Första semestern

Det blir många "första" med barn. Det är både mysigt och lite läskigt ibland! 
I fredags åkte vi på första semestern, till Malmö och Trupp Sm, med Vincent. Vi hade som mål att åka vid 9.00 efter hans andra amning på morgonen. Vi kom iväg 11.20 så det var ju inte alltför dåligt;)! 
Resan ner till Malmö tog totalt 10 timmar med tre stopp för amning och mat för oss. Han var så duktig, sov massor, lekte med sina leksaker, greppade för första gången en mjuk bok(!) och han var bara missnöjd sista halvtimmen av bilresan... Superkillen! 
Framme på hotellet hade de ställt fram en söt spjälsäng till honom och däri sov han gott!! Han sov 8 timmar i sträck båda nätterna vi var här för att sen äta och somna igen. Så skönt för mamma och pappa också att få sova när det varit några nätter efter vaccinet med uppvak var och varannan timme.. 
i Malmö kollade jag på SM och pappa och Vincent gick omkring i Malmö. 
På lördagskvällen letade vi upp en restaurang (blev ett ölkafé) där vi kunde se Sverige matchen och äta mat... Vincent sov när vi åt och var sen vaken och utforskade lite:) 
Efter det blev det ett glas på ett bryggeris uteservering och sen hemåt och säga godnatt till tjejerna och sen hoppa i säng. 

Idag är det finaler och Pär och Vincent ska leta upp en spelaffär. 
(null) (null) (null) (null) (null) (null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)

(null)

(null)

Hoppas ni haft en fin helg!
Puss
//Linn

Sov du lilla videung💙
















Vaccin

Igår tog vi vaccin på BVC. Älsklingen fick sen feber på kvällen så han var tröttare och gnälligare än vanligt. Vi fick besök av Marcus och inez, de fick trots allt några leenden av vår pojke men trött var han! 
Mamma hade varit här på morgonen och bakat bullar och följde sen med till läkaren som stöd till mig haha! 
Jag grät mer än Vincent när de tog sprutan. Se honom så ledsen och hjälplös verkligen rev i hjärtat men jag vet det är för hans bästa❤️

Idag har han haft lägre feber men fortfarande lite påverkad. Vi sov till och från till runt 12 och sen blev det lunch och trevligt sällskap av Emil arash och hundarna. 
Sen var det dags för föräldragrupp på BVC. Vi pratade om träning, sömn och vardag. 
Jag har varit så trött idag! Tror det var natten när han var lite krasslig och vaknade varannan timme och hade svårt att somna om.. hoppas natten blir bättre inatt! 
Hoppas ni haft en fin dag! 
Puss
//Linn

Du var det finaste i våren

Vår son är här!

Äntligen är han här! Som vi har längtat💙
Jag vågade ju aldrig tro på att det skulle gå bra med allt med graviditet och förlossning så jag hade inte vågat tänka på tiden efter, alltså när han var här och nu är han det! 
Och han är HELT underbar... 

Funderar på att börja blogga igen för att ha allt nerskrivet till honom, var tror ni om det? 

Nu snusar han här bredvid och jag ska också försöka sova snart så man får några timmar... Världens bästa sätt att somna på är mellan honom och Pär💙❤️
Sov gott 
Puss

//Linn

Forever... (null)


RSS 2.0