God natt!

Jag räcker inte till... Inte tillräckligt. Hur löser jag det här?
Sover på saken..
God natt!!

// Linn

Hurry up.. And wait...


Nu räcker det...

Nu bär det av till farbror doktorn.
Har haft ont i huvudet konstant i en vecka och vill kolla så det inte är
blodtrycket som spökar. Håll tummarna för mig...

breath slow, count from one to ten...


U-cupen 2012

I helgen var det dags igen!
Tävling med det bästa laget i världen, vår älskade Ungdomstrupp. De tävlade i två lag och tävlingen hölls i Jakobsberg, Stockholm så det var nära och bra tyckte vi tränare men alldeles för nära eftersom man inte fick åka buss tyckte tjejerna... Lite höll vi med såklart.
 
Lag 2 började tävlingen i pool 1 och de körde det finaste hoppet de någonsin gjort!! De fick den högsta poängen i hela poolen i hopp och de fortsatte med ett mycket fint fristående!  På tumblingen blev det några få missar men de hamnade ändå 4a i sin pool och både vi tränare och tjejerna själva var väldigt nöjda med tävlingen!!
I pool 2 var det dags för vårt lag 1. De började med några missar i hopp tyvärr men gjorde därefter en helt otrolig upphämtning med ett fantastiskt fristående och en makalös tumbling!!!  De räddade upp så många situationer under den tumblingen och jag kan säga att JAG var sjöblöt efter att ha stått och passat där för det var så mycket som höll på att hända men som de redde upp....
 
De fick fina poäng i både tumbling och fristående och Lag 1 hamnade tillslut på 9e plats. 8 lag gick till final och att vara 0,15 poäng från att få tävla en gång till känns lite surt men ingen av oss kunde vara riktigt besviken eftersom båda lagen presterat så otroligt bra och jag och de andra tränarna är så stolta så våra hjärtan snart spricker...
De är så himla sköna tjejerna, vi hade så roligt igår på kvällen så jag har ont i halsen idag av allt skratt... De gör alltid en liten show för oss och de andra gör en poängjakt som vi hittar på. Igår fick vi dessutom en rolig liten parodi som handlade om vad som händer i c-hallen. De skämtade om oss tränare och olika fenomen som finns i C-hallen, så fruktansvärt kul!! Vi läser alltid KP på våra tävlingar och då framförallt kropp och knopp sidorna... Rolig tradition! Vi åt dessutom pizza och åt godis så det gick ingen direkt nöd på oss:) Tror vi somnade runt kl.1.00 inatt så jag är lite trött nu...
 
Många av de här tjejerna har jag tränat sedan de var 6 år gamla och allihopa har en stor och väldigt speciell plats i mitt hjärta... Det hoppas jag att de vet. Lilla familjen <3
 
Nu jobbar vi vidare mot nya mål och svårare volter!
 
När jag kom hem somnade jag på soffan och när jag vaknade åkte jag till ica för att handla frukost och annat nödvändigt...
 
Nu tänkte jag sätta igång med lite stickningar och annat roligt innan jag packar upp - det är det tråkigaste som finns men det måste göras!
 
puss på er!
 
//Linn
 
Epic...
 
 

Jag lever...

Men det är knappt... Skitsur för att jag missade Fuegon med finaste vännerna...:'( Hoppas verkligen det här inte blir en "migrän-vecka" när jag ska iväg med världens bästa tjejer på tävling över helgen... Sova i klassrum och migrän är något jag provat och som inte riktigt passar mig ska jag tala om...
Det värsta är när man fått migrän så är det lättare en period efter att få tillbaka det, man är känsligare för stress och sånt... Men men det ska ordna sig!

//Linn

Stay with me...

Skitmigrän

Hatar att ha migrän... Började vid halv tolv idag på jobbet och kl 15.30 orkade jag inte mer. Åkte hem och la mig i sängen men ni som har migrän vet att ibland har man för ont för att bara ligga så det blev bara en timme i sängen. Nu har jag proppat i mig lite pannkaka för att se om det hjälpte och nu blir det till att vila i soffan då... Nu har jag bara en timme på mig innan jag vill åka till Fuegon!!! Har längtat en vecka men nu verkar det som om det inte blir nåt:(

Hoppas ni mår bättre!
puss
//Linn

release me...

LÖRDAG

En skön dag blev det idag!
Efter tenta-hetsen igår som höll på hela dagen (förutom ett spinningpass) till runt halv åtta på kvällen mötte jag upp fina vännerna på Värmlands. Jag skrev tentan på 16 sidor på 6 timmar och måste säga att jag är lite stolt över mig själv. Den blev nog inte bra men det var iaf något inlämnat innan deadline. Det tär på krafterna att plugga heltid och jobba 80%-100% i veckorna ska jag säga. Men men nu håller vi tummarna!
 
Det var väldigt mysigt att träffa mina fina men herregud vad länge sen det var jag var på nation! Det kändes så himla... jag vet inte vad... smutsigt och skabbigt. Fulla unga människor överallt som knappt kan gå utan att smälla till en på huvudet eller hälla ut halva drinken på en... Glas och flaskor på alla golv, spyor ner i trappen till toaletten (Varpå Julias kommentar är "Men varför tuggar de inte spaggettin innan de äter den???") FY FAN säger jag bara!! Det var sista gången...
 
Bättre är det på lite "äldre" ställen, även fast vissa inte kan bete sig där heller men men....
 
Tillbaka till idag - jag sov länge i morse och det behövde jag verkligen. Så himla trött!! Gick upp och åkte iväg och handlade sådant vi behövde och sådna jag var sugen på haha. Blev fiskpinnar till lunch och sedan åkte jag till träningen med tjejerna. De är så duktiga och tappra!
 
Nu på kvällen har vi haft lite lördagsmys med bakpotatis och hemmagjord skagenröra och tittat på Så mycket bättre. Det är faktiskt himla bra! Nu sitter jag och stickar och tittar på film... Pär skrattar åt mig för att jag inte kan låta bli att göra två, helst tre, saker samtidigt...
 
Hoppas ni haft en fin lördag och ser fram emot er söndag. Själv ser jag fram emot jobb hela dagen imorgon... Eller? Äsch det blir nog bra, är iaf med ett roligt gäng!
 
Puss på er!
//Linn
We are the kids with the hungry hearts

Låååång dag...

Började med promenad och vandrade vidare till jobbet. Jobbade på och fick en hel del gjort:)
Fick lunchsällskap till slut av min fjärde kollega som bara sitter några dörrar bort, trodde hon också var på möte men glädjande nog stack hon in huvudet precis när jag skulle på lunch:)
 
På lunchen fixade jag också massor med vuxensaker, ringde A-kassan och hörde mig för lite, kollade mina försäkringar osv. Känns skönt att ha kollat allt en gång för alla!
 
Sedan var det dags för träning med tjejerna! De är så himla duktiga, riktiga krigare! Idag var det mycket tejpning och skadesnack och det är aldrig kul men de kommer sätta allt till tävlingen, jag är helt övertygad:)
Himla goa tjejer är de iaf och det ska bli jättekul att åka iväg en helg med dem!
 
Nu ska jag försöka sätta mig med tentan SUCK men har så himla svårt att koncentrera mig. Är lite orolig...
Men hoppas det är bättre imorgon.
 
Nu måste jag försöka få lite tenta gjort...
 
Sov så gott
 
//Linn
 
I'm in love, all dressed up in love
 
 

Onsdags onsdag

Har varit en riktigt onsdag idag... Mitt i veckan tröttheten har funnits där även om jag laddat hela dagen för HIT-passet på kvällen:)
Stressade hem från jobbet för att hinna plugga och äta innan träningen... Det gick sådär för jag somnade i soffan så det blev varken middag eller plugg gjort. Hit-passet gick helt okej även om jag inte riktigt var lika nöjd som förra veckan.
Cyklade hemåt i starka vinden och åt goda pannkakor som älsklingen lagade och nu har det varit slappning i soffan på hög nivå.
 
Nu blir det snart läggdags så man orkar jobba och framförallt orkar gå upp till morgonpromenaden som jag försöker få in som rutin på morgonen. Sitter ju inne hela dagarna på jobbet och jag åker alltid hem när det blivit mörkt så jag behöver verkligen luften, solen och motionen!
 
Imorgon blir det träning med världens bästa tjejer på kvällen, det är bara 4 träningar kvar till U-cupen!! Tjohoo!!
 
puss på er!!
 
//Linn
 
Stay with me...

Sköönt!

Sånt här väder borde det vara varje dag på morgonpromenaden!!


Morgonpromme;)

Morgonpromme i dimman startade min morgon:) till jobbet och massor med arbete och glödande telefoner:)

Längtar till ikväll när jag får ta ett varmt bad och läsa en bok... Gjorde det igår och det var helt underbart!!

Nu är det lunchdags och sedan fortsätter dagen!
Hoppas ni alla får en fin dag!
Puss

I'll be right here with you...


Minnen

Herregud vilka minnen det finns här på bloggen!! Kul att man har det nerskrivet, inte många gånger jag har skrivit en riktig dagbok men det här kommer man ju förhoppningsvis ha ett tag.
Hur är det med er, skriver ni dagbok? Har alltid varit imponerad av folk som gör det...
Nu ska jag gå och sova!!! Sov gott puss!
//Linn
Stay with me...

Ullaredskaos!

Herregud, jag hade glömt hur mycket folk det kan vara på Ullared!!
Vi åkte i fredagskväll kl 21.30 mot Upplands Väsby där vi hoppade på bussen mot Ullared! Vi fick lite sömn iaf och kom fram vid 6-tiden och hamnade då först i kön! Tjohooo!! Trots trängande tanter och gubbar kom vi in bland de första och den hysteriska shoppingen började.
Vi höll på till kl 11 då vi hade en möjlighet att lämna av lite saker vi köpt i bussen. Så första lasset in i bagageutrymmet och sedan lite lunch i magen innan vi skyndade oss tillbaka för att hitta lite ytterligare fynd:)
 
Jag är mycket nöjd med mina inköp som var allt ifrån barnkläder till vänner, klänning, pyssel, verktygslåda och garn. Det var också att få göra en liten mini roadtrip med tjejerna och härligt att komma iväg även om man var fruktansvärt efter en natt med knappt någon sömn och ett ständigt promenerande i varuhuset. Hur som var det en rolig dag och kl 15.00 åkte vi hemåt igen. 22.30 ungefär var vi hemma igår och jag stupade i säng efter att stolt ha visat älsklingen alla mina fynd!!
På vägen hem blev det en himlans massa snackande, stickande och även en spännande lottodragning som jag kom 4 av 100 nummer på!! Såå nära att vinna 445 kr eller vad det nu var... Men men:)
Lite av mina fynd!
 
 
 
Sorterat in pysslet i min nya verktygslåda också:)
 
Idag har jag tränat världens bästa tjejer som har tävling om två helger. Det kommer gå grymt bra, de är så himla bra mina tjejer<3
Därefter tog jag igen mig lite i soffan och försökte få lite plugg gjort. Skickade in kompletteringen till den första hemtentan och började att titta på den andra... Lite tungt att jobba och plugga heltid samtidigt men what doesn´t kill you...
Väldigt nöjd med förra veckans träning också! - måste bara säga det! Morgonpromme mån, ons och tors och HIT-pass onsdag, spinning fredag och Cirkelfys idag! Måste ge mig en liten klapp på axeln eftersom jag annars alltid klagar över hur jag tränar... Höjdpunkten var när HIT-passet kändes som det gick bra -  that´s a first...
 
Nu ska jag fortsätta med en väldigt fin lite killes raggsockor tror jag:) Hoppas han blir glad!!!
 
Puss på er!
//
Linn
 
Know you've been hurt by someone else I can tell by the way you carry  yourself If you let me, here's what I'll do I'll take care of you I've  loved and I've lost

RSS 2.0