En ledig helg!

Äntligen!!!
Så himla skönt att vara helt ledig!
Inledde helgen med en sovmorgon (inte så lång som jag trodde det skulle bli) och så åkte vi iväg och kollade på lokaler och olika ställen till bröllopet. Så mysigt att titta! Tyvärr var en av kyrkorna som vi verkligen ville titta på inte öppen så den ska vi kolla på imorgon bitti.
Det har blivit en del bröllopstankar i helgen❤️️


 Sedan blev det lunch på IKEA och så bar det av till gymmet:) Bra träning och solen sken:)
Kvällen spenderades hos Täräs på födelsedagsfest. VÄRLDENS middag hade de gjort, så fint alltihop! Jättetrevlig kväll!
 
Lördagen startade med lyckotårar (berättar senare) och fortsatte med en tur på stan, köpte lite skojjigheter, skönt slapp i soffan innan det blev städning inför kvällens gäster. Äntligen fick vi träffa kusinen min och hennes fästman. Blev en helkväll med massa god mat och MASSA vin haha.. Satt och pratade inpå småtimmarna, vi tog inte ens fram spelen, då förstår ni hur mycket vi hade att prata om;) Mycket bröllopssnack såklart, de gifter sig om lite mer än en månad så det är så kul att höra allt de tänker och planerar.
 
Idag var huvudet lite segt men det blev bättre efter en finfin brunch;)
 

Mums!

Sedan blev det lite mer slappande i soffan (har såå längtat efter att få slappa i soffan) tills kom Pär hem från Sci-fi mässan. Sen kom svärfar och joinade oss på middag och bio :) Ett päron till farsa, sådär kul men alltid trevligt att gå på bio. Förutom att det stank urin i salongen. Och att jag hade en jätteskum man bredvid mig som satt och pratade med sig själv under hela filmen... Lite creepy...
 
Nu är jag helt slut och laddar inför kyrko-tittande, jobb och sen planerande imorgon! Vi ska försöka göra en budget. Wish us luck...
 
Hoppas ni haft en underbar helg!
Puss
//Linn
 
you are so beautiful, to me

En bättre onsdag...

Migränanfall avslutade gårdagen så dagen idag kunde bara bli bättre. Vaknade i migrän-dimman, ni som har migrän vet vad jag pratar om, känns som att huvudet är av glas, man är helt slut, lite virrig och livrädd att få tillbaka huvudvärken...
Tog mig till jobbet lunchade med världens bästa mamma - du är verkligen underbar!!! Blir alltid så glad av min mamma. Min idol, kämpe och bästa vän <3
Sedan jobbade jag mer och efter jobbet var det äntligen dags att få träffa sis! Var så länge sen! Vi tog en riktig girls-night med snabbmat från M, snack och SATC! Vår egna bibel... Och terapisession haha!
 
När jag kom hem satte vi oss och kollade på lite bröllops-fest-lokaler. Så svårt!! Har ni tips på någon får ni gärna höra av er! Har mejlat 3-4 ställen och ska kolla skarholmen och Dalbykyrka på fredag tror jag.


Så mysigt att börja smygplanera! Underbart...
 
Nu är det läggdags! 12 timmarsdag imorgon på jobbet med gympass och då ska det slås fler rekord;)
 
God natt!
//Linn
 
I got all I need when I got  you and I...

Sjunde september 2015

Man måste lära sig vad som är värt att lägga energi på! Det finns så mycket människor som bara tar energi och man måste vända fokuset från dem och mot de som ger energi. De där andra kommer ändå inte spela någon roll i ditt liv eller hur det blir så fokusera mot de som lyser upp dig istället!
 
Idag hade jag sååå mycket mejl när jag kom till jobbet, kom typ aldrig till toppen av inkorgen men vad gör det när jag jobbade på och fick mycket gjort, körde ett asbra träningspass på lunchen och hade två bra möten på kvällen.
 
Imorgon blir det möte på Sven Dufva! Spännande!
 
Hoppas ni haft en bra måndag!
Puss
//Linn
 
who you are...

Ploys fest och Helenas Babyshower

Äntligen var det dags! En utekväll med Ploy! Hon har varit hemma i två hela veckor och jag har fått träffa henne en hel del och också hennes trevliga kille, Ben.
Vi skulle ha fest för att visa Ben Flustret och få festa lite grann igen, vi två... Forever...


Det blev en jätterolig fredag med fina vänner! 

Brorsan kom också och vi dansade nästan till stängning på Flurran!

Idag har hon åkt tillbaka... Kommer sakna dig som bara den Ploysan... <3
 
 Dagen efter vaknade jag rätt tidigt för att ha varit ute kvällen innan. Äntligen var dagen här! (Många äntligen den här helgen alltså...)
Jag ÄLSKAR överraskningar och att överraska folk!! Vi har länge planerat denna dag och äntligen var det alltså dags!
 
Vi träffades vid lunchtid i lördags hemma hos Helena, Tobias vår trogne medlurare tog ut Helena tidigt och körde iväg på uppdrag:) 
Vi bakade, pyntade och förberedde under tiden hennes babyshower hemma hos henne.

Jag gjorde min första blöjtårta! 


I 15-20 minuter stod vi (jag Sofie och Linnea) och kollade ut genom fönstret efter deras bil och några minuter senare klev hon in genom dörren! 

Vi hade ställt fram en bil för att hon skulle bli lite förvirrad när hon kom hem... Hon skyllde självklart på lilla systeroch sen klev hon försiktigt in när hon såg våra gömda skor i barnrummet.
 

Sedan blev det fika och en massa skratt!


Vi lekte en lek där vi alla hade med oss ett kort på oss själva när vi var små samt en leksak som vi lekte mycket med. Helena skulle sen para ihop oss med leksaken och kortet och för varje rätt fick hon en godisnapp på sitt halsband. Imponerande klarade hon alla kort utom två!


Min leksak och bild;)

Leksakerna var svårare men riktigt kul ändå att få se allas leksaker och höra henne resonera;)
 

Sedan blev det presentöppning och vi i vårt lilla "gäng" hade gjort en "Första hjälpen för nybliven mamma" - låda med allt från ansiktsmask, choklad, alvedon och mjukt toapapper till trosor, nagelfil och tuggummi. Det var uppskattat tror jag!
 
Efter babyshowern var det dags för oss 4 att få bjuda Helena på middag som var vår födelsedagspresent till henne. Vi åt på Meza, helt fantastisk restaurang här i Uppsala, Libanesisk mat, fantastisk service och supermysig stämning där inne! Kan varmt rekommenderas!


 
Blev en rätt tidig kväll ändå, var lite trött efter fredagens stohej;)
 
Tack för en jättefin dag allihopa!
//Linn
 
Aint no mountain high enough...

Ny dator så jag kan planera ännu bättre!!

Har köpt ny dator! Mitt i helgens fullspäckade schema kom jag på att jag behöver faktiskt det! Jag vill kunna planera, söka, spara bilder och sätta ihop olika dokument, framförallt till bröllopet men också til vardags. Så nu är den här! Fantastiskt hihi! Tobias var så snäll och fixade alltihopa till mig!
Så nu ska här planeras!


Möten med olika lokaler är inbokade för veckan! Skarholmen och Sven Dufva blir det att kolla på då, spännande!
Har ni fler förslag får ni gärna höra av er!
 
Idag har det varit ledarupptakt hela dagen med våra barn- och ungdomsledare. 


Det var en riktigt lyckad dag tycker jag! Information blandat med lunch och workshops så jag hoppas att ledarna är nöjda, jag är alltid så glad när jag kommer därifrån, får sån energi av att se alla som brinner för gymnastiken och som vill lära ut den underbara sporten till Uppsalas barn och unga. De är fantastiska!
 
Nu har jag bara suttit i soffan resten av kvällen. Orkade inte träna idag så lite smått ångest över det men det tog bara stopp. Tre helger och tre upptakter samt en ledarrekryteringsdag gör väl att man blir lite sliten;)
 
 
Hoppas ni haft en bra helg!
//Linn
 
Can't help but wait...

Att få börja planera...

För ett planeringsfreak som jag är det HELT underbart att få börja planera sitt eget bröllop... Kan fortfarande inte förstå att det hände. Den där fina soliga kvällen här nedanför oss... Så romantiskt och underbart! 

Idag har vi varit och kollat på bygdegården, festlokalen bredvid Danmarks kyrka. Vi tycker om Danmarks kyrka och om Pär tycker om en kyrka då älskar jag den;)
Nejdå men jag älskar den kyrkan. Den är så lagom.. 
Men om vi hittar en annan fin lokal att gifta oss i så har jag lovat att kolla med öppna ögon. Det är den här "framskridningen" i kyrkan och stämningen och "pampigheten" som jag tror alla många fantiserar om som jag vill åt men det kan man säkert få till på andra ställen också! 
Så när vi kom hem kollade vi på fler ställen som är möjliga.. 
Har ni fler förslag? 
När man vet vart då kan man bestämma exakt när och vi har redan ett datum i åtanke men det gäller ju att stället vi väljer är ledigt då... 
Är mysigt här... 

Så lycklig... 

Annars idag så var det jobb jobb och jobb och på en ensamlunch blev det bröllopssökningar på nätet. Hitta jättefina checklistor! 


Imorgon blir det en 14 timmars jobbdag och så ska det hinnas med lunch med mammsen och träna på det:) 

Hoppas ni alla haft en underbar onsdag i det mysiga regnet;) 
Puss 
//Linn

I got all I need when I got you and I... 
❤️️


RSS 2.0