HERRREGUD!!!!!

För tre veckor sen körde jag dubbelpass och avslutade med ett HIT pass. Idag höll jag på att inte orka med ens uppvärmningen... Varför känner jag aldrig att jag är i form förrän jag är TOTALT ur form??!! Fruktansvärt jobbigt så jag var glad att jag överlevde. Gulliga Heléne som hade passet hade uppmärksammat att jag inte varit där på ett tag så hon var glad att se mig:) Det kändes bra, då har hon koll på mig;) Men nöjd nu efteråt och ser fram emot morgondagens träningsvärk! 

Idag har jag jobbat och äntligen fick jag lite sällskap:) världens bästa Ann-Britt var där:) mycket bra samtal och diskussioner i kylan på jobbet:) 
Såhär såg jag ut idag-kallt!!!


hon är en otrolig stöttepelare och jag är så tacksam att hon finns i mitt liv. 
Klockan tre tyckte hon att jag skulle gå hem eftersom det här är den sista veckan innan galenskaperna börjar. Hela vägen fram till jul och lite efteråt. Dessutom har jag fem helger i rad sol är uppbokade med gympa-grejer. Den femte måste jag nog avboka för vi måste ju flytta någon dag också:)
Ann-britt har ju suttit på min stol så hon vet precis. Så då gick jag hem och myste med min pojkvän:) underbart! 
Då laddade jag också upp för träningen vilket var tur som ni förstod;) 

Imorgon ska jag äta lunch med Fia och Milo!! Underbart! Ska försöka komma ner o köpa cupido sallad på stan för jag har varit sugen på det i fleeeera dagar:) 

Som ni märker mår jag lite bättre.. Fick två fina kommentarer och söta vänner ringer/messar när man mår dåligt. Tänk sån tur jag har.. 
Ska försöka vända tankarna nu så ni slipper höra mer klag på ett tag.

Hoppas ni haft en jättebra dag! 
Puss på er! 
//Linn

You raise me up...


Migrän

Efter terapeuten kom migränen. 
Så nu ligger jag i soffan och jobbar och vilar. 

Snart ska jag göra köttbullar till kvällens middag. Ser fram emot bion och träningen ikväll!! Migrän försvinn!!!

Ploy, jag saknar dig. 

Puss på er

Just give me a reason...

Skit dag...

Så fruktansvärt irriterande när man försöker sitt bästa överallt men inte lyckas någonstans. Inte nöjd med något just nu utan dåligt samvete för allt och alla och tycker jag inte räcker till inom något område i mitt liv.
Känner mig bara som en dålig person, flickvän, dotter, syster, vän, tränare och allt annat som jag nu är...
Vill väl men blir fel. S K I T...
Positiva klubben här jag vet.
 
Inte blir det bättre av att jag sitter på jobbet med 3 tröjor, halsduk och dricker te för att ens bli varm. Fingrarna är stela som pinnar så det är svårt att skriva på tangentbordet. Elementen fungerar inte av någon anledning. Kul. Kul att det är såhär kallt när det inte ens är minusgrader ute. Vad mysigt det kommer vara sen när vintern kommer.
Dessutom är jag ensam på jobbet i två veckor så man sitter isolerad i 8 timmar i kylan. Nu sitter jag på lunch och till och med det är tråkigt när man är själv!
 
Ja men det här var väl ett roligt inlägg att läsa...? Men som alltid tänker jag att min blogg är till för mig och eftersom jag inte skriver av mig någon annanstans så får ni läsa även den bistra sanningen... Sorry...
 
Ikväll ska jag iaf få träna för första gången på 3 veckor typ. Haft bihåleinflammation ju och sen har jag haft ont i halsen när jag vaknar och några gånger då och då så jag har inte riktigt vågat. Men nu känner jag mig bättre så jag hoppas att jag inte dör på spinningcykeln ikväll. Kör inte ett dubbelpass som vanligt på tisdagar utan jag ska sen på bio med min älskade mamma, mormor och moster <3 Myspys!
 
Lite kommentarer skulle inte sitta fel idag hörrni...
 
Puss o kram
 
//Linn
 
I had a way then, losing it all on my own
I had a heart then
But the  queen has been overthrown

And I'm not sleeping now
The dark is too  hard to beat, and I'm not keeping up
The strength I need to push me
 
 

En timme extra:)

Sovmorgon och gick ändå upp tidigt! Hur skönt är inte det?
Har bara tagit det lugnt och tittat på tv på förmiddagen. Nu är det Så mycket bättre - repris från igår (jag såg det då också) men det var ju helt fantastiskt!! Agnes version av Han går som en karl var helt fantastisk!!
Hoppas den kommer ut på Spotify snart!
 
Idag blir det lite flytt-förberedelser och sen ska jag till Johanna och barnen:)
 
Vad ska ni göra med er extra-timme som ni fått idag?
 
Puss på er
 
//Linn
som en karl ska...

Första gången jag såg dig...

Du är så otroligt fin... Älskade lilla Milo... <3
Såg dig för första gången idag och du somnade hos mig... Så mysigt!! 
Längtar tills nästa gång vi ses... 
Puss från moster Linn



Du är så fin och jag tycker om dig... 

Fläng-dag..

Började dagen som tur var med en sovmorgon med älskling. Sen dess har jag försökt vara en bra dotter, vän, dotterdotter och syster.. Hinner med mycket en dag som denna, framförallt mycket oro. 
Pappa mådde dåligt så vi pratade i telefon, sen fick jag stressa till träningen fast jag inte skulle dit för att Tobias stod själv, sen åkte jag till mormor och hjälpte henne mangla och dammsuga, parallellt har jag stöttat en älskad person som mår dåligt och samtidigt försökt bli av med min bihåleinflammation. När jag kom hem la jag mig utslagen på sängen. Sen kom migränen och allt ikapp och nu tar jag ett bad. 
Trevlig lördagskväll..
Puss
//Linn
I tried... 

Älskade lilla vän

Äntligen är du här, efterlängtade, älskade systerson! Som vi har väntat! Att man kan älska en person så mycket som man aldrig har träffat... 
Jag längtar tills jag får gosa och mysa med dig och höra hela historien från din mamma om hur det gick till när du kom till världen. 
Du ska veta att dina föräldrar är de finaste, snällaste, roligaste, mest omtänksamma och helt enkelt underbaraste personerna i världen enligt mig. Och nu är du äntligen här och er lilla familj har en stor plats i mitt hjärta ska du veta, ni är en del av min familj. 
Jag finns här för er i vått och torrt.
Jag älskar er!

Puss
Moster Linn

I love you, always forever
near and far, closer together
Everyday I will be with you, everything I will do for you❤️️



Blää

Så himla trött på att vara sjuk! Har ont i öronen, halsen, huvudet och bihålorna!
Var hos läkaren idag och jag var svullen i näsa hals och öron men jag hade inte en infektion än så jag fick avsvällande mediciner och kortison-nässpray.
 
Har annars spenderat dagen i soffan förutom den halvtimmen då vi åkte och kollade på lägenheten. HÅLL TUMMARNA!! Tyvärr tror jag inte det kommer gå men man kan alltid hoppas...
 
Nu är jag så trött så jag var tvungen att sysselsätta mig med något så det blev blogg, lite jobb och lite planering inför höstens tävlingar.
_________________________________________________________________________________________
Skrev klart det här kl 20.30 och då ringde de om lägenheten och VI FICK DEN!!!!!! Så nu har vi ringt våra mammor och berättat och sedan ringt några till och så har vi både varit chockade, glada och vi fattar ingenting;)
 
Sjukt att det alltid går såhär fort när det gäller lägenheter...
 
Så spännande!! Hoppas vi får skriva kontrakt snart så det sjunker in och är lite mer "klart" även om det känns klart lite halvt så är man alltid lite osäker innan allt är KLART klart! Nu svamlar jag bara för jag är så glad och spänd;)
 
Om någon har extra flyttlådor får ni gärna säga till!!
 
Sov så gott - det ska jag!
Puss på er!
 
//Linn
 
One step at a time...
 
 

Söndags-sjukstuga..

Idag har jag tagit det lugnt... Min förkylning är värre igen (kunde jobba hela lördagen iof proppad med medicin men ändå) men idag var det tråkigare...
Min andning blir ju alltid påverkad när jag är förkyld SÅ HIMLA JOBBIGT!!! Nu kan jag inte prata eller hosta för hårt för då blir det torrt i halsen och så fort jag hostar smakar det blod. Härligt.
Tänkte därför jobba hemifrån imorgon förmiddag så jag inte pratar/anstränger mig så mkt och sen åker jag till jobbet efter lunch om jag känner mig pigg nog.
Jag har iaf hunnit med en sak idag som jag velat gjort länge. En film till mina älskade gympa-tjejer. Hade massor med material som jag tänkt göra en film av men inte riktigt haft tid. Nu när jag varit sjuk ett tag var det den perfekta uppgiften. Hoppas de gillar den! Den finns på min facebook-sida om någon är nyfiken.
 
I övrigt ska vi kolla på en lägenhet imorgon. Så spännande! Håll era tummar!
 
<3
 
//Linn
 
Vart jag mig i världen vänder...

Älskade systerbarn...

Idag är det dagen vi väntat i 9 månader på!!! 


Älskade lilla systerbarn är planerat att komma idag - jag kan inte förstå att du kommer till oss snart! Jag älskar dig redan innan jag ens har träffat dig - hur häftigt är inte det?! Jag längtar så efter dig och jag kommer finnas där för er, finaste lilla familjen Hagberg... Jag älskar din mamma så oerhört mycket och är så glad att jag träffade henne, min bästa vän i hela världen <3 Du har världens bästa mamma!!!
Jag är så lycklig att få vara en del av ditt och din mammas liv och du kan alltid räkna med moster Linn!
Jag älskar er <3

Bara läskiga saker idag...

Gjorde tre obehagliga saker innan klockan ens blivit 12...
1. Tog blodprov - jag HATAR nålar... inte blev det bättre sist jag var sjuk och inne på Ackis då en student försökte ta blodprov på mig och skakade så hela jag skakade...
2. Tog halsprov - så äckligt, känns ju som man ska spy i sköterskans knä...
3. Körde bilen med väldigt lite bensin... Pär retar alltid mig för att jag alltid måste tanka när jag ska ha iblen, hatar när mätaren börjar närma sig nollan men den här gången tänkte jag att jag ska lita på honom att det går att köra tills den lyser och lite till... Så körde med hjärtklappning hela vägen fram och tillbaka till läkaren...
 
När jag kom hem sen var jag helt slut. Självklart var det ingenting i halsen, man måste ju alltid vänta flera dagar innan det visar något. Nu skulle jag bara ta provet eftersom jag ändå skulle ta ett järn-värde-prov...
Så nu har jag ätit lunch, godis och kollat på massa skit samtidigt som jag jobbat lite lugnt.
 
Nu ska jag vila lite till.
 
puss på er
 
//Linn
 
I see your true colors...
 

Skiiiiiiit!

Inge kul att bli sjuk bara sådär... Har inte känt någonting och var på dubbelpasset som vanligt i tisdags var lite trött men det är jag ju jämt så tänkte inte att det skulle vara något speciellt med det. Kom hem och åt mat, kände hur det började reta lite i halsen men eftersom jag inte var något alls snuvig i näsan tänkte jag att det var något annat. Vaknade på natten vid 1-tiden och kände hur hela halsen kändes dubbelt så stor som vanligt...
Är fruktansvärt trött och orkeslös och ni skulle se min ansiktsfärg... V I T..
Kom in på jobbet för att hämta min dator ( efter att ha cyklat i 1 meter i timmen dit) och fick kommentaren "Du ser ju förjävlig ut" haha tack för den! Men men fick iaf bekräftat att det var bra att jag inte jobbade kanske...
Har jobbat en del och vilat mycket hemifrån.
Nu blir det ju svårt att sova såklart när man varit sängliggande och soffliggande hela dagen men jag ska snart försöka tänkte jag.
 
Något som tar upp en stor del av mina tankar just nu är alla omkring mig som mår dåligt... Det är så hemskt vad samhället (bl.a.) gör med våra unga... Så mycket krav, krav på prestationer, krav på att man ska veta vad man vill göra i framtiden, krav på att man ska vara vuxen när man absolut inte är det och krav på att vara lycklig. En stor del av problemet tror jag ligger i hur man (samhället, föräldrar, skolan) nu för tiden uppfostrar våra barn. Man uppfostras till att allt är möjligt, man ska göra det man vill, alla har samma förutsättningar och alla kan lyckas. Man ska känna efter och tänka efter och man har så många val!  Detta är klart att det är med goda intentioner men för vissa av våra ungdomar tror jag det blir fel. För man vet inte. Man vet bara inte och då har man inte redskapen att ta reda på detta eller lugnet och acceptansen att bara vara. Man känner hela tiden prestationskraven och ångesten...
Om man känner att man är en av dem som inte kan lyckas inom ett visst område är man då misslyckad? Om man avviker från normen, vad händer då? Man ska vara speciell men inte för speciell. Man ska ha stil, karriär, pengar, framtidsplaner och lycka. Om man inte har det då? Om man har något som är jobbigt? Om man inte är som alla andra perfekta, som visar sin perfektion på instagram, facebook, twitter och alla andra sociala medier som jag inte ens hänger med i, vad händer då?
Det är tufft... det är det! Men jag tror på att hjälpa med det lilla man kan, en tanke, ett sms, en klapp på axeln eller en kram kan hjälpa någon mer än vad du tror. Tänk på det imorgon när du tar dig an dagen;) (Jag lär inte krama någon imorgon utan alla lär springa åt andra hållet men kan alltid smsa;)
 
Jag tänker på er iaf, det lilla det kan hjälpa...<3
 
Eftersom jag är totalt uttråkad får ni gärna ge mig lite förslag på saker att göra här hemma som inte kräver mycket energi... Eller ställa någon klurig fråga som jag kan göra ett inlägg om...
 
Kom igen nu hjälp en uttråkad vän...
 
puss på er
 
//Linn
 
like a wrecking ball
 
 

Jonglering

Försöker jonglera så bra jag kan. Är fruktansvärt trött men kanske inte konstigt när man jobbar, tränar och lever medans man oroar sig för älskade personer i sin närhet... Hoppas det hjälper att man finns där och bryr sig<3

Idag är det 3 dagar kvar tills min finaste sis har planerat bf, spännande!!! Snart kommer mitt första systerbarn!!!!!! 
Sov gott! 
Puss 
//Linn

Life's a game made for everyone, and love is a price...
❤️️


En helt underbar (oplanerad(?)) helg!

Behövde verkligen detta efter den här hemska veckan. Många som mår dåligt mycket att hantera och mycket att sortera. Dessutom ska man tampas med tråkiga telefonsamtal, idioter och oron som ibland blir för övermäktig. Men det jobbas på det!
 
Igår hade jag en underbart skön ledig fredag, jag körde spinning, tog det sedan lugnt och städade sedan här hemma med älsklingen innan det var dags för en fredagsdejt, bara han och jag:) Vi hamnade till slut på V-dala där maten var okej men billig och bra;) Vi spelade flipper och jag vann. :)
 
Idag har jag och min älskade guddotter haft en mysdag i hallen:) Hon har ju ännu inte fått en gympadräkt av mig (ja jag skäms) så nu tyckte jag det var dags och när jag dessutom hittade en med en prinsessa på, ja det kunde ju inte ha blivit bättre!! (Hon älskar sessor...)
Vi hoppade i två timmar i hallen... haha underbara älskade unge!
 
Pippi-dockan som hon också fick var med hela tiden och när hon ramlade skyllde hon på Pippi... Så söt!!
 
Efter barnvaktningen blev det pub-mys med mamma och Tobbe. Fish and chips och cola blev det för min del och när det regnade som mest passade vi på att cykla hemåt.
Nu har jag ensamkväll framför tvn eftersom älsklingen är på Öl och whiskey-mässan med grabbarna... Herregud...
 
Nej men jag fortsätter väl slapp-kvällen i min ensamhet:)
 
Ha en bra lördagskväll alla fina vänner!
Puss
//Linn
 
I tried carrying the weight of the World...
 

RSS 2.0