kräftlukt

det går fan inte bort!!

Men jag ska försöka få bort det genom att gnugga händerna i diskhon tydligen. trevligt...

Idag har jag jobbat. Det gick fort, var ju bara fyra timmar lite drygt. Två av mina söta gympatjejer kom in och hälsade, två gånger faktiskt. Man blir lika glad varje gång man träffar någon gympatjej som blir glad av att se en och som vågar prata med mig utanför gymnastiken. De är så söta... Många vågar inte ens säga hej ibland det är lite tråkigt, då känns det som om man inte betydde något alla de år man tränade dem. Men men det var roligt så länge det varade och de blir väl lite blyga när man inte tränar dem längre..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag kolla på de otroligt omtalade loppet mellan Gay och Bolt. Får se hur det går. Tycker synd om Gay som liksom hamnat lite i den "negativa" facket eftersom Bolt är så himla glad och lekfull. Och dessutom, vad har han för efternamn stackarn??

Nej nu ere bara 12 minuter kvar... Hörs kanske sen...

puss

//L
let me let me

Trötter, det är jag det...

Haha vet ni vad jag gjorde idag? Jag glömde nyckeln i låset när jag låst upp min dörr hemma efter jobbet. Tuur att jag drog mig upp ur sängen för att tvätta lite senare och upptäckte detta. Annars vet man ju inte hur det hade gått...

Guuud vad mörkt det är ute nu!! Och massa fåglar överallt som flyger lågt... rädd att det ska åska inatt när jag sover själv... Pär jobbar till 2 stackarn! Han jobbar över 13 timmar... o jag klagar över mitt... dum jag är...

Imorgon är det jobb igen men bara fyra timmar... men fan vad vi har o göra på de timmarna!! Massa saker som vi inte hann med idag för att vi hade massa annat o göra... men det ska vi fixa!!

Har ont i fötterna...

Nej men nu blir det nog en sista koll i tvättstugan med fingrarna korsade för att tvätten är torr o sen bums i säng... är trött som sagt och vill inte göra nåt sånt dumt på jobbet imorn som att glömma nycklarna någonstans...

puss på er allihopa!

//Linn

river flows in you


Jobb jobb och jobb

jobbar 9-18 hela veckan... I världens minst luftkonditionerade gympahall. haha... VARMT!!

Men det går bra med tjejerna så det är kul!

Nu sitter jag med en kopp te framför datorn och väntar på min stackars pojkvän som har fått något i sin bakruta på bilen så den är helt kraschad. Kul... En bil kan alltså inte stå på en parkering utan att någon ska sticka in en pinne eller vaffan man stuckit in i bakrutan. herregud...

För övrigt har jag möblerat om i mitt rum:) Hoppas att ni snart kommer o kollar in hur det blivit!! Känns iaf mycket (läs:lite) större!!

Sedan har jag fått lite trevliga jobb-erbjudanden under tiden jag har jobbat på lägrena... Det låter bra och kul o jag hoppas att min framtid är lite mer säker nu. Jag ska iaf plugga en kurs på distans och dessutom jobba så mkt jag bara kan!Men herregud innan jag kom fram till det beslutet! Känns inte riktigt som jag har bestämt mig fast o fullt heller men ett av jobben vill jag verkligen ha så det känns kul!

Vad har annars hänt... hmmm inte så mkt eftersom det känns som jag lever totalt innanför fyrishovs väggar... haha

Hoppas jag komer ut i verkligheten snart:p nästa vecka jobbar jag bara tisdag onsdag torsdag på skopunkten och sedan är jag ledig ett tag hoppas jag innan kursen börjar. Dessutom jobbar jag nu i helgen så det blir mkt jobb innan en välförtjänt ledighet!

Nu ska jag dricka upp mitt te o kanske poppa popcorn... Varför är jag alltid sugen på saker??? herregud måste få bort mitt sockerberoende eller vaffan det nu är. Några förslag på hur?
puss på er mina änglar där ute

//Linn

live your life...


RSS 2.0