Måste lära mig sova!!

La mig elva somna 3.30. Klockan ringde 6.30. Måste jag säga mer? Fick iaf med mig alla väskor och matlådor... tror jag God natt eller god morgon!
Puss

//Linn

No air...


Överraskning!!!

Älskar överraskningar! Idag tog vi en tripp till storstaden för att överraska svärmor som fyller 65 imorn! Hon och svärfar skulle äta lunch och där satt vi:) blir alltid pirrig i magen av sånt, haha! Kunde nästan inte vänta...
Hon blev iaf jätteglad att vi var där så det var kul. Jag är iof som en zombie idag, helt slut efter veckans jobb och framförallt stress och orkar nästan inte hålla huvudet uppe. Ni vet sådär så om man blundar kan man somna hur man än står/sitter/går.. Så jag kanske inte var den roligaste att umgås med men så ere ibland och de här veckorna är de värsta på hela året på mitt jobb... De pågår ett bra tag nu så hoppas ni står ut med mig, fina vänner.

För övrigt blev jag irriterad som vanligt av att vara i Stockholm, så mycket folk, de hade tagit bort automaterna vid tåget och de andra biljett-maskinerna fungerade inte... Skönt att komma hem till Uppsala. Haha vilken -hemma-bäst-tjej jag är;)

Den här veckan har jag också kommit på något som jag är "allergisk" mot... När andra människor äter äpple. Det låter så äckligt!!! Haha det sitter en person mitt emot mig som gör det, därav kom jag på det för det har hänt flera gånger den här veckan... Jag ryser av det... Knäppt jag vet..

Nu somnar jag snart så vi hörs senare.
Puss
//Linn

I tried carrying the weight of the world
But I only have two hands...


Crazy Monday!!!

Herregud vilken dag!! Rolig men intensiv! Dagen kändes som den gick på en timme (hade så mycket att göra så man bara inte vet vart man ska börja ni vet...) för plötsligt var klockan 17 och jag hade träning med tjejerna och därefter var det truppmöte med alla ledare:) kom hem 21.45 nånting och åt godis och pepsi Max till middag. Så alla ni som säger att jag tränar mycket ser här förklaringen till varför jag inte är mer i form;)

Nu ligger jag här med huvudvärk och kan inte sova för man är så uppe i varv av allt så det blir till att skriva ner lite jobb jag ska göra imorgon och så ska jag då börja dagen med en morgon-prommis-det var länge sen!

Hoppas ni haft en bra måndag allihopa!
Puss
//Linn

Let's go!


Sunny sunday?

Njae ingen direkt toppen-dag... Haha
 
Vaknade kl 11 och hade sån mensvärk så jag inte kunde röra mig. Låg och kved i nån timme innan det släppte (med hjälp av många piller) och då somnade jag om för jag var så slut... Så idag gick jag upp kl 13.30. När hände det sist liksom...
Då ville iaf Helena följa med på lite söndagsshopping:) Blev nytt cykellås, clips eller vad det heter till Spinningskorna, sjuklings-present till älskling och en ny klocka:) Bilder kommer lite senare.
 
Nu på kvällen har jag städat och donat lite - så skönt!
 
Hoppas ni haft en bra fredag!
Puss
//Linn
 
Take my hand and reload...

Tårögd...

Finns inte ord för hur fin vän du är Eva. Tack för att du alltid finns där. <3

Kolla vad som stod utanför vår dörr idag.

Skulle haft planer idag, jobb-planer, men så blev det inte.
Lika bra det när orken inte är på topp.

Nu ska jag iväg till fina vänner och få prata av mig, mysa och pyssla. Precis vad jag behöver.
Puss på er
//Linn

I tried carrying the weight of the world. But I only have two hands....


I did it again...

 
 
Känt mig orolig, ledsen och rastlös hela helgen... Förstod inte varför, visst det är mycket på jobbet och Pär är sjuk här hemma men det borde man väl klara av... Sen kom förklaringen - pappa ringde igår och berättade att han varit på sjukhuset. Vaknade av att han inte kunde andas sa han. Som ni förstår blir man orolig, framförallt nu när man inte bor hemma och inte "kan ha koll" på honom...
Det är många gånger nu som det här har hänt. Jag förstår att många av er inte kommer tro mig men jag har vuxit upp med den här oron, det är bara så det är.
Han är iaf hemma nu och hade fått antibiotika, det var lunginflammation som vanligt.
 
Nu blir det amerikanska pannkakor till brunch med älskling.
 
puss på er!
 
//Linn
 
Am I wrong...?

Turning the page

Dagen igår var inge bra.
Många små saker som blir stora när man får ta emot dem samtidigt. Tufft när man försöker sitt bästa överallt och det absolut inte räcker till. Hatar att känna mig otillräcklig.
Dagen idag började som dagen igår slutade men sen ryckte jag upp mig och åkte till spinningen:)
Det gick bra och mådde lite bättre. Gick in på gå och löp kliniken efteråt och köpte mina efterlängtade Nike skor - så fina! Mådde ännu lite bättre...
Sedan orkade älsklingen med ner på stan( han är/ har varit grymt förkyld) och vi åt lunch och shoppade lite tillsammans.
Då blev dagen toppen:)
Nu har vi handlat och jag ska vila lite innan jag ska ta tag i kvällens uppgifter. Hämtade även mina spinningskor som jag beställt från XXL. Så nästa gång blir det spinning med riktiga skor:)
Hoppas ni haft en bra fredag!
Puss
//Linn

Just give me a reason...


Vilken kväll!

Haha herregud vad roligt det var igår!! Min 27 års fest:)
 
Dagen började med städning och förberedelser men eftersom det var årets varmaste dag tillät jag mig att äta lunch ute på gräset i solen så fick lite sol iaf:) Sedan bar det iväg till stan för att köpa skor och bli sminkad på FACE.
 
Vart supernöjd - bad henne göra något annorlunda med mycket eyeliner eftersom det inte är så jag brukar göra...
Köpte till lite produkter och begav mig sedan hemåt för att fila på de sista sakerna:)
Fick en present av älsklingen också<3
Som tur var kom Johanna lite tidigare och hjälpte mig och sedan kom gänget:)
 
Haha det var länge sedan jag skrattade så mycket som igår! Vurpor, skämt, skratt och härliga vänner <3
Så glad att ni ville komma!!
 
 
 
TACK!!
 
Hoppas ni där ute hade en bra lördagskväll och har en skön och varm söndag!
 
puss på er
 
//Linn
 
Leave the world behind...
 

Party-day!!

Idag blir det födelsedagsfest:) så förberedelserna för det blir hela dagen. Vi blir inte jättemånga men det är alltid svårt att ha fest på sommaren. Många borta och upptagna. Idag ska jag bara städa och förbereda och så ska jag på sminkning på FACE kl 15:) om någon vill följa med som sällskap får man säga till! Detta är min födelsedagspresent till mig själv;)

Igår var vi och handlade inför idag och sedan tränade jag (5:e passet den här veckan-skitnöjd!) ((behövs efter all tårta och god mat under "födelsedagsbeckan;))sedan åkte vi ut till Länna och badade och solade innan vi åkte tillbaka till stan och gick på bio med fina vännerna:) det blev känn ingen sorg och den var bra! Jag var inte beredd på att den skulle bara så "rå" och sorglig men ändå bra tycker jag!

På kvällen kom bror och Evve förbi med en födelsedagskorg med massa fint i! Supergulligt!


Nej nu blir det till att sätta fart!
Puss på er!
//Linn

Känn ingen sorg...


Fortsätter firandet

Fast idag är det inte jag utan först fick älsklingen paket för att det är hans namnsdag, en tekopp som det står each day I love you more...
Sedan fick han ett paket till för idag är det exakt 5 år sedan vi träffades han och jag. Underbara älskade pojkvän.
Jag har sån himlans tur... <3
 
Nu är älsklingen och hans mamma på stan och gör några ärenden och jag ska snart sticka till spinningen. Man måste ju hålla igång...
 
Hoppas ni får en fin torsdag och förbereder er för värmeböljan som kommer...
Jag njuter av molnen när jag vet att solen kommer;)
 
Puss på er!
 
//Linn
 
 

Nothing that i wouldn't do

go to the end of the world for you, to make you feel my love

 

 

Jag älskar dig min älskling!

 
 

RSS 2.0