Min helg

Ännu en helg har flugit förbi. Fredagskvällen spenderades i Stockholm med fina vänner! Väldigt trevligt! Det avslutades fint också på terassen till stängning med älskade Helena och hushållsosten.. Haha! Jag köpte en ost på vägen till Stockholm när vi stannade och köpte blommor. Jag köpte den för jag varit såå sugen på rostat bröd och hushållsost till frukost i flera dagar men glömt varje gång jag handlar. Tänkte att jag skulle lägga den i bilen under tiden vi var hos Julia. Den låg där fint i baksätet på vägen hem men jag stoppar den sen i väskan för att inte glömma den när vi går upp från garaget... Sen bestämmer vi att vi ska ta ett glas vin någonstans... Haha gissa om vi skrattade när jag kom på det... Kanske inte låter så kul men det var det då... 

Lördagen var jag passare på träningen och sen bar det av till Helena och Tobias för tacos och spel:) tog hela dagen för oss att välja restaurang i chatten på fb och som ni förstod så valde vi ingen till slut utan åt hemma. Fia och Oscar var med och jag fick äntligen ge min korg till Fia som är en slags present för att hon varit  så duktig under graviditeten och bara allmänt för att jag älskar henne;) innehåller lite av varje för att pigga upp och peppa:) 

Hemma igen så slutade min lördagskväll på madrass på vardagsrumsgolvet eftersom någon snarkar så högt.. Var inte bäddat i gästrummet så det var enklare så. Alltså sov jag länge idag och fixade och donade här hemma innan det helt plötsligt var eftermiddag och då tog jag mig ett spinningpass:) 
Nu på kvällskvisten har jag lagat lyx-mat till mig och älsklingen (kött, potatis i ugn och bea;) och senare kom också lillebror och sällskapa lite:) nu gör jag ett nytt försök att sova bredvid sågverket men madrassen är ju redo i rummet bredvid:) 

Hoppas ni alla haft en fin helg och att ni mår bra.. 
Puss
//Linn

Enough is enough


Freedag!

Som jag längtat!! Framförallt efter att få sova. Helt sjukt vad trött jag är! Hela tiden. 

Men jobbar på saken:) 
Idag blev det först ligga och dra sig i sängen med älsklingen.. Så sällan vi vaknar tillsammans i veckorna så det är alltid uppskattat att vakna av att någon stryker en på ryggen...<3 
Nu sitter jag och väntar hos min dietist. Ska bli intressant. 
Efter detta väntas lunch med favvis-Eva och missions på stan! Tror Eva är perfekt att hjälpa mig med hemlisarna jag ska fixa med:) 
Ikväll bär det av till Stockholm med saknade Helena för att se hur fina Julia och KJ bor i storstan:) spännande!! 

Ha en bra fredag finisar!!

Puss 
//Linn

Enough is enough. 



Onsdags-göra!


Skönt att få lite ledig-tid såhär på onsdagskvällen.. 
Jobb och jobb och jobb och träning stod på agendan idag. 
Körde ett hårt HIT-pass på kvällen och sen hade jag lite ensam-tid eftersom älsklingen är på bio. Diskade, vek lite tvätt, och kollade på top model:) 

Idag var det riktigt höstigt!! Kallt och bara 2 grader i morse. Blev till att ta fram vinter-halsduken.. Kallt och kyligt och trist.. Men ska se det fina i hösten den här gången tänkte jag... Träden, friska luften, mys-stämningen, tända ljus, filt och te... 

Vad gillar ni med hösten? 

Nu ska jag och mitt snurrande, tänkande huvud lägga oss i sängen. 
God natt! 
Puss
//Linn

Leave the world behind...

Mardrömmar...

Vaknade av att jag grät. Drömde att Pär låg på sjukhus igen... Usch... 

Nu kan dagen bara bli bättre? 

//Linn

Sweet dream or a beautiful nightmare... 


Lunch-inlägg

Lunchen och diskussioner:) 
Här är en bild som precis lästes upp

Helt sjukt hur det är att vara lärare idag. Så tragiskt att man utbildat sig i  4 år men inte vill jobba som det sedan pga omständigheterna med yrket. Man har ju inte tid att vara lärare längre. Jag hoppas och önskar att det blir bättre för vår framtids skull, jag skulle vilja vilja gå tillbaka till läraryrket men som det är nu är det inget alternativ. 
Kämpa på alla duktiga lärare där ute!! Jag är djupt imponerad av det jobb ni gör!! 
Puss
//Linn

Just give me a reason... 
 


Lång måndag

Hade kunnat vara en bra måndag... Kände mig laddad inför jobbet och det som komma skall... Men så blev det en natt på madrass i vardagsrummet eftersom älsklingen är förkyld och hostar och snarkar mer än vanligt;) så jag somnade 3.30 och gick upp 7.00 typ. TRÖTT!!! 
Alltså lång dag på jobbet som räddades av en lunch med älskade mamma och lille-lillebror. 
Kvällen blev ännu lite bättre med fina juniortruppen som hade en superbra träning:) 
Nu är det mys och serier i soffan med älsklingen som gäller och ladda upp batterierna inför imorgon, jobb och dubbelpass på träningen:) 

Hoppas ni haft en bra dag! 
Puss

Show me how to fight for now... 




Vilka helger!!

Haft två suveräna helger i rad! Förra helgen proppades med vänner, fest och kärlek! Fredagen börjades med ett spinning-pass och därefter gick jag på massage:) underbart att få slappna av en timme även om hon kunde tagit i lite mer... Pärs massage är klart bättre;) där efter bar det av mot stan för en snabb-träff med lillebror som skulle beställa glasögon:) spännande!!

Sedan hemåt för att förbereda sig för kvällens strapatser, dvs utgång med bästa gänget<3 vi åt god mat (typ tapas), pratade, skrattade och spelade kort tills klockan blev midnatt och set var dags att röra sig mot flustret. Där blev det dans natten lång innan vi trötta och hesa begav oss hemåt. 


Lördagen blev en slapp-dag innan det var dags att göra sig i ordning för helgens stora händelse: Emma och Bennys giftermål:) det var så vackert och fint alltihop så man bara ville gråta... Så fint och kärleksfullt<3 








Söndagen var det lunch med under ses Da Crew eller Gotlandsgänget( kärt barn har många namn, eller iaf två) så gott och mysigt att få catcha up lite!! Dessutom ingick bebis-mys med lilla Junie...<3




Veckan rullade på som vanligt med jobb och träning och i torsdagskväll åkte vi till Värmland. Där blev det 3 fina dagar, proppade med båt-tur, svamp-plockning, god mat, middag med Hugo och Åsa, loppis, afternoon tea, shopping mm. Herregud nu behöver man  helg igen;) nejdå det var en jätterolig helg med världens bästa svärföräldrar! 








Mycket svamp och mycket mys! 

Nu har vi lillebror här och vi har ätit mat och kollat på serier och nu sms:ar vi mellan rummen... Thats how we do it;) 

Nu måste jag sova, ny vecka med nya utmaningar:) 
Sov gott! 

Puss
/Linn

I tried carrying the weight of the world... 

Helg-rapport..

Helgen var galen! Jobbade fredag, lördag och söndag och sen däckade jag...
Ska förklara mer
Fredagen tränade jag först och sen efter lite jobb hemifrån åkte jag till Stockholm med finaste kusinen för massor med prat och mys samt en rolig dansföreställning på kvällen. Det var min födelsedagspresent från henne och det var så kul att ses! Åkte hem relativt tidigt och somnade glad över att fått ventilera med kussen<3
Lördagen var hektisk som ni läste här, åkte med mat till pappa, handlade till ledarupptakten och jobbade. Sedan åkte jag till Helena och Tobias och vi åt supergod mat och spelade efter lite kurs-planerande spel:) jag vann äntligen 7 wonders!!!
Söndagen var ledarupptakt och sen kurs. Gick jättebra, så kul att träffa alla våra härliga ledare!
Sen däckade jag alltså. Blev sängen när jag kom hem och vi åkte och kollade mitt blodtryck och EKG på kvällen för jag kände att det var högt. Mina ådror ilade för det var så högt tryck, skitäckligt! Men det var "bara" högt blodtryck och stress symptom så jag åkte hem och vilade. Jobbade hemma måndagen för att återhämta mig. Låg faktiskt i badkaret i en timme och läste...:)
Idag har jag jobbat och tränat dubbelpass:)
Hoppas ni haft en bra tisdag!
Puss
//Linn

Who's gonna save the world tonight...


Det här med att sova...

...verkar inte vara min grej... Legat sen 00.00 typ och nu är klockan snart 5. Har ett tryck över bröstet som vägrar ge med sig och svårt att andas... Det har nog varit för mycket ett tag... Får ringa läkaren och kolla blodtrycket på måndag för det känns att det är högt. Jag vet vad ni alla kommer säga men det är inte lätt!!
Jag måste bli bättre på att ta det lugnt och inte stressa.. Jag vet.. Försöker men som sagt hjälper inte när det är som det är...
Men ska inte stressa upp mig över att jag nu max kommer få sova 3 timmar om jag har tur.
Ska istället se det som att det är väldigt många power-naps... Eller nåt. Hoppas ni sussar gott i era sängar!
Puss
//Linn
Sweet dreams...?


Stress-dag

Helt sjuk dag... Fast jag hade en "ledig" lördag för en gångs skull...
Vaknade med ont i magen och huvudet... Visste vad som väntade.
Åkte till Willys med älsklingen, min ständiga vapendragare<3, handlade MASSOR till morgondagens ledarupptakt och massa mat till pappa som är sjuk och inte kan handla och laga mat själv. Dessutom har han inga pengar eftersom det inte är lätt att vara långvarigt sjuk i Sverige ska ni veta...
Åkte hem och lagade ett storkok med köttfärssås  och åkte med det och hans matvaror till honom. Han är så rar min far... <3
Hjälpte honom att diska och fixa lite och vi hann prata en hel del... Var länge sen... <3
 
Efter det besöket åkte jag till jobbet och förberedde lite mer inför morgondagen. Vill att det ska vara så mycket som möjligt ska vara klart även om jag kommer åka dit tidigt ändå... Haha kontroll-freak!
 
Sedan åkte jag hem och slängde i mig lite pepsi max - underbara dryck! - och sedan bar det av till kvällens myskväll med fina vännerna Sofie och Helena. Precis vad jag behövde, Pär och Tobias skulle på fest men jag har verkligen inte orken att hänga med. Gått omkring med tryck på bröstet hela dan som jag hoppas försvinner imorgon efter upptakten och kursen jag ska hålla i. Man vill ändå att det ska bli bra liksom.
 
Nu kollar jag på SYTYCD och försöker varva ner. Okej jag jobbar lite samtidigt men vad gör man inte;)
 
Hoppas ni alla har en superlördag och får en lugn och skön dag imorgon!
 
Puss på er
 
//Linn
 
Vem vänder vindarna?
 
 

Am I wrong?

Inlägg som skrevs förra veckan men som inte riktigt kunde publiceras...
 
 
Nej nu fåre vara nog...
Hur mycket oro klarar en människa egentligen? Det har jag verkligen fått känna på den här helgen.
Åkte ambulans in med älsklingen till sjukhuset i onsdags efter jag kom hem från träningen. Han hade svimmat, var yr, spydde och mådde allmänt dåligt...  Jag trodde jag var van att ringa ambulans men fy fan.
Så orolig, rädd och förstörd...
 
Blev två långa dygn på sjukhus men de uteslöt allt "farligt" så vi fick åka hem i fredags med en remiss till öron näsa hals imorgon måndag. Får se om de kan hitta källan till yrseln där.
Jag har nog aldrig varit så orolig i hela mitt liv som jag varit den här helgen. Min älskling, min förebild, min bästa vän, det finaste jag har... Har fått perspektiv på en del saker.
 
Som om magen inte hade nog med att bearbeta detta kom det fler jobbiga uppgifter på söndagskvällen men jag har bestämt mig för att jag klarar detta och bara kan göra mitt bästa i alla situationer.
Men det är inte lätt att äta och sova ska jag tala om för er. Man går lite som i en dimma och är lite segare än vanligt om man säger så, så jag hoppas ni har lite överseende med mig...
 
Kunde iaf komma iväg på älskade guddotters kalas här på söndagseftermiddagen och hon blev jätteglad för presenterna vi köpt:) Tack för ett jättefint kalas Johanna, du är så himla duktig!!
 
Ska gå o sova nu med älskling. Utan öronproppar blir det nu för tiden.
 
Nothing else matters...

RSS 2.0