Då var man äldre då!

Haft en underbar dag med väckning med blommor, paket och sång, lunch på valfritt ställe (kebab-mums!!) lite shopping, tårta, bubbel och avslutningsvis middag med hela familjen på Hamnpaviljongen/Riverside. Så mysigt och trevligt! Haft en superbra dag som avslutades med paket under kudden från mammsen som vanligt. Underbara mamma<3

Låter bilderna prata eftersom jag är så trött! Skriver lite mer imorn!

Puss på er!

//Linn

All because of you...


26 år i en timme till...

Jag älskar faktiskt att fylla år fortfarande. Trodde jag hade vuxit ifrån det men jag tycker fortfarande att det är så kul! Få ha en dag som är ens egen, bestämma vilken mat man vill ha, fika tårta, träffa vänner och släkt och familj och bara ha det mysigt!!
Presenterna är alltid roligt men inte det som är grejen längre. När man var liten var det ju det som var kul. Nu är det mer att många hör av sig, att man samlar familjen och att man har en bra dag:)
När jag var liten så hade jag alltid svårt att sova dagen innan för jag var så förväntansfull. Så jag hade alltid 4 olika saker att göra på nattduksbordet, typ serietidning, målarbok, tetrisspel och stickning... HAHA
 
Nu har vi storstädat och fixat här hemma så allt är i toppskick! Så skönt!
Körde en dubbel idag, spinning plus cirkelfys. HELT SLUT efteråt! Men skönt att få köra slut på sig själv. Imorgon blir det ingen träning, bara go' frukost, valfri lunch ute (VAD SKA JAG VÄLJA??), blåbärstårta såklart och slutligen blir det familjemiddag på Hamnpaviljongen (Riverside).
Haha kommer ha gått upp 3 kg efter imorgon... Men det är värt det;)
 
Nej nu kanske man ska gå o sova så att man orkar hela långa dagen imorgon!
Hoppas ni haft en underbar dag fast det är regnigt!
 
Puss
// 26-åringen Linn
 
Hurry up, and wait...
 

Mycket på gång!

Idag har det varit en väldigt busy day... Och den är inte slut än!
Jag har gjort klart mitt Spanien-album, diskat, rensat ur kylen, städat och gjort i ordning en present som jag hållt på med ett långt tag!
Nu snart är det dags att bege sig till träningen, blir spinning+cirkelfys ikväll:)
 
Sedan ska jag fortsätta städningen hemma för imorgon är det min födelsedag och då kommer Pärs föräldrar och bor här. Så då vill vi att allt är fint och i ordning. Det har ju även varit mitt "mål" under semestern att få alla mina album gjorda och ordning i lägenheten. Det enda vi inte har gjort än som jag vill är rensa förrådet... Det får nog bli någon gång framöver... Det är inget litet projekt direkt... SUCK!!
 
Nej nu blir det lite fil innan träningen så jag orkar:)
 
Hoppas ni haft en fin dag idag trots regnet, visst är det skönt när det renar lite i luften!
 
Puss
 
//Linn
 
Forever young..
 
 

Badmys idag igen:)

Det blev ju varmt idag igen:)
Så bad-gänget (preggot (Fia), Veggot (Pär) och de två nötterna (Oscar och Linn)) begav sig idag till Länna badet där varken Fia eller Oscar varit någon gång.
Var jätteskönt, varmt men inte gassande sol och varmt i vattnet:)
Vi spelade lite MIG, solade, pratade och åt lunch som mästerkocken Oscar och sous chef- Pär tillagade på triangia köket. Pasta och ostsås, riktigt lyxigt:)
Vid 14-tiden kom det lite mycket moln och det kom till och med några droppar. Dessutom mullrade det rejält så vi begav oss hemåt och här i Uppsala gassade ju solen på. Jag gick och la mig när jag kom hem för jag kände av huvudvärken och när jag vankade var det ännu värre :( pallar inte trycket och värmen kan man säga...
Nu sitter jag här i soffan och hoppas på regn och svala vindar för att mitt huvud ska få vila lite... Kunde inte hänga med älsklingen och Jessika ikväll så jag ska försöka ta tag i lite mer album-fixande som varit mina mål här under semestern. Har gjort mammas album från London, mitt album och dessutom fixat in massor med bilder som bara legat och väntat på att bli fixade:)
 
NU KOM REGNET!!! Inga svala vindar men ändå lite luftrenare - skönt!
 
Nu ska jag äta lite glass och sätta igång med albumen.
Ha en skön regnig kväll allihopa!
puss
 
//Linn
 
under my umbrella...

Dagen i bilder:)

Mysig utflykt med bästis-paret till Gräsö. Som jag saknat min sis!!!
Strålande sol, prat, bad, spel -livet!
Dagen avslutades på restaurang i Uppsala - Smultron. Helt underbart gott!!!!!
Nu ska jag sova för imorn blir det utflykt igen:)
Puss
//Linn

I'll be there...


Mot utflykt med bästa vännerna<3

Idag bär det av! Vi vet inte riktigt vart vi ska än men antagligen till en badstrand i närheten men inte i Uppsala:)
Finaste vännerna som vi knappt ha sett röken av på hela sommaren. Nu ska det mysas och dessutom pratas med Fias mage;) <3
 
Ikväll är bordet bokat på Smultron här i Uppsala, ska bli jättemysigt! Hoppas nu på finfint väder!
 
Ha en skön fredag allihopa!!
 
puss
 
//Linn
 
When there's sunshine we'll shine Together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath I'mma stick it out 'till the end

Synd Sverige!!

Det blev en riktigt spännande match!! Jättetråkigt för det härliga laget från Sverige, tycker de verkar vara riktigt bra tjejer och man måste ju bara hel-gilla Pia Sundhage!! Så skön ledarstil!
 
Bild lånad från wikipedia
 
 
Saknar att vara i ett lag!! Bästa känslan i världen!!
<3
 
//Linn
 
Disturbia... vår låt laget <3
 
 

Skönt att vara ledig!!

Helt underbart. Då har man liksom tid att vara lite krasslig... Tog en Treo när jag vaknade för jag kände att det var på gång igen. Ni som har migrän vet att man liksom känner sig "känslig i huvudet dagen efter ett anfall. Känns som att minsta ljud, ljus och ansträngning framkallar ett nytt anfall.
Jag klarade mig men mådde illa hela förmiddagen och efter lunch så jag låg i soffan hela dagen typ. Klockan 16 började jag röra lite på mig och åkte till gymmet vid 16.30. Där blev det först ett jätterolig spinningpass (Pyramidintervall) och sedan ett Aerobicspass med MAMMA! Hennes första träning på flera år tror jag. Hon var så duktig! Aerobics med Viveka på Väderkvarn är inte lite hälkickar och step-touches...HERREGUD vilket tempo och vilka snabba steg! Mer likt dans och det är så underbart att få snappa upp steg och snurra, hoppa och bara dansa!! Tror jag har ett fånigt flin på mig hela passet och herregud vad jag svettades...
 
Efter träningen blev det en bra belöning:) Våfflorna var klara hemma jag behövde bara åka och köpa grädde. Passade då på att hämta ut min födelsedagsklänning från Nelly.se :)
Och till min förvåning så passade den jättebra! Tycker alltid det är svårt att veta storlek och hur kläderna faktiskt sitter när man beställer men det gick ju vägen den här gången:)
Lägger inte upp någon bild för jag vill ju inte att alla ska ha sett den på min fest;) Fjantig jag vet... Men lite kul;)
 
Imorgon ska jag äntligen få träffa Cristina och lilla Aurouna:) Var jättelänge sen och han har blivit så stor!
 
Resten av dagen är oplanerad så vi får se vad som händer:) Jag har blivit ganska bra på att inte planera så mkt faktiskt! Så skönt att vänner hör av sig ändå utan att jag behöver tänka att jag måste styra upp hela tiden. Övar och övar.
 
Jag måste ju också berätta om den underbara konserten i måndags! Helt underbart!! Jäklar vad grym hon är Rihanna. Snygg och grym på att sjunga! Blev minst sagt imponerad... Inspirerad...
Vi åkte på förmiddagen, började med lunch, blev massor med shopping och glasspaus, mys i solen och dagen avslutades alltså med konserten...
Taggade på storsta'n!
Glasspaus i solen!
Mys i solen!
På plats!
Helt grymt helt enkelt...
 
Så lycklig och vill gå snart igen! Ska ta med mig hennes energi och känsla framöver!
 
Hoppas ni haft en fin onsdag!
Puss o kram!
 
//Linn
 
We found love...

Migrän

Inatt kl 3.25 vaknade jag av att jag hade så ont i huvudet! Försökte somna om (för länge) så vid 3.45 förstod jag att jag måste ta treo (för sent) så det var bara att stå ut ett migränanfall. Det var länge sen och fy fan vad man hatar det. Runt 5 kunde jag äntligen ligga still igen ( när det gör så ont kan man inte ligga still, man vill gå eller typ stå på huvudet för att få bort huvudvärken..)
Nu när man vaknar känner man av huvudvärken, det är som om den är på väg tillbaka när som helst. Och så är man trött. Det tär på en. Men men skönt att det är över och hoppas slippa få ett till. Idag har vi inga planer förutom ikväll då det blir ett spinningpass och sen ett aerobicspass med mamma! :)

Nu ska jag gå upp och försöka få i mig något!
Hoppas ni får en bra dag!
Puss
//Linn

What now?


Att jag aldrig lär mig!!!

Skrev nyss ett långt inlägg men det skickades inte iväg så det blev bara en överskrift... Bajs!

Då försöker vi igen..

Har haft en liten paus i skrivandet här men har skrivit många inlägg i huvudet ska ni veta. Att skriva av sig är min form av mini-terapi. Det är delvis därför jag har en blogg. Jag tänker också att ni som läser vill läsa äkta oretuscherade inlägg utan bantningsmetoder, putmunnar och upptryckta bröst... Jag är iaf trött på dessa "ideal"...
Dessutom är detta som en sorts dagbok för mig. Jag har alltid velat haft en som allt finns samlat i, minnen, glädje, tårar osv... Så då får ni läsa om lite av varje;)

Idag har det varit en riktig söndag... Tvättat 12 maskiner, ja ni läste rätt TOLV (semester-tvätt;) bäddat rent i sängen, beställt massor av foton, bestämt restaurang till min födelsedag och dagen avslutades med ett kvällsdopp med älskling. Eller han badade och jag tittade på i solen:)

På vägen hem blev det hämtmat från Sibylla:)

Imorgon blir det Stockholm hela dagen, lite shopping förhoppningsvis och om allt går som det ska avslutas måndagen med en MYCKET efterlängtad Rihanna konsert. Men vi tar den inte för givet, speciellt inte efter förra årets "konsert"... De väntade tills cirka en timme efter att hon skulle börjat (efter man betalat resa, parkering, snacks och efter att man satt sig i publiken såklart... It's all about the money...)
Så nej jag vet inte om jag vågar tro på det den här gången heller...

Men om det blir av ska det bli riktigt roligt!!!

Hoppas ni haft en fin helg och att ni som börjar jobba imorgon får en lugn första vecka!
Puss på er!

//Linn

You are my fire...



RSS 2.0