BLEEDING LOVE

Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen


så jävla bra låt!!


naiv

kan man vara mer naiv än mig.
orka.
det var fan droppen.


Jag o Fia ägde ute iaf. hon är den bästa.

Massor av våra cruisar låtar kom på rnb dansgolvet:)

vi två<3



how to save a life

Mycket bättre dag!:)

Idag vaknade jag 6.40 av att Emma messade att hon hade mitt block. Tack gode gud för det! Tänk om jag hade glömt mitt block med alla mina anteckningar inför tentan i Gottsunda sporthall då hade den varit borta ju. Man får aldrig tillbaka saker som man glömt i skolors gympahallar det har jag lärt mig!
iallafall så var hon så snäll att hon kom o lämnade det till mig några minuter senare för hon skulle till jobbet.

Då var det inte långt kvar till jag skulle gå upp så jag låg kvar i sängen och drog mig lite... 7.20 gick jag upp och då var jag förvånandsvärt pigg:) Tog på mig mina baggy jeans o mina nya vita skor från skopunkten såklart:) Dessutom var det ju ganska varmt ute så jag tog min skinnjacka:) Och så hade jag sovit med flätor så jag hade lite lockigt hår. Så det kändes riktigt bra att gå ut till limon(fias vita volvo) som väntade på mig...
Hon blev riktigt avis på mina skor o vill nu köpa likadana... vassegoo fia d e lugnan!

Sedan var det alltså seminarium i två timmar me en lärare som heter Bella. Hon är helt sjukt bra. Hon har ett sätt att alltid berätta sina lektioner på ett sätt som tom jag orkar lyssna hela lektionen på. Inte helt utan att skriva ner tjejernas tävlingsvarv men ändå. Jag lyssnar bättre om jag får göra nåt samtidigt...

Sedan satte vi oss i arbetslaget och gick igenom gamla tentor inför tentan vi har på måndag. Kändes riktit bra efteråt hoppas hoppas hoppas att jag klarar tentan. Orka göra omtenta liksom.


Sedan passade jag o Fia på att åka till Willys och handla eftersom hon åker hem imorn och det är sista dagen vi har bilen då.. Jag säger vi men ajja... Vi e praktiskt taget samma person ibland...


Handlade massa gott fast nyttigt o var riktigt nöjd sen! Solen sken o ja o Fia åt varsin glass på vägen hem för 2.50 styck:)


Sedan har jag donat lite här hemma. Gjorde sparrissoppa med bacon i som Fia rekommenderade. Det var sådär gott. Det godaste var nog leverpastej mackorna till:p

Haha kul att det fanns smakprov på Willys, det var blåbärssoppa, mackor med leverpastej och också soppor.
Jag köpte allt. haha. Blåbärssoppan va jättegod och leverpastejen också!

Jag har lite bestämningssvårigheter vad gäller mina två inköpta vårjackor. Ska lägga upp kort på dem så får ni säga vad ni tycker ni som läser. En lång o en kort. Måste välja.

Ajuste glömde berätta om träningen igår!
Gick skitbra kändes det som, körde bakåt utan problem och dubblar också. Körde framåt med Kattis<3 och hon log så konstigt efter att ja körde en handvolt-sträckt att jag trodde jag hade gjort nåt fel... Men hon log vidare och jag fick kommentaren "NICE" hihi... Blev jätteglad. Inte ofta man får så fina ord från henne. Hon är en skitbra tränare!
O Sara e såklart helt underbar hon också! Så skönt att hon är ofta på träningarna nu för tin!
Vi har förresten beställt nya dräkter nu:) Vi ska få en i varje storlek till en början för att kolla hur snygga de blir:)
För att få ihop pengar till dessa ska vi jobba på bandy-sm här i Uppsala. Vi ska stääääda. Det gör vi så gärna och tänker på våra blåglittrande dräkter till RM i Umeå.

Nej nu måste jag sluta skriva innan ni ledsnar!
Ha det så bra mina änglar, njut av solen...

She will be loved


Jobbigt just nu

usch va ja klagar... tycker alltid jag skriver när ja e nere. Men det är liksom skönt att skriva av sig. Är jättemycket just nu.
 I skolan, vi har lektion varje dag och på måndag har jag värsta största tentan på två dekurser.
Gymnastiken, måste fixa massa linnen och försöka fixa tryck till dem men får inte så mycket gensvar från folk som jag skulle vilja och orkar/hinner inte ta tag i allt själv så får kanske lägga ner idéerna...
Lägenheten, är jättestökig. Är alltid så när jag mår dåligt att jag inte orkar lägga tillbaka sakerna osv osv...
Måste tvätta också. Shit vad jag sliter strumpor! har typ en vecka efter tvätt men sen ere slutt igen...

Nu borde jag väl sova men kan inte riktit somna nu för tiden. Har också att göra med att jag har för mycket...
Ska nog ta ett städryck istället. Det brukar göra att det känns lite bättre iaf....

puss o kram

bleeding love...


Melodifestivalen hos föräldrarna

nu studsade precis Kristian Luuk in i tv rutan... är hemma i södra gottsunda hos familjen o alla sitter samlade framför tvn. Helt kaotiskt som vanligt Mamma o ja asgarvar åt varannat av Joels skämt, varannat säger vi åt honom på skarpen om att hålla tyst.
Emil garvar o är lika söt som vanligt, och han har dessutom fått värsta sköna klädstilen! Sjukt bra kille det här! Fast han orkar inte sitta länge framför tvn det är ett som är säkert. Det har nu gått 9 minuter av melodifestivalen och nu drar han. haha

Idag har jag jobbat. Trodde att det skulle bli jättejobbigt men det var inte alls farligt faktiskt!!
Vi var ute både i torsdags och igår:)
I torsdags var jag Helena och Julia och Emilia ute på stocken. Fast innan dess körde vi en ofrivillig krogrunda, dvs försökte hitta någonstans att äta. Vi funderade seriöst på att gå till Max redan från början men vi höll i och vi lyckades få ett bord på den fjärde nationen vi gick till:) = VG... Vi undrade vart MVG ligger...hahaha. grymt hög nivå på skämten ni vet;)

Stocken va skitkul! Helena o Julia blev jättearga på mig att ja kunde alla låtar när vi dansade på rnb dansgolvet. Säger bara man blir som sin mamma. Hon var likadan när hon va lika gammal som jag:)
Igår var det utgång för att Sara och Linus ska flytta till Norge:(
Alltså själva utgången var jätterolig men att de ska flytta är värre:(
Vi började med förfest hos Nisse. Han o ja fixade grymmaste skivan utan att kolla efter först om det fanns en cd-spelare där vi satt hela gänget. Men det löste sig med dvd:n...
Sedan blev det nation igen. Den här gången blev det ÖG´s. Det var typ den sjukaste nationen jag varit på. Bara massa reagge o skumt folk. Men vårt gaaang hade ju kul såklart! Rockade lite till Reaggen o till den konstiga musiken. sen blev det hemgång. Var ju tvungen att sova lite för att orka jobba. Men som sagt det gick ju jättebra!

Imorgon kommer min första sovmorgon på typ två veckor:) helt underbart ska det bli!
Sedan hoppas jag att jag och mamma ska shoppa. Eller vi ska det men inte mkt pengar här just nu. På måndag kommer CSN pengarna:) nice nice...
Har jag förresten berättat att jag ska se Rihanna på Hovet den 12 mars? Guuu så kul! Med Annalinn, Marika o Johanna...

Har sjukt mycket i skolan just nu. Nästa måndag har vi tenta. På två delkurser! SUCK! En begreppsdel och sen en där vi typ ska chansa på vad de tycker är viktigt. Kul...  verkligen, chansa mellan 1000 sidor liksom. yippie!
Och dessutom har vi lektioner varje dag den här veckan som kommer så när ska vi plugga o läsa alla dessa 1000 sidor flera gånger???? FRÅGETECKEN!

Nu sjunger någon opratjej med sjukt hög slits. Kanske dags att sluta skriva så mitt största fan Anna får läsa:)

puss o kram på er

party like a rockstar

mitt mellannamn är Atlas

Någon sa en gång till mig att jag ofta försöker vara Atlas. Att jag försöker bära allas bördor på mina axlar. Och jag svarade med ett leende att jag faktiskt har ganska breda axlar.
Han hade iof rätt men jag tycker inte att jag gör något fel.
Vill finnas där för alla mina vänner, min familj och mina gympatjejer.
Det är ganska tufft att vara Atlas och försöka finnas där för alla. Men det skulle vara ännu tuffare om jag inte fick vara det. Vill som sagt.

Det enda som saknas är ju den där personen att dela mina problem med. Det där extra stödet.
Missförstå mig rätt, jag har så många vänner som ställer upp för mig dag som natt det är inte det. -älskar er-
Men ni vet den där känslan av att ha någon som står en så nära som bara en pojkvän kan göra. Det är det jag saknar. Jag saknar att leva för två liksom.
Den saknaden börjar verkligen skava. Behöver någon så nära just nu. Vet inte vad jag ska göra för att förtjäna en sån person men hoppas att någon bra dyker upp snart. Alldeles för många dumma nu.

Har haft den känslan en gång. Men det fick jag ångra med råge. Flera svek i ett och aldrig mått så dåligt... Låt det aldrig hända igen.

Man får vad man förtjänar?

Ajja nu ska jag gå o lägga mig o krama kudden.
sov gott mina änglar
puss

goes around comes around?

teckenspråksträning

idag körde jag teckenspråksträning med mina tjejer. Och de var jätteduktiga! Jag har ju typ ingen röst men kunde ändå inte hålla mig borta från träningen. Men ja alla mina extra mammor där ute(och min riktiga) jag tog det riktigt lugnt.
Det coolaste var att tjejerna hade en kanon träning! De blev liksom också lugna och tysta av att jag var knäpptyst och bara visade vad de skulle ändra på. Länge sen de var så fokuserade och koncentrerade. Och det fick de höra också! Dessutom fick de en liten alla hjärtans dag present av mig, ett godis hjärta som de verkade bli glada över.
Det som behöver förbättras ordentligt Jessica är vigheten. Inte många som kommer ner i spagat osv. Vad har hänt liksom? Fattar ingenting. Ajja det får vi fixa!

Sedan blev det besök hos familjen. Lite kaos som vanligt men vilken mat mamma hade gjort! Sjukt gott! Sedan let´s dance och massa kramar av lillebror<3

Imorgon är det tidig träning med tjejerna - blir nog teckenspråk igen- och sedan hem och vila. Ska försöka gå på tjejkväll med min egen gymnastikgrupp ute hos Linn. Skulle vara jättekul om jag orkade åka dit! Men med förkylning vet man aldrig...
Hoppas jag blir frisk snart.

Saknar dig Jessica<3 kom hem snart
Och dig med Gabriella<3

in my familyportrait...

glömde säga att

jag är så himla lycklig över mina underbara vänner. Fått många sms, telefonsamtal och msn konversationer där mina underbara änglar bara skriver krya på dig eller glad alla hjärtans dag. kärlek till er!<3

läs nu mitt inlägg här under;) puss

cause i've got u...


En bra nyhet i all denna sjuuuukhet

Jag är redan sjuuuukt trött på att ligga i sängen. Någon som är förvånad? Inte jag iaf. Jag är nog den mest rastlösa människan på joorden!

Men precis när jag hade klagat ut all min misär till min kära mamma så ringde mobilen. Det va Sofia, min kusin som bor i Göteborg/Paris.
Hon fråga om hon fick sova hos mig! Hon snurrade runt i Stockholm o allt vad det nu va:) Så himla roligt! Så hon kommer hit, hon var inte rädd för mina bacillusker... Tror iof inte ja smittar o ja behöver ju inte hångla me henne...
Vi ska nog spela canasta o massa annat kul som vi alltid hittar på. Kanske lite lugnare än vanligt och vi är nog inte så pigga på att göra en dans - en annars odödlig tradition... Men det gills inte om nån e sjuk...

Annars idag har jag iaf varit hos läkaren. Min ädle riddare Fia följde med mig såklart! Hon är underbar. verkligen underbar. Hon har svar på allt. Framförallt vad jag behöver i olika sammanhang. kom med en necessär med olika mediciner som jag kan behöva. Något att gurgla halsen med, två olika sorters halstabletter och panodil brus. Alltså förstår ni vilken söt alla hjärtans dag present<3 vänner för livet<3
Jag köpte iaf massa onyttigheter på Willys på vägen hem från läkaren för ere nån gång som man får äta vad man vill så ere när man är sjuk. Något jävla kul ska man väl ha? hihi. Detta instämde Fia bigtime på å vi köpte varsin semla. Vi åt dem dock var för sig men jag tänkte på henne när jag åt den så jag skickade ett kärleks sms till henne<3haha

Ajuste ja berätta inte vad som hände hos läkaren, han va ganska trevlig men lite udda. haha. Men iaf jag hade ingen halsfluss eller så utan bara ett virus. Fick två nya superdyra astma mediciner för min förkylningsastma som jag hoppas hjälper. Kändes faktiskt så redan efter första gången:)

Men men nu sitter jag här med mina läkerol som fia säger är godis men jag säger är halstabletter och min saftsoppa som fia avskyr men ajg tycker är skön för halsen och väntar på min lilla kusse<3 ska kanske försöka plugga lite innan hon kommer men orkar inte riktit. Svårt att koncentrera sig på att läsa när man är sjuk o snuvig liksom.
Ajja hoppas några av er där ute är friska och slipper ligga till sängs hela tiden för det är jäävligt tråkigt!

puss på er!

she wants to go home but nobody's home...


fortfarande sjuuuk

Fy fan va tråkigt det är! Har knappt nån röst, får inte träna, kan inte träna tjejer....bläääääääääää

Julia kom fram till att c-vitamin hjälper fan inte till allt... Så sant...

Försöker dricka varmt vatten med honung och mjölk men det hjälper bara för stunden. Sen blir det raspigt igen...
Gör jätteont. Fasar för att sova för det blir alltid värre till natten. Suck.
Men men mina snälla arbetslagskamrater tyckte iaf att jag skulle va hemma o vila imorn så kunde jag maila in mitt arbete till dem. <3 guuu va skönt. Vet att ja inte kommer kunna sova alls så det är skönt att inte känna att man måste upp....

Jag har verkligen itne tid att bli sjuk just nu. Kan inte nån ge mig nåt tips som botar förkylning och halsraspighet fort!!!!!?????? - kommentera!!!


puss på er

a neverending dream...

sjuuuuuk

Jag är sjuuuk. Stackars mig! Inte dödssjuk men ja är jättefölkyld och har nog feber. Inge kul alls. Varit hemma i två dagar nu o inte orkat alls mycket. Och ikväll måste jag ändå gå på mina tjejers träning och sen ett möte. Blir till att käka ipren det...
Hoppas ni mår bättre!

I'm so sick (of love songs)...

hihi

C-vitamin - lösningen på alla våra problem

Jag har en så hiiimla smart och underhållande vän.  Hon heter Julia. Hon är så underbart rolig och strååålande alltid! Jag är så glad att jag har träffat henne! Hon lyser upp hela vår gympagrupp med roliga kommentarer och framförallt hennes leende!

Hon och jag har bestämt att vi ska ha skitbra träning idag. Satsar på handvolt helskruv idag igen, hoppas vi får köra framåt, och så massa bakåt så ja kanske inte e så rädd... Julia satsar på tzucka o en o en halvskruv. Hon är grym hon!

Innan träningen idag ska ja svänga förbi digit och kolla dräktförslag. Vi ska försöka köpa nya dräkter innan nästa stora tävling som är den 9e maj. Vi ska jobba på sm i bandy för att få ihop pengar. Tycker jag är en strålande idé!!!

Idag hade vi skola kl 9. Jag är verligen ingen morgonmänniska som ni som har läst mina inlägg snabbt har förstått. Hoppas hoppas hoppas att detta ändras när jag blir van att gå upp tidigt varje morgon. Nu har vi varannan dag tidig morgon o varannan typ börjar vi kl 15. Liiite jobbigt me rutinerna där.

Nej men nu känner jag c-vitaminen verka i kroppen!! Och kanske lite juicen också:) Är förkyld nämligen. men men inget kan stoppa mig o julia när vi har bestämt oss;)

Idag åker Bobo.... Och kommer inte hem förrän till Valborg:( Liiite av en trend att mina vänner åker iväg. Men hon ska inte vara borta så extreeeemt länge iaf. -uppskattade vårt nattsamtal här om kvällen bobo! will miss u...

Nej nu ska ja försöka plugga lite innan ja ska rusa till digit o sen träningen. Ha det så bra allihopa!!!


Shut up and drive......

Fredag fredag fredag

Älskar fredagar! Så jäkla bra dagar alltså! Den som uppfann fredagar borde få ett speciellt pris som ingen annan fått tidigare:p okej nu spåarar jag lite för att jag är på bra humör men där ser ni vad fredagarna gör med mig. Känns inte riktit som det spelar någon roll om något dåligt händer på en fredag för man är så glad över helgen som komma skall...

Snart ska jag till mitt andra hem för en träning med våra underbara tjejer!:) Planeringen gjorde jag lite halvt på vårt seminarium som vi hade här för någon timme sen. Det går ju så långsamt fram ibland och har man då redan kollat igenom vad vi ska göra framöver så kan man ägna tiden åt något roligare tyker jag. Ett öra lyssnar jag med såklart:)
På träningen ska vi iaf göra massa nya saker så våra tjejer inte tröttnar och så ska jag läsa upp hälsningen som de har fått från Jessica. De kommer bli jätteglada!

Sedan bär det av hemåt till familjehemmet. Ska kolla på let´s dance o käka massa godis och sånt hoppas jag:) Alltid kul att de blir så glada när jag kommer hem...

Imorgon är det träning 10-12 sedan barnvakt mellan 13-16 och då ska vi gå o kolla på tävlingarna som är i Fyrishov tror jag. Kul att göra något annat än att bara vara där hemma också. Han är så sööt!

Söndag har jag bara en träning för ovanlighetens skull o då ska ja försöka ägna den mesta tiden på söndagen åt pluggandet. Får se hur det går när föreläsaren eller han läraren idag sa att vi egentligen inte behööööver göra nåt till på måndag. Känner jag mig själv rätt så gör jag då ingenting:p

Nej nu ere nog dags att bege sig.
Hoppas alla får en trevlig helg o att ni kommenterar duktigt!
puss på er!

I'm Mrs. she's too big now she's too thin
You want a piece of me


Bra träning

Idag gick det skiitbra på träningen! Både jag och sofie körde bra handvolt helskruv:) och dessutom körde vi dubblar, jag körde tom till blå matta i gropen:) Sedan körde jag ett av båda bakåtvarven också:)
Och så fick vi stenhård styrka av Sara...ooont i kroppen!

Annars idag tränade jag mina tjejer som inte alls hade lust att lyssna idag... Hoppas de lyssnar bättre nästa vecka.

Har försökt plugga också men det är så jäkla svårt att vara koncentrerad i typ 50 sidor i rad... Speciellt när man är hemma och allting är roligare än att plugga! Men men får försöka sätta mig i skolan imorn eller nåt...

Nu ska jag snart gå o lägga mig tror jag för det verkar inte bli något filmtittande...

Sov gott allihopa
puss o kram

we got that u hang up no u hang up kind of love...---söööööt

Joel tog körkort idag:)

Min lilla lilla bror tog körkort idag! Kan inte fatta det! Så himla snabbt det gick o så duktig han va! Hoppas att han kör försiktigt nu så att mamma inte behöver oroa sig så mycket...

Jag har vart hemma hos Johanna o fikat idag! Hon är så duktig, värsta hemmafrun... tvättade o bakade. inte dåligt!

Sedan har jag hängt lite med Fia. Vi kolla på tv o snacka. Behövdes idag även om vi inte sa så mycket. Skönt att förstå varann så bra.

Nu väntar jag på att Gotlandsgänget ska komma förbi o så ska vi gå å käka på någon nation. Ska bli gott jag är riktigt hungrig! Gjorde en jättemisslyckad köttfärssås idag. suck.

Annars har dagen varit seg o depp. Vet ju varför fast ändå inte liksom. Skitkonstigt...

Och Hanna- ingen pojkvän... trött på killar faktiskt. Bara idioter som kommit min väg än.suck igen.

Ajja nu ska jag försöka rycka upp mig. Finns ju värre saker liksom.

Nu kommer de! Ha det så bra hörrni...

puss o kram

Just a little girl...

Världens bästa mixtrupp<3

Idag vann vi guld i Mälartruppen i Eskilstuna! Världens bästa mixtrupp! Vi va så himla duktiga! Mattan va klockren, hoppet också och vi ska inte ens tala om hur perfekt friståendet var... !!
Okej nu ska ja inte låta överstolt men ja e verkligen stolt! Vi körde skitfint! Vi slog Södertälje!!! OCH Katrineholm och Strängnäs- dessa brukar va bra lag sörrni! Dessutom slog vi bålstad, eskilstuna, gymmix och nåt lag till...
Jag är skitnöjd!
Jag hade världens kaosförträning!! På hoppet fick jag nån fixidé att ja inte kunde skruva helskruv helt plötsligt, så ja kom bara ett halvt varv o la av.... gick till slut en enda av typ 17... På mattan hitta ja ingen sats till salton, ja hamna på landningsmattan hela tiden. Suck. Alla ni som håller på me gymnastik vet hur irriterande det är när satsen inte stämmer. Finns ingen chans att kunna köra ens eftersom man inte kan landa fel liksom. Svårt å beskriva för alla men mina gymnastvänner förstår iaf!
Dessutom var jag sjukt trött och mådde illa typ alla förträningar. Orkade liksom inte göra nånting... men det ordnade sig ju som ni förstår och ja körde tillome handvolt sträckt för första gången på tävling:) Den bästa jag har kört nånsin tror jag! Ni som vill se filmer o kort får gå in på min facebook sida och sedan till mina grupper "Rm-äldre och mixtruppen" Förhoppningsvis är vi snabba att lägga in alla grejjer där! - Jessica du måste se våra varv! Du kommer bli stolt! Mattan var för dig!!!!!!!

Tursaker idag;
frisyren(tyvärr)haha
musiken på matta
karl-orvar eller va hette han, nya maskoten gjord av en skumgummibit från gropen:p, linn och rebecca?
Att vi inte fick köra direkt.
Att vår musik tog slut(SÅ KLART!) - tur att vi lärt oss gruppen;)

Jag hade iaf en skitrolig dag! Nu försöker jag bara fördröja tiden för att ja inte ska gå o lägga mig för d känns så jobbigt att somna så tidigt...
Annars i helgen har jag gått ut me Ploy<3, i fredags. Vi gick till värmlands på helenas o julias nollegrej:) Det va riktit trevligt! Sedan lördag var det träning me tjejerna som vanligt, den gick riktit bra faktiskt. Efter vårt lilla snack eller hur emma:p<3
Sedan var det kurs i c-hallen. Jag o ploy va nog tröttast o mest bakis men d gick ganska bra. Skönt att det inte blev så blodigtallvar som vi förberett oss på!

Nej nu måste jag gå o städa o dona lite... Blir så lätt stökigt här hemma när ja har så litet, men mycket mysigt!
hoppas alla ni går o lägger er lika glada o nöjda som jag!
puss på er alla

Sometimes I feel your not listening
Sometimes I feel you don't understand

Cuz im just a little girl you see
But there's a hell of a lot more to me
Don't ever under estimate what I can do
Don't ever tell me how I'm meant to be

RSS 2.0