Träning, träning, träning...

Försöker få lite ordning i kaoset... Idag var ingen bra dag förutom ett sms som fick mig att gråta av lycka under ett möte... Ibland är det bra att ha glasögon att gömma sig bakom.. Helt slut efter dagen och somnade när jag kom från jobbet. Åkte till HIT passet och gjorde av med sista energin... Skönt!
Ikväll har jag tvättat och packat inför helgens tävling i Lund. USM med världens bästa tjejer;) ska bli jättekul!

Imorgon blir det jobb, lunch med mammsen, och sedan genrep för föräldrarna på kvällen. Sen måste jag åka hem och hämta min packning eftersom vi ska vara på Fyrishov 6.45 på fredagen och jag har ingen skjuts...

Nej nu blir det sova så man orkar upp till morgonprommen imorgon:)
Hoppas ni haft en bra onsdag!
Puss
//Linn

Baby you're the best part of my dream...


Härliga helg!

Haft en skön helg! Fredags spenderades på cykel, både ute och i spinninghallen:) på kvällen pysslade jag framför Let's dance och fick även in lite domar-plugg:)
Igår körde jag spinning-intervaller och sedan körde jag till tjejernas träning som gick bra! Det är helt sjukt varmt i hallen när det är såhär kvavt ute!! Sedan bar det av hemåt till älsklingen som satt med sin nya mobil i soffan och kollade på hockeyn... När den var slut gick vi ut och åt. Svantes blev det med alla vår-bals personer:) det serverades bara nachos så jag slapp välja vad jag skulle äta, velig som jag är;)
Sedan åkte vi till Helena och Tobias och kollade på Eurovision! Jag tycker Robin är duktig faktiskt! Tycker låten också är speciell så tyckte vi skulle haft chans igen. Men Danmark var också jättebra! Jag blev så himla trött där i soffan, tror kroppen sa till mig att den var lite trött för jag hade ont överallt och kände mig hängig. Men efter en natts sömn mådde jag bättre och i morse åkte jag till jobbet för lite utvecklingsarbete och så fick jag hjälp med domar-plugget av snälla Linus:) så nu känns det mycket bättre och ska nästan bli kul att döma:) hoppas det känns så nästa helg också...

Efter lite jobb åkte jag och älsklingen på lite söndags mys! Först till Ulva Kvarn där det är bakluckeloppis och där hittade vi som vanligt ett spel! Cluedo vart det den här gången:) 20 kr, vilket kap!
Sedan bar det vidare till gränby för lunch lite shopping och glass!! Mums!
Sedan åkte vi och handlade och hemma tog vi det lugnt ett tag innan vi åt superfin och fräsch sallad till middag och åkte till Leena och Tobias:) där pysslade jag och Helena (gör ett hemligt projekt;) och Pär och Tobias kollade på nån match... Skojja!! Tyckte det var jättekul att de vann! Och kom ihåg det är dem som vinner inte "vi" som många säger så fort svenska lag vinner i idrott. Men när de förlorar, då är det dem såklart... Förstår inte riktigt det där...

Nej nu går ögonen i kors!

Hoppas ni haft en bra helg!
Imorgon ny vecka, nya möjligheter och framförallt USM till helgen!!


Puss på er
//Linn

Only teardrops...


Herregud...

Jag har sån himla träningsvärk!! Det är helt sjukt hur ONT man kan ha! HIT-passet i onsdags gick så himla bra och härligt nog så känns det i typ HELA kroppen. Går som en kratta för att inte tala om när jag ska sätta mig ner...
 
Jobbat hela veckan, lyckats med morgonpromenaderna varje dag hittills (igår tog jag morgonprommen på kvällen bara) och idag tog jag en lång och välbehövlig sovmorgon. Till 10 och låg kvar i sängen och bara njöt av att vara ledig!
Igår jobbade jag och tränade tjejerna. Snart tävling, det ska bli jättekul!
 
Idag står dietist, spinning och domar-plugg på schemat... Kvällen är helt oplanerad så förslag mottages tacksamt;) Tänkte försöka att inte planera hela helgen även om det mesta redan är gjort... haha misslyckats innan jag börjat... Men som sagt kvällen är ledig och älsklingen är i Gävle så får se vad jag hittar på för kul.
 
Nej nu hoppar jag på cykeln till dietisten så får vi se vad hon har för råd till mig den här gången! Tror kanske jag hittat vad som är problemet med min mage... Kolsyra... Tråkigt men sant.
 
Ha en bra fredag!
 
Puss
 
//Linn
 
You're the world to me...
 
 

Hem och vända:)

Är hemma och äter innan jag ska vidare mot träningen (HIT!) och därefter ska jag tillbaka till Fyrishov och träna RM3. Ska bli kul! Jag har varit så himla trött de här dagarna, somnat 22 och inte orkat blogga. Igår jobbade jag till 21 och åkte hem för att stupa i säng... Möttes av älsklingen med blommor för min namnsdag:) så fin!
Idag lyckades jag bränna mig på lunchen på jobbet, vi hade möte och satt ute... inte lätt att ha likblek hy...
Hoppas jag fått lite fräknar och inte bara är röd...

Nej nu är det dags att sticka!
Hoppas ni haft en bra onsdag!
Puss
//Linn

So you tried...


Dans med mamms:)

Blev faktiskt en sväng till Flustret igår! Var tvungen att visa mamma hur fet är på Flurran nu för tiden, hon trodde fortfarande att de bara spelade dansband där... Det var 20 år sen sist hon var där...
Fram tills igår:) vi dansade till klockan närmade sig ett och då gick vi hem:) helt underbart att kunna umgås, prata och dessutom festa och dansa med sin egen mamma.. Hon är bäst!<3

Idag gick jag upp tidigt för att vara helg (kl 9) och så åkte jag mot träningen som skulle vara intervall flex men som visade sig vara ett medelpass. Brukar inte gilla dem men detta var faktiskt okej... Stackars ledaren tog ut sig så man trodde hon skulle svimma ett tag men hon repade sig och vi körde lång och skön stretching och avslappning.
Sedan bar det av ner på stan och lunch med saknade Petro! Hon är så fin i sin gravida mage och det var så himla mysigt att ses och få höra hur allt är! Så kul att vi kunde ses idag!

Sedan åkte jag hemåt och städade, diskade, lagade mat (till pär) och vek lite tvätt innan Fia kom och hämtade mig och vi åkte mot ett sushiställe i Luthagen och köpte kvällens middag. Sedan åkte vi hem i ösregnet, kollade satc och snackade som bara den.
Älsklingen kom hem senare och ikväll har vi myst och pratat, så bra att prata på riktigt ibland och inte bara "vardagsprat"... Han är så fin min älskling!

Nu är det sängdags för imorn blir det morgonpromme tidigt :)
Hoppas ni haft en skön (lång?)-helg!

Puss
//Linn
Baby you're the best part of my dream...


Mor-och dotter kväll!

En bra dag med spinning, träning med tjejerna där de var rejält peppade och körde bra och när man kom hem stod det en present på sängen och väntade... Från Victorias Secret<3
Jättefina underkläder var det, han är så fin min pojkvän...
Sedan kom mamma med blommor och ingredienser till Mojitos:) så nu har vi mor-och dotter kväll:) ätit på Stationen och nu sitter vi och pratar... Minnen och framtid. Hon är bäst min mamma ska ni veta!

Får se vart kvällen tar oss...

Hoppas ni haft en bra kväll!
Puss
//Linn

Cause it's just like you're my mirror...


Power-talk!

En power-talk-walk på typ 8 km och 1,5 timme blev det när jag kom hem med finaste vännen Ploy. Vi tänker så lika... Tack för dina fina tankar och ord fina du! Nu kör vi tillsammans;)

Det känns alltid bättre när man är 2 som gör något eller hur;)

Haha hon la upp supersnygga bilder på oss 2 på sin blogg precis... Kolla här om ni vill; http://www.ploy.blogg.se">http://www.ploy.blogg.se">http://www.ploy.blogg.se%3C/a%3E">http://www.ploy.blogg.se">http://www.ploy.blogg.se%3C/a%3E">http://www.ploy.blogg.se%3C/a%3E">http://www.ploy.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.ploy.blogg.se">http://www.ploy.blogg.se">http://www.ploy.blogg.se">http://www.ploy.blogg.se%3C/a%3E">http://www.ploy.blogg.se">http://www.ploy.blogg.se">http://www.ploy.blogg.se">http://www.ploy.blogg.se">www.ploy.blogg.se

Nej nu ska jag sova! Känner på andningen att det blir till att dammsuga imorgon! Skoj!
Spinning kl 10 står på agendan också:) intervall för första gången, hoppas bara musiken är bra, det är den som avgör hela passet.
Puss på er och god natt!

//Linn

Step up...


Värmland..

Det är så mysigt att komma till Värmland! Bli ompysslad, träffa bästa svärföräldrarna och göra mysiga utflykter:)
Vi har promenerat, varit på mässa, gått på utställning, varit på stan, ätit gott och bara varit. Så skönt. Pär och Bertil har dessutom cyklat 12 mil!! Duktiga!!

Nu är vi på väg hem och sitter och rå-diggar till musiken på radion! Låten "sweet nothing" där de sjunger sexy anything eller vad de nu sjunger blir som vanligt sexy elephant... Idag körde vi dessutom elefant-armrörelser till haha! Blir lätt den dansen ute nästa gång!

När vi kommer hem blir det en promme innan jag tar fredagskväll. Blivit både glass och godis idag! Mums!

Vad skönt att helgen fortfarande är kvar! Ska träna och träffa kompisar i helgen. Imorn kväll blir det mamma-dotter mys på restaurang:) ska bli så mysigt!

Hoppas ni haft en bra fredag!
Puss
//Linn

Håll om mig...


Blekfisen...

Det är jag det! Var ju i solen idag och trots att jag var duktig och smörjdein mig 2 gånger så har jag nu när jag lägger mig en vit bikini på mig... Bränd!!

Men en himlans massa fräknar och det är bättre:)

God natt!
Puss
//Linn

Just beat it...


Överlevde!

Mitt första intensiv-pass! Herregud så svettigt men ändå okej:) orkade inte allt ( herregud vad stark man var i magen när man var gymnast) men nästan:) ganska bra för att ha 2 mil i benen...
Ska bli lite mer positiv mot mig själv, iaf försöka.
Är lite trött på mig själv just nu men ska försöka ändra på sakerna istället för att gnälla..

Hoppas ni haft en bra dag!
Puss

//Linn

Let go...





2 mil på cykel :)

Blev 2 mil på cykeln idag då jag jobbade hos Kicki i södra Gottsunda... Jätteskönt att cykla i det fina vädret! Vi kunde dessutom sitta ute i solen och jobba så fräknarna börjar dyka upp:) nu ska jag snart iväg på ett intensiv-pass på Friskis. Aldrig vågat testa på ett men tänkte att man måste ju testa... Det är ju hemskt att man inte orkar och redan nu vet att jag kommer flåsa som en 90-åring men får tänka att det är blodtrycksmedicinen och att det blir bättre ett tag in i passet:)

Sedan är det dags att packa för Värmland så det är bara att sätta fart nu egentligen men det är ju så skönt att bara få ta det lugnt ett litet tag...
Jag jobbar halvdag imorgon iaf...

Hoppas ni haft en fin, solig tisdag!
Puss
//Linn

If I loose myself tonight, it will be by your side....

https://cdn1.cdnme.se/413539/7-3/pic_51892bd5e087c309cb5013f0.jpg" class="image">


Mycket gjort redan:)

Gick upp vid 9 och tog en lång promme:)eller iaf ganska lång för att vara jag:) sedan tog vi cyklarna och resväskan som gått sönder och åkte in till stan och reklamerade den. Lite tjurig var hon som tog emot den, tyckte det såg ut som en flygskada... Undrar lite vad de inte skyller på som flygskada då de slipper ta emot den och då ska man anmäla till flygbolaget istället...
Men jag gav mig inte så fick pengarna tillbaka.
Sedan stressade jag hem har nu ätit lunch och ska stressa vidare mot träningen med de bästa<3

Ikväll får vi se vad som händer har försökt ringt till syster för att höra vad hon gör ikväll..

Hörs senare!
Puss
//Linn

With you by my side...


Hur kan man fortfarande vara trött!!?

Sov 12 timmar i natt och 1,5 timme när jag kom hem idag och nu fryser jag och vill sova igen... Kanske börjar bli sjuk?? Eller så blev man bara riktigt leds idag...:(

Vi har iaf spelat spel med Fredrik ikväll. Och åt middag. Linssoppa och hembakat bröd:) jättegott och trevligt! Jag vann dessutom Caracassonne en gång! Äntligen!
Nu slappar vi framför tvn och jag somnar nästan.
Försöker hålla mig vaken ett tag till... Trevligt om man kan vara social ett tag iaf..
Imorgon blir det lite fix och sen träning med tjejerna. Tanken var att försöka att inte planera så mycket den här helgen och hoppas på att andra planerar eller bjuder in men vi har redan spräckt det ikväll ju. -Vi är lite planeringsfreak tror jag... iaf jag. Men ikväll var det Pär som bjöd in:)
Men imorgon blir det kanske oplanerat:) så vill ni ses får ni gärna höra av er;)
däremot ska vi till Johanna och älsklingarna på söndag! Ska bli supermysigt!! <3

Hoppas fredagen varit bra för er<3

Puss

Its a new day...


En kortis

En snabb kortisrunda blev det iaf. Bättre än inget:)
Nu får vi snart besök av kvällens gäst:) blir middag och spel ikväll:)
Ha en bra fredagskväll!
Puss
/Linn

Allting går upp för mig när solen går ner..


Skitdag...

En riktig en...

Somnade när jag kom hem från stan och spinningen. Sov typ 1,5 timme.. Fortfarande trött men ska ut på promenad nu tänkte jag.
Puss

Nobody knows...


Tuff torsdag

Tuff torsdag... Men blir nog bättre. Som att riva av ett plåster. Var helt slut och somnade kl 22 och sov till 10. Nu SATC och frukost före spinning och ett väldigt nervöst men välbehövligt "test"... Kanske berättar efteråt om det går bra. Men skulle tro att jag håller det för mig själv...
Nej nu måste jag cykla mot spinningen:)

Puss
//Linn

Hold me...


Sista april

Trots dåligt väder blev det ett typiskt Valborgs-firande för oss i år! Mycket trevligt och med fint sällskap:)
Började med picknick tillsammans med resten av Uppsala (och de 100 000 inflyttade för stadsfesten;) i Ekonomikumparken. Fikade med smörgåsar, jordgubbar och andra godsaker:) Var kallt men smart som jag är hade jag med mig vinterjackan och filtar osv så vi höll ut till kl 13.30 typ. Då begav vi oss mot Sofie för att lämna av saker och sedan styrde vi mot Flustret:) där spelade Du och jag och vi fick svinbra platser, uppe på balkongen så vi såg jättebra! Träffade mycket roligt folk och när det började närma sig slutet så gick vi för att undvika massan... Hem och duscha, byta om och sminka om sig. (Återigen överraskar jag mig själv och kan sminka mig på 20 minuter) tillbaka till Sofie för grillning och självklart blev det lite kortspel också. Som tur var för allas trevnad, vann Sofie så vi kunde gå vidare med glatt humör till kvällsaktiviteten som var släppet på Norrlands:)
Kul där men jag och älsklingen var så trötta så vi åkte hem ganska tidigt.
Första maj bjöd på rejäl sovmorgon, bra serier, en bra film ( En prinsessas dagbok-haha!) pizza och spel och pysselmys hos Helena och Tobias:)
Nu blir det till att sova för att orka jobba imorgon, ska försöka orka ett träningspass efter tjejernas träning också imorgon..
Hoppas ni haft en härlig Valborg och att ni mådde lika bra som jag idag!
Imorgon händer det mycket-hoppas det går bra...
Puss
//Linn

I spend my whole life with the world on my sholders...


RSS 2.0