8 timmars sömn...

Sovit 8 timmar på två nätter... Inte så mycket och helgens migränanfall bevisade detta. Ska försöka sova ordentligt inatt, ska gå och lägga mig snart tänkte jag. 
Idag har det varit genrep hela dagen:) var där vis 8.30 och åkte hem runt 17.. Så kul med mycket gympaglädje!!!

Imorgon hoppas jag vakna utvilad och pigg så jag orkar jobbdag, träning med tjejerna och sen träning för mig själv lite smått.
Pär har blivit sjuk igen så det är bara att hoppas att det inte går runt-runt här hemma:( 
Hoppas ni haft en mysig helg, jag ser redan fram emot nästa för att få vila haha. Måste skärpa mig... 

Puss
//Linn
We are who we are... 

Lugna små övningar

Saknat träningen såå mycket nu när jag varit sjuk såhär länge... Känner mig sjukt otränad och svag som jag alltid gör direkt när jag är lite sjuk och inte får träna.
Jag är livrädd för att jobba eller träna när jag är sjuk eftersom det var en hjärtmuskelinflammation som gjorde att min pappa blev sjuk där för 20 år sen. Den orsakades av att han jobbade fast han var sjuk...
 
Så jag har låtit bli i 3 veckor och musklerna är därefter.
Men nu när jag snart ätit penicillin i 4 dagar borde jag kunna starta lite smått tycker jag. Tänkte starta med lite spänningsövningar som jag kan göra hemma som inte ger värsta flåset.
Återkommer med hur det går...
 
Med små steg framåt ska jag ta mig... Mot sommaren!
 
//Linn
 
If you give me a chance...

Not so perfect saturday...

Kunde inte sova i natt. Fick så som jag får ibland och låg klarvaken till kl 06.00. Somnade då och sov till kl. 10.00. Sedan var det dags att gå upp och göra sig klar för lilla Milos dop <3
Det var såå fint och han var hur nöjd som helst. Underbara älskade unge...
 
Huvudvärken dunkade genom dagen och när jag kom hem kom såklart det förväntade migränanfallet. Däckade i soffan och har nu iaf fått i mig lite mat och försöker ta det lugnt i soffan men huvudvärken släpper inte riktigt. Ska jobba hela dagen imorgon och blir lite stressad för då måste jag må bra.
 
Kanske ska ta en promme så jag får lite luft, nån som ska mé?
 
Hoppas ni haft en superbra helg!
 
puss
//Linn
 
I do it for you...

Perfect friday

Sovmorgon (ÄNTLIGEN!!!) och få vakna med älsklingen<3 amerikanska pannkakor till brunch och promenad i solen ner på stan... Blir det bättre?? 



Tussilago!!! Så söta!
Nu blir det fika på stan:) 
Puss 
//Linn
As long as you love me...  

What matters

Man får aldrig tappa fokus på vad som betyder något. Jag har lätt för att hamna på sidospår och bli ledsen och upprörd för saker som jag inte kan göra något åt. 
Hur andra människor är och reagerar till exempel. Man kan inte förändra någon som är negativ bara genom att säga till denna. Och så länge jag försöker vara positiv och göra det jag tycker känns rätt, vad spelar det för roll? 
Man kan inte förändra någon som inte vill...
Nej så där slutar jag lägga energi på det;) vad ska ni sluta lägga energi på? 
Puss
//Linn
It's my party...

Förrätt!

Älsklingen kom med förrätt till och med;). The day is looking up:) 
Mums! 
//Linn
Bättre och bättre... 


Efter-jobbet-fix:)

Mötte upp älsklingen och köpte kuvert så jag kan skicka iväg en nyckel, en klänning och en overallsjacka från helgen... Skönt att bocka av sakerna från listan! 

Nu blir det slapp framför tvn! Längtat hela dagen, mår inte hundra än... 
Glömde avboka mitt HIT-pass också så nu får jag en prick suck! 
Har spinningpass inbokade imornoch  fredag men det blir nog vila hela veckan så andningen känns bra innan jag tränar... Tråkigt!!

Hoppas ni har haft en bra dag! 
Puss
//Linn
What now??







Förkylning försvinn!

 
 
Trött på att ligga här i soffan (även om det är en mycket skönare soffa nu...)
Blev sjuk i tisdags och legat sedan dess. Har iof jobbat onsdag torsdag och idag men kunnat göra det i soffan i mitt tempo och inte pratat så mycket. När jag blir förkyld kommer det först som ont i öron, hals och trötthet... Sedan sätter det sig på mina stämband och på andningen och där är vi nu. Jag kan inte prata för länge för då försvinner rösten och jag blir helt torr i halsen och det gör ont!
 
Måste spara mig till tävlingen imorgon som jag försöker få allt klart inför. Senare ska jag och älsklingen åka och handla inför morgondagen, han har lovat att hjälpa mig eftersom jag blir andfådd av att sticka och plocka ur diskmaskinen typ.
 
Imorgon är det alltså dags för Uppsalajakten, en ungdomstävling som jag har ansvar för. Det kommer cirka 400 gymnaster så det ska bli superkul så länge jag har ork imorgon!! Har verkligen försökt vila och ladda, gick inte ens på tjejernas träning i torsdags och det vet ni som känner mig att jag inte gärna hoppar över. Så hoppas hoppas hoppas att jag mår mycket bättre imorgon!
 
Har det iaf mysigt i nya soffan framför tv:n :)
Njut av dagen idag, det är ju dessutom fredag!
Puss
//Linn
remember loving neighbours without expecting favours...

Senaste beställningen

Blev klar med sista beställningen också i veckan. Blev lite garn över så jag gjorde ett par mini-raggisar också. Blev jättesöta!

Idag blir det uppladdning i soffan inför helgens tävling som ska genomföras.
Puss
//Linn
You're everything I need and more...

ÄNTLIGEN!!!!!

Soffan är hääääär!!!!!
8 november beställde vi den. Eller ja, vi försökte beställa den men EM möbler glömde att beställa den så när jag ringde vecka 3 som vi blivit lovade fanns den inte. Sedan när jag ringde förra måndagen sa de att den skulle komma och sen ringde de igen och berättade att fabriken hade influensa så att den inte skulle komma utan skjutas upp en vecka till men nu kom den alltså idag. Både jag och Pär var livrädda för att det skulle vara fel färg eller divanen på fel sida bara för att de krånglat så mycket. Och JA det var ett fel... SÅKLART! Soffan hade skadats vid leverensen så vi ska byta ut ryggstycket men det syns inte så vi kan iaf ha den så länge. Så det kändes ganska litet jämfört med vad vi trott.
Kommer aldrig mer beställa något på EM!
 
Snygg blev det iaf eller vad tycker ni?
Älskar vårt bord som mamma och Tobbe har slipat och målat!
Puss
//Linn
 
Yes we can...
 

Just call me a survivor

Ganska bra låt av Helena Paparizou tycker jag!
Är sjukt trött just nu, sitter och kisar med ögonen som en tok för att ens se vad jag skriver.
 
Hade en sjukt trevlig kväll med friskis-tjejerna igår, vin, ost och kex, oliver och tjejsnack... Blir det bättre en fredag eller? Så härligt att träffa nya människor också och få prata lite mer än "bara" träning:)
Vi gick härifrån vid 00.30 och satte oss på Edenbergs och pratade lite till och sedan blev det My Gyros innan hemgång. Sov riktigt gott men vaknade tidigt. Spelade Hay Day i sängen (JA jag är beroende) och gick upp och åt brunch innan träningen.
 
På vägen hem från träningen köpte jag fika till eftermiddagsgästen som kom förbi. Eva min fina Eva... <3
 
Ikväll har det blivit fotbad, målande av naglar, stickande, planerande av träningar, och så kollande av Mellon såklart. Tycker All we are är bäst typ och självklart gick inte den vidare?! - Vilken var er favorit?
 
Imorgon blir det nog Gränby med min fina Johanna, sedan fika med Gotlandsgänget här hemma, första gången de ser lägenheten:) Så blir till att städa lite innan;)
 
Nej nu blir det mer stickande och sen sängen!
 
Sov gott alla änglar!
Puss
//Linn
 
All we are...
 
Så värdefullt, så viktigt, så mycket kärlek...
 
 
<3
 

RSS 2.0