Tjugoförsta januari 2011

Vilken mysig fredag! Har jobbat för första gången det här året. Jättekul att träffa alla kollegor och barn igen! Sedan hem och mysa lite med älskling innan jag var tvungen att ta en powernap. Var så himla trött!! Kunde ju såklart inte somna igår bara för att jag visste att jag skulle upp flera timmar tidigare än vanligt. Men det var inget problem att komma upp iaf så det var skönt! Efter min lilla powernap tog vi oss en promenad till Ica och köpte ingredienser till lite olika bak-projekt.
Jag ville baka muffins och pär ville baka bröd.
Mina muffins fick illrosa glasyr:)




haha spårade lite med glasyren:)
Dem blev iaf superduper goda!! Ska bjuda Oscar och Fia på det imorgon som efterrätt efter vår sushi!

Pärs supernyttiga limpa:)

Nu ska jag fixa lite gympasaker framför tvn:)


Ha en sööt helg:)

puss på er!
//Linn

sugar sugar

Nittonde januari 2011

Vilken mysig dag detta blev! Vaknade av att älskling var på väg in till stan. Han ville inte väcka mig. Men jag ville med så jag tog bussen efter honom. Vi kollade runt på stan och sen åt vi på subway:) Jättegott! Var så himla härligt väder idag, soligt och skönt och stan var underbart med sitt livs kärlek!!

Sedan bar det av hemåt och så kom Sofie och busade lite... Hon var på sitt bushumör och skulle promt trycka på mina ben som aldrig har haft så mkt träningsvärk som idag! Vi lagade mat och åt alla tre och sen bar det av till träningen. Där gick det okej, ska bli stark den här terminen!! Sjukt stark. Volterna går ju sådär... :(

Sen kommer man hem och ser ett glatt ansikte som pussar på en och som säger " ska inte du duscha och sen få en massage"... Jooooo det ska jag nog!!! :)

Fick en välbehövlig massage av mina favorithänder på hela jorden och nu sitter vi o kollar på biggest looser i soffan. Man blir lite taggad, tur att jag har tränat idag!

nu ska vi diskutera lite beslut... svåra beslut att ta... Imorn blir det iaf klippning på förmiddagen! Det ska bli skönt! Hoppas inte hon behöver ta alltför mkt på längden bara... Vill ha långt hår!!

puss på er!
//Linn
you raise me up so I can stand on mountains


Sjuttonde januari 2011

Sov lääänge idag! Tror jag var lite trött efter helgens nerbrytande matförgiftning... Sen blev det lunch och lite gympa-planering...
Träningen med tjejerna idag gick riktigt bra! De är så himla duktiga! <3

Sedan var det dags för min egen träning och jäklar vad tungt det var! Både svårt och andas och tungt efter helgen... Att man kan tappa så mycket så fort! En positiv sak var iaf att vi ska få en ny tränare nu när söta E ska föda barn och kanske vara borta lite... Sara ställer upp den här terminen, så himla snällt!!

Träningen gick väl inge vidare men orkade styrkan iaf så det var skönt. Imorgon blir det till att träna Tiundatjejerna och efter det, blir det Harry Potter på bio med älskling och förhoppningsvis lillebroren<3

Nu blir det mysa i soffan med älsklingen <3

puss på er!

//Linn

live your life

Sextonde januari 2011

Mötena gick bra! Jag kunde koncentrera mig bra för att bara ha ätit lite ris och blåbärssoppa:)
Nu har jag kommit hem och försökt städa upp lite, har ni tänkt på att det blir så himla stökigt när man är sjuk... Man orkar liksom inte bry sig.

Sen har jag pratat lite med söta Sofie i telefonen:) Alltid lika kul:)

Nu väntar jag på Pär och maten som vi ska göra när han kommer hem:) Hungrig nu när jag bara ätit lite ris idag...

puss på er!
//Linn

forever

Matförgiftning...bläää

Fy fan... I fredags mös vi med räkor... sedan dess har jag myst med sängen och toaletten... MMmmm vad trevligt...
Idag kan jag iaf stå upp och jag har fått på mig kläder och ätit min standardlunch med blåbärssoppa och ris...

Ska försöka ta mig till Fyrishov på TSG möte så jag tänkte gå nu så har jag en halvtimme på mig att komma fram:)

hoppas ni haft en bättre helg än mig!!
puss på er!

//Linn

we break the dawn

God natt!

God natt alla söta!
Nu gör jag älskling sällskap i sängen, han sover redan eftersom han ska upp sådär tidigt som man inte ens kan tänka sig imorgon... känns bra att gå och lägga sig före tolv för första gången det här året typ...

ja tjejer, jag sa typ... ;)

puss på er!
//Linn

it´s you and me

Fjortonde januari 2011

Ååå vad mysigt det var att träffa Ploy! Hon är en underbar vän ska ni veta. Timmarna flög förbi på stan och shoppingen blev inte dålig den heller..
Träffade Linet också på New Yorker, alltid kul att träffa någon som det var länge sen man träffade!

Shoppingen ja, detta fick glädjen att följa med mig hem

Älskar den här färgen! Och materialet, sval och skön! 89 kr på New Yorker



Jeans från Stadium 99 kr fast med min Stadium-års-bonus blev det 36 kr för dessa snyggingar!


Hahahaha! vi lekte top model;)
Svart tröja med slits bak på sidan från Gina 49 kr

Ännu en stor härlig tröja i härlig kvalité! 49 kr Gina.

Visst är jag ett rea-proffs!!
Har lite för få galgar bara nu men vet att jag har en packe någonstans... Sedan har jag rensat ut en ikea påse med kläder så nu blir det snart ge-bort-kväll igen! - Vilka vill vara med?

Efter jag gått modevisning med alla nya kläder för älskling här hemma (inspirerad av Victoria´s secret imorse fast med lite mer kläder på kroppen) gjorde vi ett paket av min tumme också så att jag skulle kunna skala och äta räkorna som var planerade.
Vad jag har gjort med min tumme? Några vet men ni andra får nog dröja lite med det svaret för det är inget jag är stolt över...



Nu blir det maxiyatzy med min älskling <3

puss på er!
//Linn

forever

Linn + Ploy = forever

Kollar på Victoria´s secret

och sminkar mig samtidigt. Snart ska jag ner på stan och äta lunch med Ploy<3 Äntligen!!

Ikväll blir det räk-mys med älskling i soffan och tidig kväll för honom eftersom han jobbar tidigt imorgon. Jag får väl hitta på nåt kul själv, det är nog inga problem...

Känns som den här veckan gått snabbt, brukar ju vara så när man är ledig. Jag har iaf mina första jobbpass inbokade så det känns kul! Ett av dem är min gamla klass så det ska bli jättekul att träffa dem igen!!

Nu måste jag fixa mitt hår... haha kan bli ett längre projekt...
puss på er

//Linn

we will be victorious

Vad kuul att det funkade!

Med mobilbloggning:) Har en känsla av att det kommer börja utnyttjas:) Den här fullproppade dagen har varit riktigt trevlig! Mysfika hos underbara Johanna och suuupersöta Tookas!! <3<3<3<3<3<3

Sedan trevligt i bilen hem med Elin.. bröt lite regler där ute på landet, men det man inte ser kan man inte följa eller hur Elin;)

Sedan träning med världens bästa tjejer och därefter möte... Kul at tmånga uppskattar vårt arbete!

Slutligen fika hos mammsen! Årets första semlor har jag ätit till middag:)Tänkte slänga in lite bilder från helgen,

Här kommer min tigerkaka som jag gjorde på fredagen så vi hade fika hela helgen när våra underbara gäster, Frida och Micke var här!

Jag och Frida satt och sminkade oss i timmar innan festen började, här var min test med grönt. Blev inte grönt sen på kvällen men är ju helt underbart att bara sitta och prata och sminka sig:)


Älsklingen gjorde hemmagjord glass OCH hemmagjorda maränger... bortskämd jag blir!!


Massa gott och trevligt sällskap som sagt!

Nu blir det snart sängen, hoppas på att få träffa Ploysan imorn, var alldeles för förkyld i tisdags när vi hade planerat date så nu längtar jag som tusan!!

Hoppas ni haft en bra torsdag allihopa!

puss på er!
//Linn



you´re everything i need and more <3


Testar att mobilblogga.:-)

Testar att mobilblogga.:-)


Mot Johanna och Lucas <3

Snart bär det av till Johanna och underbara Lucas! Vi ska fika där med Elin som ska bege sig av mot andra länder har jag hört... Hoppas få höra mer vad planerna är!
Fortfarande förkylt och inga tips från er läsare så nu blir jag lite besviken... Ser att ni är inne och kollar så;)
Nej jag förstår att ni inte har några tips för det är bara att stå ut eller hur...

Idag är det fullbokat för efter fikat blir det direkt till träningen med tjejerna och efter det har vi truppmöte som vi i TSG håller i och efter det ska jag direkt till mamma för att fira henne. Hon har bakat semlor och jag är sugen på det redan nu!! :)

Nu blir det lunch och sen fixa sig lite.

Ha en bra dag allihopa!!
puss på er

//Linn

shake your pom pom

Förkyyld

Jag som tänkte att nu när jag inte skulle jobba och träffa 60 barn om dagen, skulle jag kunna vara frisk lite längre men neheeej då... så lätt skulle vi inte ha det. Jag är jätteförkyld och det sätter sig som vanligt på andningen och rösten... Men idag har också nysningarna kommit igång så snart så är det nog fullbordat, förkylningsritualen... Men men man får väl se det från den ljusa sidan, om det bryter ut ordentligt kasnke man blir friskare fort... Eller..
Har ni förkylnings-botnings-tips får ni gärna höra av er...

Idag har jag tagit det lugnt på förmiddagen och begav oss sen till ikea för lite presentshopping. Min mormor och min mamma fyller år dagarna efter varandra, idag och imorgon så det är lite att fixa... Sedan åkte vi vidare till min söta mormor för lite födelsedagsfikande!

Jag hann hem en sväng innan jag fortsatte till träningen.. Bara titta idag (förutom liiite trampolinhoppande, man kan ju inte låta bli men vilade typ 5 minuter efter varje hopp) annars var jag typ tidtagare åt sofie när hon gjorde styrka. Haha...

nu sitter vi och kollar på top model säsong 13. "korta modeller". Vill också vara modell... fast mest för att få sminka mig och få ha massa fina kläder... haha

Nu blir det till att mysa lite mer med älskling framför tvn.
puss på er!
//Linn
forever

Nionde januari 2011

Herrejösses vilken fest det blev igår!!! Proppfyllt i vardagsrummet och vi hade inte ens stolar till alla... Men finns det hjärterum... Himlans kul var det iaf!!
Vi spelade ölspel som vanligt fast den här gången med tärningar... riktigt kul när man väl förstod. Nu har precis Frida och Micke åkt hemåt till Karlstad och jag ska alldeles strax bege mig till träningen. Snälla söta Sofie kommer och hämtar mig <3 Hon är bra snäll hon...

Imorgon blir det lite "jobb" på dagen, jag ska skriva lite träningsplaneringar och sånt och sen är det möte med lite tränare på kvällen samt träning med tjejerna och sen träning själv. Ska bli jättekul att komma igång med tjejerna igen!!! Man saknar dem lite när man har lov, man träffar dem ju tre gånger i veckan typ vanligtivs... Man blir ju en liten gympafamilj.

Nej nu är min skjuts snart här så jag och min nya neongula sportbh ska dra oss...

Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag har, Tack Frida och Micke!!

puss på er!

//Linn

way I are

Sjätte januari 2011

Idag var det en riktig mysdag!! Först mös jag och älskling framför tvn hela dagen. Ansiktsmasker och fotbad blev det:) Dessutom Harry Potter. Jag orkade se en hel halv film! Jättebra för att vara mig...

Sedan på kvällen kom det ett helt gäng vänner förbi och vi spelade massor med spel! Tre stycken närmare bestämt. Hjärnsläpp, Brainstorm och Med andra ord. Så himla roliga spel alla tre även om hjärnsläpp var lite väl avancerat...
Vi vann tyvärr inte (Jag och fia var lag) Men vi fick änd en belöning när Tobias gick med på att åka "förbi" mcdonalds med oss i baksätet för lite kvällsmål:)

Nu ska vi gå och lägga oss och det har som sagt varit en mycket skön och avslappnande dag... till slut...

Imorgon står det lunch för mammsen samt hälsa paret Micke och Frida från Värmland välkomna på schemat! Ska bli superkul!!

puss på er och sov gott!!

//Linn

you´re amazing


Femte januari

Idag har jag haft ännu en fullproppad dag:) Tjejerna åkte till Kista galleria för lite shopping:) Jag hittade två tröjor, en body och en sportbh. Bilder kommer! Sen var det TSG möte och sen träning. så nu är jag så sjukt trött i kroppen... ingenting orkar röra sig...
Tur att man har underbara vänner säger jag bara.

Har lite jobb att göra för TSG. Känns bra att vi kommit igång men det är sjukt mkt att göra!
Så det blir inget långt inlägg idag men ville iaf skriva av mig lite.

Sov gott allihopa!

puss
//Linn

everywhere im looking now, im surrounded by your embrace

<3

Tredje januari 2011

Vilken rivstart på dagen! Vaknade 10.02 av ett samtal att tjejerna som skulle hämta mig var tre minuter bort. Så jag hoppade upp, tog på mig kläder, sminkade mig och var sedan klar på cirka 8 minuter... Bra gjort tycker jag själv. Sedan var jag med Helena Julia och Sofie ett tag på stan och träffade sedan Pär på stan för att lämna tillbaka lite julklappar. Jag och Sofie åt lunch på Panini, jättegod sallad. Tog massa otippat som oliver, parmaskinka och mozzarellaost:) Smaskens!!
Sedan åkte vi en snabbis till gränby för lite mer julklappstillbakalämning och även lite presentshopping till Sofies mormor.
Sedan bar det av till Fyrishov kl 14.00 för att förbereda mötet kl. 15.00. Sen höll mötet på till 19.00 innan jag sprang till min träning och tränade till 22.00. Känner verkligen att dagen började som den gjorde, man blir liksom lite förvirrad hela dagen när man försovit sig tycker jag. Träningen gick iaf bra! Vi har fått en ny trampolin som är heelt underbar!!
Längtar tills Emma får sin bebis!! Hon är så himla fin gravid, jag hoppas att jag också är en fin gravid sen när det är dags:) Men det dröjer lite till;)

Nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter och jag vet knappt vad jag skriver så det kanske är bättre att jag slutar så det inte blir något tok... Som Lucas skulle säga "Toookas!!"

ska bli så skönt att umgås mycket med vänner den här terminen. Även om man är nervös för att pengarna inte räcker till om man nu ska jobba mindre så är det helt underbart att kunna, och framförallt orka träffa vänner!!! Imorgon är det mitt älskade Da Crew som samlas! Var så länge sen och jag har verkligen saknat dem!!
På kvällen blir det middag hos det numera förlovade paret Oscar och Fia. Sådana underbara nyheter!!

god natt på er nu mina änglar!

puss
//Linn

Forever

(puss ploy)


Andra januari 2011

Vilken fixardag!!
Vaknade kl 9.00, eller okej, jag tvingade mig upp då för att hinna allt:)
Började med att göra en tigerkaka:) och sen åt jag frukost, eller okej jag slickade skålarna:) Och tog en macka faktiskt! Sedan var det dags att ta itu med städning, tvätt-vikning, dammande, putsande, sorterande och lite annat:) Känns faktiskt väldigt bra att det ser så fint ut i vår fina lägenhet och dessutom luktar det fortfande gott från tigerkakan:)
Johanna och söööta Lucas kom hit vid 14-tiden så vi fikade lite, busade mycket och pratade. Jättemysigt att träffa dem igen, var så länge sen...

nu ska jag och älskling se på tv och myysa!!

puss på er därute!

//Linn

breath slow...

Första januari 2011

Idag är första dagen på ett nytt år. Ett nytt år då jag för en gångs skull har satt upp mål för mig själv att tänka på under det året. Tidigare år har jag alltid önskat och hoppats och funderat på hur jag ska hjälpa andra i min omgivning. Jag måste börja tänka på mig själv, på min hälsa och jag kan inte ta hand om alla andra förrän jag mår helt bra...
Vår första dag på 2011 var riktigt lugn och skön. Hade långt samtal med Sofie imorse, vi gick inte upp förrän 13.30 tror jag. Om allt och inget. Om känslor och svek om kärlek och vänskap. Om sjukdomar och hälsa och ja allt faktiskt.

Vi (gympagänget) firade nyår i Sunnersta med några pöjkar från min gamla högstadieklass. Vi hade riktig trevlig tre-rättersmiddag och lekar och tipspromenad på det:) Pär var tyvärr tvungen att jobba idag så han kunde inte vara med.
Men som tur var vaknade han av fyrverkerierna på tolvslaget och ringde mig. Det är kärlek det. <3

Fick ett underbart besked strax efter tolvslaget att min kära sis har förlovat sig... Det är helt underbart! Tänk vad killar kan få till det ibland! Romantiskt så jag bara smäller av... Är bara lite sur på han för han förstörde min nyårssminkning som var så fin:)

Idag har jag sorterat lite i min bokhylla... Är mycket här hemma som behöver sorteras och rensas ut och jag tänkte att jag började med bokhyllan så tar jag garderob och liknande snart...

Nu är det snart läggdags och jag hoppas att alla ni där ute fått lika bra start på 2011 som jag.
Imorgon kommer Johanna och sööta Lucas på fika! Myys!<3

Sov så gott och gott nytt år på er!

//Linn

we are who we are

RSS 2.0