Går o lägger mig innan galningarna kommer tillbaka

går o försöker sova nu innan alla de människor som förfestade här i huset kommer tillbaka o har efterfest. Jag laddar för morgondagen!!!

picknick filten är framplockad och lägenheten är någorlunda städad så folk kan komma in här som det brukar bli...
Så nu kör vi!! (Fast först en uuuuunderbart lång sömn)
puss på er!!

//Linn

aldrig aldrig ensam...

Hela Uppsala förbereder sig för Valborg

Herregud, jag glömmer varje år hur det är att bo mitt i Uppsala när det är såna här dagar... Just nu står alla dörrar i min lägenhetsingång vidöppna och det bara strömmar in folk. Komme rju inte direkt bli mindre imorgon...
Men det är så mysigt på nåt sätt!
Nu vet man att det är vår... Eller iaf nästan...

Idag har det gått bra på jobbet!:) Riktigt bra faktiskt! Skönt!

Och igår på träningen gick det skitbra! Första gången jag körde en hel träning och orkade hela... Så det var skönt att spränga den gränsen... Sofie körde livet ur våra armar också... haha tack för den...

Nu ska jag snart börja städa och rensa lite tänkte jag. Har fortfarande inte packat upp sen helgen och det ser rent förtaaaaskigt ut här hemma. Snart är det dags för flytten och då kan jag ju inte ha såhär mycket saker!!

Ajuste har ju glömt att skriva hur det gick för mina tjejer i helgen. De gick vidare som tionde lag med 0,5 poängs upp till ETTAN!!! Helt sjukt, och då hade vi ändå 2 fall och en handisättning...
Dagen efter gick det inte så bra och några missar gjorde att vi blev sist i finalen. Men alltså det går inte att beskriva hur stolt man är över dessa tjejer!!! jag har tränat de flesta av dem sedan de var små och man bara spricker av stolthet så fort de visar sig någonstans!! De har sjukt fin teknik och stil allihopa och de har rätt inställning till träning och tävling. Vi får så mkt komplimanger av tränare och domare på tävlingar så det är så otroligt roligt att veta att man faktiskt tränar rätt!! U1 är helt enkelt bäst... Jag är så stolt över dem och de har en stoooor plats i mitt hjärta!

Imorgon är dagen fullspäckad såklart, börjar med champagnefrukost här utanför och sedan bär det av till ekonomikumparken. Där sitter vi nog ett bra tag innan vi åker hem hit och gör oss fina för kvällen. Sedan är det grillning hos pär och hela festligheterna slutar med utgång på Norrlands. Ska bli riktigt roligt!!

Hoppas nu att ni får en fin och trevlig Valborg och ta det lugnt allihopa!!

puss på er!
//Linn

in my head

ps. Emma, "kom heeeeeeeem"

Snart draaar vi!!!

Jag och mina underbara tränarkollegor och UNDERBARAAA tjejer ska iväg o tävla. Vi ska inte så långt denna gång, bara till Järfälla, Stockholm. Så det är skönt, inte så lång resa.
Jag är taggad som bara den och jag är så stolt över mina tjejer!! Vårt första mål är att ta oss till söndagens final, även fast vi vann förra året. Man vet aldrig vilka lag man tävlar mot så vi får bara göra vårt bästa..

Jag har dessutom köpt en överraskning till dem som ska bli superkul att ge!!!

Jag har som vanligt problem med packningen. Jag tar alltid med mig för mycket.. Men men jag får la sätta mig på resväskan som vanligt:) Snart kommer också mamma och fikar lite innan hon skjutsar mig så det är skönt. Slippa släpa väskan hela väskan till fyrishov!

Veckan på jobbet har gått bra. Faktiskt.
Så jag ska bara fortsätta göra mitt bästa så tror jag det blir bra. Har fått mycket beröm och det är kul!

Förlåt alla för att jag varit så dålig på att uppdatera men det är ju så mycket att göra i en ny klass!

För övrigt tyckte jag det var väldigt skönt att det inte snöade idag... Vad var det för dålig idé liksom??? Inte okej.

Min Lisa har äntligen tagit sig igenom askmolnet och kommit hem vilket är ett mycket glädjande besked!! Saknat.


Nu kommer mamma med jordgubbar!!

puss på er!
Håll tummarna!!

//Linn

sweet dreams are made of this
(U1 nu kör vi!!)


Våruppvisning i 80-tals färger

Idag har det varit gymnastik för hela slanten! Uppsalaflickornas årliga Våruppvisning. Två fullspäckade föreställningar med full fart! Var riktigt kul att spendera hela dagen i Fyrishov med vännerna och tjejerna men fan va trött man blir! Sedan var det bara hem o ladda inför en fullspäckad jobbvecka med nationella prov i matematik och massor med andra saker plus träningar och framförallt mina tjejers träningar som ska åka o tävla nästa helg. Vi åker på fredag eftermiddag och kommer hem söndag kväll.

Håller redan tummarna fast mina tjejer äger så det är nog lugnt.

Som sagt imorgon blir det jobb, tjejernas träning och sedan träning själv.

Sätter in en bild på min outfit idag senare eller imorgon. Mitt fluff i håret är så himlans mysigt!! Ska ha det imorgon fast uppsatt i en toffs:)

Ett EXTRA stort GRATTIS till älskade Emma som fyllde år idag och som dessutom hade de snyggaste ögonfransarna någonsin!!! Grattis gumman!!!
Och tack för att du förstår min sorgliga förlust av vårt underbara linne... :'(


puss på er alla!

//Linn

sometimes i feel like put my hand up in the air... i know i can count on you... <3


Imorgon börjar nya jobbet:)

Spännande!! imorgon börjar jag jobba heltid igen, denna gång hela terminen fram till sommarlovet i en femma. Ska bli kul men svårt att ändra sina vanor att gå upp tidigt och hinna/orka till alla träningar och så... Men man får väl ge det en vecka eller så och så är man kanske van sen... hoppas iaf!

Jag ska försöka gå o lägga mig snart så jag får så mycket sömn som möjligt, ska ta bussen 7.00 imorgon så det blir uppstigning vid 6.00. Tur att Pär börjar jobba kl 6.00 så att jag inte kan klaga så mycket...

Idag har jag slappat hos Pär hela dagen och sen haft träning, vilket blev riktigt kul på slutet! Våruppvisningen blir nog bra!!!

nej nu ska jag packa inför imorgon!

puss på er!

//Linn

beat it!

Lördagsslapp:)

Idag blir en skönt lugn dag...  Nästan... Iaf de första timmarna har varit det...
Snart ska jag till träning och sedan bär det av hem till Helena och Julia för myskväll:)

Igår blev det utgång efter träningen med mina gullisar (sjuukt länge sen jag tränade dem nu känns det som).
Jag Julia och Helena hade lite preparty här hemma och åt och drack gott:) Sedan bar det av mot kön på Värmlands... Vilken kö sen! Blev väl knappt en timme där inne och sen gick vi vidare med vårt dagisbarn Sofie:) till BJ. Jag Helena o Julia gick in där o dansade några timmar till:)
En fin kväll!!

Och vad jag sov idag:) min säng var såååå skön!!

Nej nu är det snart dags för träning o innan dess ska jag hinna mysa lite med pojkvännen:)

puss på er!
Bilder från igår kommer senare!!
//Linn

i leave my head and my heart on the dancefloor

Värmlandsnytt

Här i Värmland har vi det bra som vanligt!! God mat och trevligt sällskap hela tia!!
I lördags fyllde ju Pär år så det blev frukost på sängen med paket och varm choklad och vispgrädde:)
Av mig fick Pär ett fotoalbum med bilder från alla våra resor, träningsbyxor, småkrukor i betong som han tyckte om och en bok som heter "Du och jag" som både han och jag ska dylla i. Jag har redan fyllt i men Pär ska... någon gång... hoppas jag...haha inte lika kul tyckte han det var om man säger så...
Men tror han blev glad för mina presenter och tur var väl det för SOM jag har slitit mellan hostningarna...

På kvällen blev det utgång med Pärs kompisar i Karlstad. Jättekul och trevigt var det på förfesten!! Gänget är för roliga... Det var alldeles för mycket folk i köer på alla uteställen så vi hamnade på en jättemysig bar istället. Sedan blev det kebab innan vi åkte hem. En mycket trevlig kväll med mycket skratt som vanligt här i Värmland!

Annars har vi varit på promenader, eldat, spelat kort och yatzy och bara haft det mysigt:)

Nu sitter jag på sj´s hemsida och försöker skaffa biljetter hem imorgon.. går sådär.. Som ni kanske vet är min historik med sj inte så hemskt trevlig så nu vill jag bara hitta biljetterna... men nej nej det ska krångla såklart!!

puss på er allihopa, vad söta ni är som tittar in här fast ni vet att jag r borta! Ska bättra uppdateringen när jag kommer hem!

p.s jag vill ut o dansa snaaart!! vilka är på??

i leave my head and my heart on the dancefloor


Nu bär det av till Värmland igen:)

Imorgon åker vi! Kl 8.00 är det dags att sätta sig i bilen för den långa färden till Värmlands skogar... Okej kanske inte så långa men som ni vet är jag ju rastlös och kan egentligen inte sitta stilla överhuvudtaget. Och nu kan man ju addera detta med faktumet att jag faktiskt HAR varit stilla en HEL VECKA!!!
Jag har verkligen inte gjort något alls. Stackars Pär har fått laga mat åt mig och jag har bara legat. Inte orkat nåt. Så jag har förberett mig på att det blir en lååång resa även om den inte är så lång i själva verket...
Jag har med mig min decimeter tjocka soduko bok, min kalender, min planering och massa annat jobb som jag måste börja jobba på inför mitt nya jobb:)

Väskan är iaf nästan packad, Pär ska komma med den imorgon bitti så allt ligger på bordet iaf... Hoppas jag tagit med mig allt.

Ska iaf bli jätteskönt att komma iväg! Jag ska shoppa lite imorn i Karlstad också, det är så bra där!! Äntligen känner jag att jag orkar vara glad igen:) Har inte orkat det heller, och idag trodde Pär nog att jag var galen för jag bara klängde och kittlade och mös med honom hela morgonen... Helt galen... Sååå skönt att få vara lycklig in i mag-kärnan...(?)

Var på träningen ikväll och gav gänget "Glad Påsk-kort":) De blev jätteglada!
Något måste man ju bidra med när man inte tränar...
Så skönt att träffa er igen laget! Snart kommer jag o tränar bättre än någonsin med er!

nu måste jag sova om jag ska kunna vara lite social i bilen imorgon...

puss på er!

//Linn

beat it!

RSS 2.0