Jag är jag

Så är det bara. Tänk vad skönt om alla bara kunde må bra i sig själva och i sin kropp... Alla SJUKA ideal skapar stress, oro och sjukdomar och det vill jag bort ifrån. 
Jag vill börja någonstans. Börja med de tjejerna som betyder jättemycket för mig och som är i en jobbig ålder när det gäller ideal, krav och lära känna sig själv. Peppa dem att våga vara trygga o sig själva. 
Därför gjorde jag igår armband till alla i Elittruppen, med deras initialer, som de ska ha och "ladda" inför JSM. Tänka positivt och peppa sig själv. Och att vi är ETT lag nu❤️️

Sedan ville jag som sagt få fler att tänka på och få upp ögonen för hur störda ideal vi har idag. Att jag faktiskt duger som jag är och inte behöver ändra på något. Att den enda bekräftelsen man behöver kommer från dig själv. Därför gjorde jag "jag-är-jag" armband också och det var några av dem som ville ha dem också:) dessa ska man ta på sig om man känner sig lite osäker eller tvekar på sig själv och när man tar på sig dem är det bara positiva tankar om sig själv som gäller. Jag är jag. Sådeså! 


#jagärjag14

Hoppas på att ha peppat någon idag:) 
Puss på er, var snälla mot varandra och mot dig själv imorgon❤️️
//Linn

Put your make up on
Get your nails done
Curl your hair
Run the extra mile
Keep it slim
So they like you. Do they like you?

Get your sexy on
Don't be shy, girl
Take it off
This is what you want, to belong
So they like you. Do you like you?

You don't have to try so hard
You don't have to give it all away
You just have to get up, get up, get up, get up
You don't have to change a single thing...

Myskväll!

Älskar effektiva dagar! Jobbade bra och åkte direkt till gymmet för att aktivera mitt kort som spärrats för att jag råkat missa 3 bokningar.. Så nu kan jag boka pass igen!! Bokade tre pass imorn och på fredag bara för jag blev så glad att det funkade haha! 
Sedan åkte jag och handlade (pepsi Max och mango haha! ) och åkte sen hem. Körde lite styrka och duschade medans älsklingen lagade mysmiddag! Supergott! Fixade sen klart med dräkterna som jag tvättade i natt men som inte torkade så lätt... Och sen pysslade jag en hemlis som ni säkert får se imorn;) 
Kvällen avslutades i soffan framför big brother, gillar inte att jag är så fast men fan vad roliga några av dem är! 
Nu är det sovdags, är så trött! Spelar ingen roll hur länge jag sover, måste vara mörkret. Och att vi inte har fönster på jobbet. Och att det är mycket nu. Och att jag är i en orolig-period. Har såna ibland och just nu är det mycket. 
Men men imorn är jag säkert piggare! Då ska det sista inför Km på lördag fixas!! Taggad!
Sov gott nu alla finingar! ❤️️
Puss
//Linn
You are so beautiful, to me...


"Jag längtar efter dig"

Så fina ord att höra.. Oavsett om det är från familjen, vännerna eller från ens pojkvän. Man blir så glad i hjärtat..

Det är mycket på gång nu! På alla sätt.. Har varje helg uppbokad fram till jul och veckorna är fulla som vanligt men bara med roliga saker:) 
Så glad för alla jag har runt om mig och saker som är på gång! 
Jag ser att ni fortsätter titta in här, så roligt så jag får väl skriva lite;) 

Idag var en vanlig dag på jobbet men så knackade det på dörren och där kom Pär! Finurlig som bara den men fick inte ur honom vad det var... Dagen gick och så skulle jag åka hem. Då ser jag att min cykel har en ny sadel! Min har varit trasig länge! Han har åkt till biltema och köpt den och sen kommit till mitt jobb och fixat den åt mig... ❤️️❤️️ så sött gjort tycker jag!
Sedan blev det date-night på Orvars:) gott och mysigt! 
Sen hem och ta det lugnt, äta pepparkakor, julmust och mjölk:) 
Jag älskar dig min prins! ❤️️❤️️
Hoppas ni haft en mysig måndag! 
//Linn

You are beautiful... 

RSS 2.0