Ledig helg!

En ledig helg! Helt underbart! Lägrena har verkligen varit slitigt men väldigt kul också!

Idag vaknade jag runt tio...ganska tidigt för att vara jag och för att det är helg, jag ringde min kära mamma som jag inte träffat på länge kändes det som... Vi bestämde att vi skulle gå på stan, hon ska åka bort massor fram över så jag ville träffa henne. Snacka om underbar mamma man har, hon skulle in i min lägenhet igår för att låna en pocket bok, och jag hade bara nämnt att jag hade så stökigt, att jag inte hann  städa innan jag skulle ha filmkväll me tjejorna från gympan igår. Tror ni inte att mamma har städat upp hela min lägenhet plus skurat toaletten och handfatet när jag kommer hem... Helt underbart... hon e bäst!

Jag köpte lite underkläder och ett snyggt linne från mq idag på stan. Och sen lite saker som jag måste fixa med, bla ett halsband som jag fått från min lillebror Emil som gått sönder. Limmade det idag så nu hoppas jag att det sitter snart...

Ikväll kanske jag ska ut med min kära lillebror Joel. Haha inte sett honom heller på ett bra tag och jag ska kanske träffa Jessica ute:)
Det vore kul iaf men får se om jag orkar:)

Igår vare jättemysigt me mina underbara vänner. Vi kollade på film, eller ingen kollade väl dirket på filmen men vi umgicks hela kvällen iaf, kollade på gamla skolkort på mig HAHA!, snackade massor om allt och inget och sen vare ett jävla spring på mina grannar häromkring också. haha jättekul o snacka me massa i min lägenhet! En ville låna vinöppnare, en ville att ja skulle öppna dörren eftersom han glömt nyckeln och han var också snäll och flyttade sina vänner längre bort från fönstret när de stod och rökte eftersom all rök kom in till mig... vi har snackat mycket om rökning han o jag och han hade ju slutat! haha Julia tyckte det luktade gott men vi andra var inte riktigt lika glada åt det. Haha...

Nej nu ska jag slappa framför tvn och kanske gå o hälsa på johanna på ica...

ha d bra mina vänner

how could you...

jobb, jobb o jobb

Fast ganska roligt jobb! gympa från 9.00-18.00. Men man blir trött av att vara i en gympahall, utan luft och utan sol hela dagarna i 9 timmar! Inga raster har ja heller typ eftersom jag är ansvarig för två läger som går omlott... men mitt eget fel som vanligt att ta på mig för mycket... Men det är kul som sagt!

Dagen idag började dock inte lika kul. En kille från trampolinlägret som är samtidigt som oss i hallen, spydde i hallen på massa mattor. BLÄÄÄÄÄ!!
alla som känner mig vet hur "rädd" och äcklad jag är för spyor!!! Jag började fundera på hur man skulle kunna ha utomhus gympa en hel dag men insåg snart att det inte går med 60 respektive 24 barn...haha

Imorgon ska jag, mamma, Tamara (mammas jobbarkompis) och Fia gå på VIP premiären av Sex and the city. Ska bli så hiiimlans kul! Värsta buffén och cosmopolitans innan, och efterfest efter:):):)

Sen har jag fredagen, midsommar att se fram emot också. Det blir fest hos Annalinn, mycket trevligt!!

Nej nu måste jag gå o lägga mig! Har städat, tvättat och lagat mat sen jag kom hem från hallen så det ska bli skönt att lägga sig o vila!
sov så gott alla mina underbara vänner! <3
Ta hand om er...
puss o kram
closer...

jobba och ledarmiddag

Idag fick jag hoppa in och jobba fastän det är min lediga vecka. Fast det gjorde inte så mycket för det var ju så himlans tråkigt väder idag... Dessutom köpte jag ytterligare ett par snygga skor..haha kunde inte låta bli.

Snart ska vi iväg på ledarmiddag för alla trupp, rg o ag tränare. Ska bli kuul:) Vi ska äta och bowla på bowlaget:)
Då måste jag planera mer med Ploy när vi ska ta hennes utgång, (hon "vann" det av mig på SM eftersom hon va så hiiimlans duktig!!) Så jag ska fixa värsta utekvällen till henne för det har hon tjatat om att hon vill ha ända sen hon börja träna ordentligt inför SM. Så då fixar Linnsan;)
Men Stocken är ju stängt o vi som tänkte gå ut imorn...suck... ajja vi får hitta ett annat datum..

Min helg är som vanligt gympafylld, avslutning med några tjejer på fredag, övernattning med dem och sedan avslutning med min egen trupp på lördag. Sedan måste man ju kolla fotbollen!!

Nej nu ska jag nog gå o kolla lite tv innan jag börjar göra iordning mig...

Ha det så bra allihopa!
Kramar på er


i even flew home a day to soon all because
i couldnt wait to kiss u


ledighet!

Ååå va skönt det är att vara ledig! Den här veckan är den enda veckan som jag är ledig på typ hela sommarlovet. Måste sola och ta det lugnt. Kul att det ska bli sämre väder då...haha typiskt min otur.

Idag har jag vart hos sjukgymnasten igen. Han sa att det kändes bättre i nacken och det håller jag med om! Måste bara ta det lugnt ikvl på träningen så att ja inte drar upp nåt igen!

Har inte tränat på en vecka. Känns jättekonstigt!

Efter sjukgymnasten idag shoppade ja lite på stan, två behåar, ett sovlinne och en klänning. Kom på härom dan att jag inte hade några "vanliga" svarta eller vita behåar så då köpte jag det idag. Träffade Johanna också<3 hon är så söt med sin mage!längtar tills bäbisen kommer!

Nu ska ja ta det lite lugnt framför tvn innan ja måste åka till tjejernas träning och sen träna själv.

puss på er

closer

Tenta idag...

Herregud.

Håll tummarna för mig mellan 14 o 18.

Och sen ere fest. Fast jag vill träna... Men men det får jag väl göra nästa vecka då eller på fredag förhoppningsvis.

Nu ska jag och Fia åka ner på stan iaf och gå på systemet o shoppa lite till:)

Bra att vara på bra humör när man ska skriva hemsk tenta...

Ha en bra dag i solen, efter idag ska jag börja leeva:):):):):)
puss på er

i still havent found what im looking for...

som ett grått moln...

ligger den här himlans tentan över mig... Vill bara få den gjord så jag kan lägga den bakom mig. Fast även när jag har gjort den så vet jag ju inte om den är godkänd men då har jag iaf sommarlov. Shit jag kan inte ens se sommarlovet... kan inte ens tänka mig att det finns där bakom det gråa molnet...

Men men... Sen tar lilla lillebroren studenten... Helt sjukt. Vet precis vad jag vill köpa men vet inte om jag hinner fixa det nu. Kanske får bli en present i efterhand... Kul ska det bli iaf!

Var hos sjukgymnasten idag igen. Han drog i min nacke åt massa håll... Han förklara att det är typ två kotor i nacken som inte glider i varandra när jag tittar upp och därför jag får ont... Hoppas det går över snart, är jättejobbigt att plugga när det ilar i hela ryggen o nacken.

Hoppas att alla ni känner er lugnare än mig och att ni inte har gråa moln...haha

Förlåt alla underbara änglar i mitt liv för att jag inte är den bästa migsjälv just nu. Efter onsdag ska jag make it up to u all!
puss på er sötnosar

no air




RSS 2.0