra råd:)

Nu har jag städat upp lite här hemma, det såg förhemskt ut efter förfesten i helgen och sen alla upptagna dagar. Blir alltid sådär när jag har mycket att göra..
Nu är det bara dammsugandet klart o jag ska väl ta tag i det innan jag åker till Pär...

Ajuste vill också passa på att säga grattis till min duktiga bror som fått jobb på mammas jobb och som lärde sig allt som folk brukar lära sig på 4 veckor på två dagar. Nu sitter han där o tar emot samtal från tanterna.
Bra jobbat brorsan!! <3

When i wake up in the morning...


Helgen gick fort...

Helgen gick väldigt fort! Det gör den alltid när man har en av dagarna heeeelt uppbokad i form av en tävling som pågår i en o samma hall där det knappt finns något syre och där man befinner sig från tidig morgon till kväll.
Det var lördagen men först lite snack om fredagen, hade en lugn kväll med Pär först på torsdagen, jag hade lagat lunchlåda till honom och dessutom gjort en liten present inslagen bestående av hans favorit godis o en liten gulig lapp. Är man inte en söt flickvän ibland??;)
Han gick upp tidigt på fredagsmorgonen och jag sov vidare läääänge! Skönt!
På eftermiddagen hade jag träning med tjejerna som gick riktigt bra! De var grymma!
Efteråt var det förfest och mys hemma hos mig med gympagänget<3
Det var trevligt men jag stannade hemma när de gick upp eftersom jag skulle upp o tävla med tjejerna tidigt.
Sjuukt trött dagen efter men jag pallrade mig upp o begav mig mot Fyrishov. Tjejerna skötte sig strålande i alla klasser under hela dagen, vi fick massa fina placeringar och vi utklassade faktiskt som grupp. På varje prisutdelning var det c.a. 7 gymnaster från Gottsuna(min o Linnéas grupp) på placering och kanske 3 från andra grupper. Lite stolt får man väl vara?
I de klasserna där jag bara hade en gymnast blev det ett guld och ett brons. Så stolt!

Sedan var det dags för min o Emmas traditionella skräpmatsätning efter en tävling. Vi hamna på Jalla och åt en strålande god kebab... mums. Vi hann titta förbi min favoritgodisaffär också på vägen hem:)
Sedan åkte jag till Pär o vi kolla lite på film o på the hills avsnitt:D:D

i dag har jag också tränat tjejerna och sen tränat själv. Sista träningen i fristående innan tävlingen vi åker på nästa helg i Örebro. Kändes riktigt bra förutom att det inte fanns något syre i hallen som vi träna i...
Men jag tror det går strålande på tävlingen och oroa dig inte Lisis jag ska hålla pepptalket så du kan vara lugn...

Ikväll har jag pratat med Johanna!! Vi bestämde att jag och Emma ska åka dit imorn och hälsa på lilla Lucas!Det ska bli så underbart att se honom! Hon berättade att han var värsta ängeln och sov och åt som han skulle. Inte mycket gnäll och Anton verkar vara underbar och hjälper till med allt. Det är så det ska va...

Sedan har jag också klarat av att göra en uppgift som jag borde ha gjort i torsdags och fredags på några timmar nu efter träningarna. Ganska stolt över det också! 3 datorskrivna sidor med citat och funderingar kring dessa har det blitt som ska redovisas imorn kl 10.

Får se om jag är lika nöjd då...haha

Nu måste jag sova... puss på er alla mina änglar -ni är underbara.

take a bow...

Välkommen till världen lilla Lucas!

Åååå vad vi har längtat efter Dig! Du var älskad långt innan du var född!
I morse kl. 4.37 kom du äntligen!
Din mamma berättade att du vägde 4210 och var 52 cm lång.
Jag längtarlängtarlängtar tills jag får träffa Dig!

Jag är så stolt över dig Johanna du har varit så jäkla duktig under hela graviditeten!! Aldrig klagat, sett strålande ut och allt har typ varit som vanligt...

Fick precis ett mms av Dig, Lucas och du är sååååå söt!!! Massa hår på huvudet o riktigt gosig ser du ut!!!

Sedan ringde din mamma och jag fick ytterligare detaljer om dig, Du har stora fötter som mamma redan visste eftersom Du sparkade så i magen, Du blir alldeles lugn när du får ligga hos pappa och Du vill bara sova just nu.

Är så lycklig för Er!
Puss på er Johanna Anton och Lucas! <3

Nu är Lilla DU på väg!!!

Fick ett samtal från min älskade Johanna idag! Hon låg på förlossningen och blev uppvaktad så hon trodde att hon hade hamnat på hotell typ:) Skönt att höra att hon mår bra. Hon ska bli igångsatt och nu dröjer det bara "några" timmar.
Längtar så tills jag får hålla Lilla Du i armarna...
Tant Linn älskar dig redan o du är inte ens född... Du måste ha en helt underbar mamma...

Sitter här o lyssnar på världens finaste låt. Till den finns så mycket minnen... så underbara minnen att jag nog aldrig haft så fina nån gång... total trygghet och kärlek...

Idag har jag haft en mycket mysig dag! Först hoppade jag över lektionen imorse, jag orkade helt enkelt inte plus att jag behövde skriva på mitt pm som skulle lämnas in idag.
Jag gick ändå upp relativt tidigt för att vara lilla jag o så satte jag igång med plugget. Gick bra faktiskt och när Lisa messa o fråga om jag va sugen på sushi till lunch var jag inte sen att hänga på:)
   


Min Lisis!<3

Vi hade jättemysigt o sen var det dags att gå hemåt för att plugga klart. Lisa hängde på o plugga lite hon me... Hon ville inte åka ända hem till knutan innan träningen. Så hon fick joina till mina tjejers träning också. Och snälla Sofie kom också dit o så åkte vi alla tre tillsammans till vår egen träning:)

Träningen gick faktiskt bra! Äntligen! Är skitnervös för tävlingen men det ska ändå bli kul!
Efteråt körde vi styrka och sen strechade vi ordentligt för en gångs skull! Vi satt i spagat på höjd o jag och Linn H var väl ändå snyggast sen efteråt???!!

hahaha

Sedan åkte jag hem o fick prata lite med min sötis! Han är såååå söt!<3

Ajuste jag skulle ju berätta lite mer om i fredags! Det var sjukt kul på båda festerna! Hos Ploy hade hon gjort helt grymt fint med massa tilltugg och saker och de hade senare singstar o dansgolv som vi då tyvärr missade. Vi åkte till Pärs fest vid tio någon gång och där blev vi ju som sagt kvar av en eller olika anledningar... ingen kommentar om det men iaf

Där fick jag träffa hans kompisar och massa annat folk så det var riktigt kul det med! Hade ju med mig min Fia och min Jessica o de var helt underbara hela kvällen<3 så kul att festa me er tjejer!
Eftersom en bild säger mer än tusen ord så får ni massa här;
       

      

Fick bara en bild på mig o Pär från den kvällen o då lipar han såklart o ser jättekonstig ut:( bara för att jävlas...haha

Nej nu e det verkligen läggdags för Fia säger att jag måste till skolan imorn:(
Hoppashoppashoppas bara att det inte kommer något tråkigt besked nu i veckan när jag äntligen får må så bra...
puss på er

Everywhere i go, everywhere i'll be and everywhere i'm going to,
i'll only go with you




lite bilder så länge...

såhär såg jag ut i fredags på maskeraden...:)

TingeLinn:)

Sen åkte vingarna av när vi åkte till Pärs fest...





kommer lite mer text snart...

men kommentera så länge;)


just because i loose it doesn't mean im lost...

glömde ju visa mina änglavingar o mitt trollspö



Det här o min gröna klänning blir det ikväll:)
kommentera nu på nåt av mina två inlägg idag... inte ofta det blir två om dan;)

allting kommer lösa sig o bli bättre igen....

Freeeedag!

Äntligen!
ikväll blire party minst sagt! 2 fester på samma kväll o Linnsan måste vara på båda såklart! Blir lite flängande men det blir kuuul!
Först ska jag till Ploys maskerad, jag ska vara tingeling... köpt ett trollspö idag:) bilder kommer....
Ska dit snart o hjälpa till lite innan o så.
Sen ska jag till Pär senare för han har fest med sin inneboende och några av hans kompisar hemifrån kommer. Dem vill man ju träffa såklart! Kanske inte tar med mig mitt trollspö men man vet aldrig. haha... hoppas på goda sangria där iaf!
Sen åker jag antagligen tillbaka till Ploy men vi får se. Kvällen är lite oviss... spännande:)

Idag vaknade jag av ett underbart sms!!!!! Johanna börjar känna att det händer saker. Snart kommer den älskade bebisen!!! Längtar!!
Sen blev det lunch på stan med mamma o Tamara:) Panini... pizzorna där är inte o leka med;)


Här är en bild på hur fint ja gjorde med mitt smink...:)


Nej nu ska jag göra mig lite iordning o kanske försöka plugga lite...
puss på er ha en trevlig kväll!

Forever... du o ja o Ploy<3

puss på er


Underbar dag

Idag har varit en riktigt underbar dag! Det var länge sen jag var så glad som idag och det var sååå skönt att få le och skratta igen.
Dagen började med att jag vaknade upp hos min underbara pojkvän. Jag gick till skolan för jag hade ingen cykel men det var ganska skönt med en promenad förutom att jag höll på att halka flera gånger, så himla halt!!
Sedan hade vi en lektion som var väldigt intressant och givande faktiskt! Sedan hade vi lunch i två timmar så då traskade jag tillbaka till Pär.
Mös lite där och åt lunch o sen bar det av tillbaka till skolan igen. Ännu en lektion, inte lika givande tyvärr men ändå. Efter skolan hade vi lite Fia o Linn tid. Myyysigt! Vi gick ner på stna o kollade runt lite o sen bar det av hemåt.
Nu är jag helt slut och jag orkar knappt göra någonting men jag ska försöka sätta igång lite olika projekt ändå som hänger över mig.
  • städa badrummet
  • sortera mitt smink
  • stryka massa kläder
  • plugga lite
kommer absolut inte orka allt detta men man kan ju alltid sikta högt;)

Och sen en så sjuuuukt skön grej till idag!!!! ----- Jag fick godkänt på mitt PM!!!!!!!!!
Så himlans skönt! Då kan jag lägga undan de böckerna och fokusera helt på den här kursen...

Nu ska jag sätta igång!
puss på er

shake your pom pom

Whatever it takes...

Mina vänner betyder så mycket för mig att det inte ens går att förklara. Jag är så tacksam att jag har fått så många fina underbara vänner som ställer upp för mig i alla väder.
Helgen har varit jobbig men bara för att jag älskar så mycket...

Hade myskväll med de underbara gympagänget också. Vi bakade pizza o kolla TVÅ dansfilmer tack vare Lisas "sneeeeellaa".
Älskar er tjejer.

Jag stickade klart två strumpor den kvällen... för som sagt kan ju inte jag sitta still en hel film, ännu mindre två. Sofie kunde inte heller sitta still så hon hamna under bordet:)haha söto...

igår hade vi träning, det kändes riktigt bra faktiskt! Snart ere tävling o friståendet börjar sitta hoppas jag. Kändes iaf så.
På mixen börja vi göra ett fristående på 8 personer istället för 6. Det var lite rörigt om man säger. men det blir nog bra:)

Sen sov Helena över hos mig:)<3 Vi åt kräm o mjölk o mikro-mackor o kolla på OS o sen låg vi o snacka hela natten. Haha o vilket samtal sen... Herregud haha - du är underbar min älskling

Idag gick hon upp tidigare än mig o då lämna hon en gullig lapp på köksbordet -söööt!
Jag hade skola kl 10, intro på vår nya delkurs, problematik i undervisning och lärande. Verkar bra!
Sen skulle vi ha föreläsning till kl 17 egentligen men jag  hade känningar av min migrän så jag fick gå hem tidigare o vila. Behövdes.
Snart ska jag åka på träning, hoppas på att få till mina tävlingsvarv så att jag slipper vara så himla nervös för tävlingen den 21-23 november...
Hoppashoppashoppas att det går bra ikvl. Sen ska jag äntligen få träffa min älskling!!! Saknat så himla mycket i helgen, han har varit så himla bra stöd på telefon men ikväll ska jag äntligen få ligga i hans armar igen.<3

idag har pappa gjort en till undersökning. Väntar på resultatet...

Hoppas att ni mår bra mina älsklingar...

Whatever it takes - till mina vänner, jag finns här för er dag som natt...

RSS 2.0