på väg ut...

... så jag ska bara säga hej o hejdå:) nu blire snerkan som gäller heela natta. O imorn blire bakis dag me fia, pizza o sex and the city. Sen när jag inte är bakis längre ska ja träffa mina underbara emma o johanna:)

ha det så bra mina vänner!

puss

//Linn

boys call you sexy...

Klantskalle det är jag det...

haha jag måste ju vara den klantigaste människan som någonsin varit gymnast. Ska man inte vara smidig då???

jag slår mig ööööverallt verkligen! Och ni som känner mig vet i vilken omfattning min kropp gör småsaker till stooora hemska blåmärken... Igår gick jag in i tvn två gånger... ena gången rakt med knäskålen så idag gör det ont när jag går... haha tidigare på dagen gick jag in med låret i köksbordskanten... PAIN... ajja jag har väl andra kvalitéer hoppas jag.

Igår va jag med Pär på förmiddagen o sen hängde jag me fia <3 myys... sedan åkte jag till helena där jag jessica sofie och helena hade filmkväll och planerade vår fest nästa fredag:) det blir nog bra men vi måste ha nån rolig lek, typ nåt som inte är en frågesport eller allt det där vanliga som man alltid gör på fester. ska fundera mera... någon som har en idé?

Idag blir det mys med Emma och Benjamin:) Vi ska äta lunch på stan och sen får vi se vad vi hittar på, en sväng på stan kanske:)

nu ska jag borsta tänderna, vi hörs hörrni:)

puss
//Linn

live your life

Min lärarexamen 6/6 2009

UNDERBARA dag!!! Dagen började redan innan det börjat höll jag på o säga med att jag o mamma gick ut och åt på Alexander för att fira att vi haft opponering. Opponeringen i sig är ett helt annat inlägg som jag inte orkar lägga energi på men den blev iaf väldigt orättvis och vi klagade och hej o hå.


Vi satt och åt och pratade och hade trevligt och såg en limousin åka förbi. Jag skämtade som jag alltid gör, "min skjuts är här" och då kläcker mamma ur sig att det är taxis bil. WHAT??! hur kan jag ha missat detta? så hon ringde chauffören o kollade om han var ledig på lördagen. Det var han:)Jag och Fia hade en ride:)

På lördagsmorgonen åkte jag hem till mina föräldrar och förberedde i lokalen, dukade osv. På vägen dit fick jag ett samtal om att jag skulle få blommor skickade till mig:)keeps getting better:) Tack Emma!

När jag höll på där i dukningen kom Helena förbi och sa grattis, hon skulle ju resa iväg så hon skulle inte komma på kvällen.Sedan var det dags att åka hem och göra sig ordning. Efter en kebab från jalla gjorde jag iordning mig och gick tillsammans med sara till snerikes.
Där skålade vi alla som tog examen i champagne och gick sedan samlade till universitetsaulan.

Precis innan vi skulle gå in genom dörren säger någon, "det är över 1000 pers där inne" Tack för den. haha
Vi sjöng, det spelades, och sedan skulle vi upp på scen och ta emot vårt diplom. En helt sjuk känsla.
Med mig i aulan hade jag mamma pappa emil joel mormor farmor pär och hans föräldrar.
Och en till som jag inte visste om än.

Jag tar emot mitt diplom

Efter ceremonin gick vi ut för att möta våra nära och kära. Jag var så stolt att jag hade hållt mig från att gråta och att sminket var på plats när jag kramade och pussade på hela min underbara familj. Tills jag helt plötsligt fick något runt halsen av en mörkhårig kvinna. Jag tittar upp och ser att det är min moster från paris som klätt ut sig!!!!!
  min moster har peruk här, egentligen har hon kort, krulligt, blont hår.

Jag hade ingen aning om att hon skulle komma och då brast allt. Jag vart så otroligt chockad och tårarna bara sprutade. Hon hade rest ända hit bara för att vara med på min examen. Jag blev så rörd och lycklig.
Efteråt väntade vår ride utanför, jag pär joel emil fia hennes pojkvän oscar hennes lillebror eric min moster karin och min extramamma sanna åkte i limon:) Snacka om party!! Lyckan var total, vi hade gjort det!

 

Väl hemma möttes jag av vänner som grattade och som skålade med mig i champagne. Ett litet tag iaf tills jag blev ivägshasad och inte fick se vad de gjorde. Till slut fick vi sätta oss och börja äta. Mamma hade lagat en jättegod pastasallad. Under middagen hölls så många tal och mina tårkanaler fick jobba om man säger så. Det började med att det visade sig att det som de jobbat med som jag inte fått se var ett tal i flera verser där alla fått skriva nåt.

"Dikten om Linn"
skriven av släkt och vänner, den 6 juni 2009

Vers 1, Linn som liten
Gula "ninen" ny och fin
bästa kompis tröstkanin
Rosa prinsessa som delar sin mamma
gympar, rider, dansar med jävlaranamma
Pressar sig hårt vill göra allt rätt
Duktig och flitig- lätt som en plätt
Grågula "ninen" sliten och grå
försvinner spårlöst- vart kan ingen förstå          Mormor, Farmor Moster Sanna

Vers 2, "Linns egenskaper"
Hon kan steppa som gå
och vet minsann var skåpet ska stå
Du skriver långa listor om allt
både sånt osm är tråkigt och ballt
Tänk att du som är så charmig och fin
bjuder på bästa kalaset med kärlek och vin    Joel Emil Pär Sophia Bengt (denna vers rappades av joel med emil                                                                                   som beatboxade)

Vers 3, "Linn och gympa"
Linn är med i vår gympagrupp
som är Sveriges bästa trupp
ofta har en skada skett
men volterna du fixat lätt
Många flickor du lärt att hjula
men ikväll ska du få glänsa som en discokula   Jessica, Sofie Erik, Annalinn, Julia, Ploy, Emma

Vers 4, "Linn som partypingla"
...brukar i mjukisbyxor på Fårö vingla
Hon räknar stjärnor med cider i handen
för att sedan däcka på stranden
Med Linn på fest har vi aldrig trist
för hon är vår make-up artist
Hon bjuder på drinkar med fina pinnen
vi hoppas på fler PARTYMINNEN                            Bobo, Anna, Jessica, Petronella, Therese

Vers 5, "Linn som lärare"
T Tränar barnen i Röris
U Undervisningen är glad och entusiastisk
N Noggrann, nyfiken, naturlig
U Uppenbart intresserad av barn
D Disciplin är viktigt
D Din dröm har gått i uppfyllelse!                           Kerstin, Solweig, Bertil, Pappa

Vers 6, "Linn om tio år"
Linn jobbar fortfarande med barn
-tycker de är ganska jobbiga flarn
Nu är hon trettiotre, har barn, bil och hus
vacker som få och glimt i ögat
-ställer gärna till med bus
Hon har faktiskt blivit miljonär
och lever med pär i sus och dus                             Karin

Förstår ni va gulligt!! jag bara grät o grät. Sedan blev det mera mat o underbara tal. Mina gympakompisar höll ett underbart tal om hur jag är, varför jag passar som lärare och vad jag kan göra istället om jag vill.
Till o me Helena var med på ett hörn, de hade spelat in hennes del av talet på datorn så hon läste också en bit:)
De var så söööta, det är liksom de i gänget som inte brukar hålla i sånt där eftersom jag o Helena är ganska snabba på att vilja vara i rampljuset:)

Sedan kom en överaskning från min kusin, hon hade gjort en film om oss som hon lagt upp på youtube, om alla våra upptåg... haha underbart!
Sedan höll min moster ett jättefint tal i egenskap av läraren i familjen... haha
Sedan kommer min mamma o extramamma in i matchande solglasögon och gör "Jag diggar dig". De är så jävla coola!!! Snacka om underhållning!


Hela kvällen var bara helt underbar. Massor med god mat o dryck, fina ord och lyckönskningar och massa fina presenter! Var så lycklig att alla kunde vara med på ett eller annat sätt. Folk reste och ansträngde sig verlkigen för att komma till min examen och det visar att de bryr sig så mycket! Jag var så lycklig, och svävade på moln.
Meningen var att vi skulle gå ut men klockan hann bli tolv innan någon tittade på den och det gjorde ingenting för vi hade det så underbart ändå.
     
   

Jag kunde inte haft en bättre examen och det var ni, mina nära och kära som gjorde den.

TACK från botten av mitt hjärta!!!!


<3

Forever and always

Det regnar... igen...

Vad händer med vädret??? vet inte vädergudarna att jag har ett vitt sportbh:s avtryck på ryggen som jag behöver sola bort snarast?? Hur kan de ha missat det??

Idag är jag ledig... ända till torsdag faktiskt:) jobbade stenhårt igår eftersom jag jobbade med en ny tjej o det resulterade i att jag verkligen sprang omkring på jobbet. Hon behövde hjälp i kassan o det går ju såklart inte lika snabbt att göra saker som att flytta om o så så jag hade en del o göra om man säger så. Men jag tycker om det, det är så skönt när man har saker att göra! Det värsta som finns är att gå omkring o rätta till en sko, kolla på klockan o se att det är fyra timmar kvar...
Kommer ihåg hur det var att vara ny och man kände sig så osäker på allt o liksom inslängd i jobbet så ja försökte hjälpa henne så gott som det gick! Hon verkade glad iaf...

Igår var vi på bio. punkt. som ploy skulle ha sagt. Bruno. Den var hemsk. punkt. pär o de andra vi gick med tyckte den var jättebra. o han tyckte det var ännu roligare att jag tog så illa upp av den. Alltså han skämtar om helt sjuka saker, det går inte ens att beskriva. Jag funderade seriöst på att lämna biografen, då förstår ni hur hemsk den var.
Tänker inte lägga ner mer energi på att skriva om den saken.
Idag vare tänkt att jag skulle gå upp vid 8 o tvätta. Det bidde inte så. Pär gick upp vid halv 6 o skulle jobba o då vaknade jag til, sen vaknade jag vid halv 8 när mamma kom o lämnade lite saker till mig. Så jag hade sån huvudvärk vid 8 att jag helt enkelt inte orkade. Det får jag ta imorn istället.
Jag har ju fortfarande inte skrivit om massa stora saker här i bloggen så jag tänkte göra det nu fast i egna inlägg. Så ni kommer få massor att läsa:)

puss på er

//Linn

rain, rain, go away go away

Idag kommer han hem!!

äntligen... min älskling... har längtat så...

men först ska jag äntligen få träffa fia... det var också sjukt länge sen!!!Vi ska mysa på stan:)

Hade jätteroligt i helgen med mina underbara vänner! utgång i lördags som slutade med lite övernattning för att de hade låst sig ute... haha stackarna men det ordnade sig iaf. Fredagen spenderades hemma hos föräldrarna och fixade lite... Vad vi fixade??? det kanske ni får se på posten snart, mina kära vänner;)

Nej nu ska jag dricka upp min c-vitamin och finslipa på utseendet... haha

puss på er

/Linn

i don't wanna be without you babe

vissa dagar...

...känner man sig så ensam fastän man är omringad av vänner.

...känner man sig nere fast man har massor med saker att vara lycklig för.

...blir man osäker fast man har all anledning att känna sig säker

idag är en sån dag.

försökt prata me lite vänner men inte många som har tid idag, eller som förstår.
Ska snart gå till Emma o fika med henne och Benjamin:) Mysigt!
Ikväll kanske jag får vara barnvakt åt Benjamin när Emma är på jobbmiddag:)

Jag ska också träffa Jessica ikväll, hon märkte att ja inte var glad igår o sa att vi kunde träffas idag... söta du...

Man måste få ha såna här dagar, allt känns ju liksom så osäkert, jobb, lägenhet, pengar, framtiden...
Känns lite som man är straffad för att man är klar lärare, liksom det finns inga jobb och de lägenheter som finns som är okej (bland annat min egen) är bara för personer som studerar... Hur hade de tänkt att det ska gå ihop?

Nej nu ska jag göra som min kära vän Ploy gjorde på sin blogg;

Glad tanke nr 1: Jag är färdig lärare
Glad tanke nr 2: Jag jobbar alldeles lagom i sommar
Glad tanke nr 3: Pär kommer hem en dag tidigare än vad jag trodde
Glad tanke nr 4: Jag har världens bästa pojkvän
Glad tanke nr 5: Jag har världens bästa vänner
Glad tanke nr 6: Jag hoppas det ordnar sig

Nej nu ska jag försöka städa min lägenhet lite grann, brukar må lite bättre när det ser bra ut här hemma.

Snart ska jag uppdatera om Varberg, Värmland och så ska ni få en sammanfattning av min underbara examensdag!!

puss på er
//L

Live your life

RSS 2.0