Ledig söndag x 2...

En helt ren söndag.. Gånger två.. Som vanligt tycker jag det är jätteskönt innan och sen när jag vaknar den dagen blir jag rastlös och vankar av och an hela dagen. Har redan diskat, städat och gjort amerikanska pannkakor till brunch. Vaknade och var förvirrad över tiden som vanligt den här dagen men nu har jag ställt rätt alla klockor i lägenheten och tror jag har koll;)

Tänkte försöka inte vara planeringsfreak de här två röda dagarna men om någon skulle vilja hitta på något med lilla mig så får ni gärna höra av er;)

Så länge blir det satc och stickning;)

Puss
//Linn

I see your true colours...


Ljust ute!

Klockan är 18 och det är fortfarande ljust ute!! Fantastiskt!!

Är på väg till Sofie för festligheter med fina vänner:)
Hoppas ni får en fin fredagskväll!
Puss
//Linn

Nothing else matters...


Fredag!

Blev inte spinning idag som jag tänkt mellanakt lika bra eftersom jag hade lite jobbigt med andningen när jag vaknade. Nu blir det lunch på stan med vänner sen ska sofie och jag ha lite kvalitetstid och ikväll blir det utgång:)
Hoppas ni får en bra dag!
Puss
//Linn

Because of you


Påsk:)

Fick påskpresent av min snälla chef idag:) jättefin påsk-ros och choklad:)
Fick dessutom äta påsk-lunch (iof själv eftersom ingen annan jobbar men ändå) gott!! De är så himla duktiga på att laga mat här nere på bowlingen på Fyrishov! Orkade knappt hälften av maten men gott vare!! så jag är rätt nöjd med dagen hittills. Nu har jag fortfarande lunch och tänkte ta en snabb promenad till Ica och köpa lite saker;)

Puss på er hoppas ni har en fin dag!!
Puss
//Linn

This is love...

 


Mys!

Myskväll med supergod middag, te och päronskivor till efterrätt:) älskling stod för middag, städning och massage ikväll... Underbart! Jag städade på jobbet idag efter jag fått veta att jag är kvalsterallergisk... Kändes inge bra att dela rum med alla dammråttor då längre. Så det blev storstäd, dammande och våttorkande:)
Hade idag sett fram emot sis-mys och hade laddat med presenten från London och massa med pratämnen som jag behövde ventilera men tyvärr blev det inställt så då passade jag på att gå på cirkelfyset som jag anmält mig till och fick plats på som 52:a reserv... Haha!

Nu är kroppen öm även om det är lite bättre efter pärs knådning och huvudet trött! Ville sova kl 21 men känns som om nu är en lite mer normal tidpunkt... Imorn blir det jobb hela dagen och sen kanske träning med tjejerna... Vi får se, behöver inte vara där men det är ju så kul och jag är ju ändå där liksom... Vi får se.
Ni får lite fler bilder på min shopping här nedan:)
Hoppas ni haft en bra onsdag!!
Puss
//Linn

Viva forever...
<3 älskar dig mamma!


<3

Vilken pojkvän jag har... Kommer hem efter en lång och lite tung jobbdag och middagen står på bordet för att jag ska hinna äta ett tag innan jag skulle träna för första gången på 6 veckor. Skulle köra fuego men var ibte den vanliga ledaren som är grym utan en som jag varit på förut som jag tycker är sådär... man gör rörelser (som att man vickar på vingar) till låten "your peacock"... Kände mig inte så käck så jag pallade det idag så det blev en vända på gymnet istället... Herregud säger jag bara. Blev illamående efter halva passet och blev förbannad på mig själv för jag inte orkade. Så jag tog några djupa andetag och körde lite småsaker till. Sen stretchade jag och gick hem. 1,5 timme blev det.
Nu håller vi på och städar här hemma. Fick resultatet av mitt allergitest idag och jag är rejält allergisk mot jordnötter(no surprise...) och även mot kvalster alltså damm... Hmm ja det var bara att börja städa. Förklarar tung andning på jobbet där det är dålig ventilation och dammigt hela tiden haha! Vi är dåliga på att städa där...
Hemma är jag lite bättre men nu fick det bli en genomstädning så känns det säkert bättre psykologiskt..
Rensar ut kläder för att få plats med mina shoppingfynd så om någon behöver kläder får man hojta till annars slänger jag det...

Måste visa lite av min shopping också, bilder finns här nedan.
Nu ska jag städa vidare!
Puss
//Linn

Please just hear me out...


LONDON

Kan inte beskrivas med ord hur underbart det var att få vara några dagar med min älskade mamma. Så mycket som vi gått igenom, bra, dåliga, jobbiga, chockerande, nerbrytande, uppbyggande saker och så får man några helt underbara dagar att ladda, prata, diskutera och bara njuta!! Det blir ju inte på samma sätt när man ses över en lunch eller så, så de här dagarna var ovärdeliga... Vi har aldrig rest ihop, bara vi. Vi reste inte mycket hela familjen när vi var små eftersom pappa var sjuk och vi hade inte så mycket pengar men några gånger blev det och det var såklart kul men det är speciellt att åka med sin mamma <3 Hoppas många av er fått möjlighet att göra en sådan resa någon gång!
 
 
ONSDAG
Resan började på onsdagen. Gick upp kl 04.00 efter en natt med dålig sömn och flyg-oro. Packade det sista och 4.45 kom mamma och hämtade mig i taxi. Som jag skrev i förra inlägget gick flyget förvånandsvärt bra med tanke på att både jag och mamma är otroligt flygrädda! Framme i England tog vi tåget från Gatwick till Victoria station och därifrån en taxi till vårt hotell. Ett JÄTTEFINT hotell med "doorman" som öppnade dörrarna och massor med trevlig personal! Vi bodde på sjätte våningen i ett jättefint, lagom rum. Framförallt var det fräscht och det tycker jag är jätteskönt! Vi fick inte rummet på en gång utan vi ställde in väskorna i ett annat rum och begav oss sedan ut på stan:) Klockan var nu 10.00 och det blev en hel del affärer redan första dagen. Köpte en blå snygg tröja på MANGO och en härlig tub-halsduk i "min" färg:) Sedan blev som sagt Voctorias secret en av de första affärerna. Jag ÄLSKAR den affären, hur den ser ut, hur den luktar och alla fina saker i den!!! Blev redan första besöket en stor kasse som innehöll, BH, trosor, mjukisbyxor och en skön tröja:) (även den i "min" färg;) - Tack Tobbe!!
 
Efter några affärer åt vi lunch på en pub, blev fish and chips för mig och hamburgare för mamma:) Supermysigt!
Vi fortsatte vår shoppingrunda och efter kl 17 (7 timmar ute på stan!) begav vi oss mot hotellet igen med lite snacks och gott att dricka. Vi höll oss vakna genom att spela kort och tog sedan en promenad för att inte somna kl 19.00... Vi hamnade på en jättemysig italiensk restaurang och tog oss sedan till hotellet för att SOVA!
 
TORSDAG
Vi vaknade relativt tidigt och åt frukost på hotellrummet, vi hade ju köpt youghurt, bröd och ost (som vi fick lägga i "Securitys kyl". Sedan begav vi oss mot dagens utmaning, PRIMARK! Billigaste stället i stan och ändå helt okej saker! Vi spenderade ett bra antal timmar i denna STORA affär och kom därifrån med två påsar var i händerna;) Vi åt sedan sen lunch / tidig middag på Spagetti house och vi tittade i några affärer till innan vi (med taxi eftersom händer och fötter var väldigt trötta!)begav oss hem till hotellrummet för att byta om och göra oss fina för musikalen, Thriller:)
Det var en helt fantastisk föreställning med massor av dans och sjukt bra musik!!! Man var så danssugen efter detta men samtidigt var vi så trötta så vi gick hem och lade oss efter detta!
FREDAG
Jag vaknade tidigt och vi hade stora och många planer för dagen:) Vi började med att gå till Holborn station för att träffa Pärs syster Lisa. Så mysigt att se henne!! Vi satt på ett mysigt litet café som hon kände till. Det blev en ganska snabb fika eftersom både hon och vi  hade mycket att göra den dagen. Vi tog sedan tunnelbanan till Stratford för att hinna gå på det andra Victorias Secret som finns i London. Vi shoppade där loss båda två och kom därifrån med stora påsar:) Så kul att mamma också hittade massa fina saker!!
Min lunch som jag orkade 3 tuggor av;)
 
Sedan tog vi tunnelbanan till Notting Hill, och Portobello road för att gå på marknad och att träffa Emma som jobbar på American Apparell där:) Vi gick genom fina marknaden som var jättemysig och med massor med olika saker (även om det tydligen är ännu mer på lördagar) och sedan träffade vi Emma! Mysigt!!
Sedan tog vi bussen tillbaka till London och gick där av för att hinna gå i ytterligare lite affärer, innan vi skulle se den andra musikalen för resan:) Jag fick detta som överraskning i luften på vägen hit:)
Innan detta åt vi också på en pub och drack lite gott och hade himla roligt!! Pratade om allt mellan himmel och jord. Min mamma är underbar!
Musikalen, Viva Forever som baseras på Spice Girls låtar och uppkomst var sådär tyckte vi båda. Lite konstig handling och lite tråkiga låtar men ändå kul att ha sett den!! Efter denna åt vi på ytterligare en Italiensk restaurang vid Covent Garden. Efter det gick vi hem och pratade lite, packade MYCKET och stupade sedan i säng.
 
LÖRDAG
Vi gick upp relativt tidigt igen och tog den här dagen frukosten ute. Vi åt på ett mysigt café innan vi packade det sista och begav oss till flygplatsen.
Eftersom vädret var så tråkigt (snö, regn och jättekall blåst) bestämde vi att det var roligare att vara på flygplatsen och shoppa och titta där än att vara ute på stan. Det första vi gjorde när vi kom fram var att slå in min väska som gått sönder i tyget. Jag fick bilder framför mig hur mina nya BH:ar från VS skulle komma en och en på bagage bandet och att hälften av shoppingkapen skulle vara förlorade så det var lika bra att slå in den ordentligt:)
På flygplatsen åt vi lunch och shoppade upp de sista pengarna;) Jag fick en jättefin klocka som vi tittat på när vi kom till flygplatsen. Sådär är min mamma, överraskar och älskar att ge... Hon bara kom med den när hon skulle gå iväg och köpa presenter och jag skulle vakta våra saker.
 
Sedan flög vi hemåt mot Sverige och vi avslutade vår fantastiska resa med att dricka champagne på planet:) Vi spelade kort hela vägen och skrattade så vi vek oss dubbla flera gånger!!
Mysigt och ett bra slut på en fantastisk resa med min underbara mamma!! Hoppas på att kunna göra många fler sådana här resor i framtiden.
Jag vet att mamma har haft dåligt samvete för vad de inte kunde ge oss när vi var yngre. Vad du inte förstår är hur mycket ni har gett oss som inte har med pengar att göra. Kommer alltid vara evigt tacksam för ALLT ni gett mig!! Tack, Jag älskar er!
 
Mama I love you, mama I care...
Mama I love you, mama my friend...
 
<3
 
//Linn
 

London!!

Underbar dag!! Flyget gick jättebra(förvånande då både jag och mamma är rädda) sedan tog vi oss in med tåg och taxi till vårt fina hotell!! Lämnade väskor och ut o shoppa:) Victorias secret var så klart en av de första affärerna<3 mango en annan... Hittade massor på VS och sedan åt vi lunch på en jättemysig pub! Blev såklart fish and chips:)
Sen fortsatte vi och gick långt för att hinna se så mycket som möjligt:) runt 17 begav vi oss hemåt med lite matkassar(med mest godis och chips;) och så spelade vi kort och hade det mysigt ett tag!
Sedan klädde vi på oss och tog en sista promenad, vi var tvungna eftersom vi är så himla trötta!! Gick upp 4 i morse och sov kanske 2 timmar innan dess.. Vi åt på ett jättemysigt italienskt ställe och nu är vi tillbaka på hotellet. Helt slut! Ska sova tidigt och imorgon är planen Primark, mer shopping, middag och sedan thriller musikalen:)))

Hoppas ni haft en bra onsdag!!
Puss
//Linn

You raise me up...


På väg!

Så kul det ska bli! Sitter i taxin nu och hoppas (som man alltid gör) att jag har allt med mig...
Det är iaf plusgrader i London, regna gör det ju alltid så det spelar ingen roll;)

Ha det underbart här hemma så hörs vi!

Puss
//Linn

I love you...


<3

Jag älskar dig...

Du är det finaste jag vet...


Packning pågår!

Packning med målet så lite som möjligt så att det finns mycket plats för det fina man hittat i fina London! Ska bli så himla härligt!! En långhelg med älskade mamma, hinna prata, mysa, shoppa, diskutera... Inte ofta man får spendera så mycket tid med henne nu för tiden. Vi ses ju så ofta vi kan men inte såhär flera dagar i rad... Underbart! Kommer sakna min älskling så klart, senaste gångerna i London har ju varit med honom. Men det ska nog gå bra. Är alltid sjukt orolig för flyget men hoppas att det har blivit lite bättre.

Har även hunnit med att laga middag till min älskade pojkvän och vi har kollat på vårt favoritprogram, biggest loser:)

Nej nu ska jag packa klart och försöka gå och lägga mig, ska upp 4.15;) härligt!!

Ska försöka uppdatera från London så gott det går:)

Puss på er!
//Linn

I love you...


Lyx-lunch-dryck:)

Så himla god!! Smakar verkligen jordgubbsglass:)

//Linn

Sommar och sol...


Trött!!!

Blev inte många timmar i natt, hade ett sågverk bredvid mig... Jobbet gick ändå bra och fick mycket gjort, bra eftersom jag åker på onsdag:) träningen med tjejerna gick också bra, taggade och duktiga som vanligt<3

Sitter i soffan efter lite kvällsfika. Funderar på om jag måste packa men är helt slut. Blir nog till att skjuta upp det till imorn och gå och lägga sig istället...

Hoppas ni haft en bra måndag!
Puss
//Linn

Because of you...


Mys-söndag

Precis vad jag behövde! En riktigt bra söndag! Sov länge, gick upp och städade lägenheten som varit riktigt stökig och rörig på sista tiden, fick lunch sällskap av älskade kusin-Sofia (planerade vår nästa dans-kommer bli genial!!!) och när hon åkt städade jag lite till och åkte sen till födelsedagsfirande med lillebrorarna, mamma och Tobbe. Vi åt på deras pizzeria vid Flogsta centrum:) låter inte så speciellt men det är jättemysigt där!
Hade hur kul som helst, älskar min familj! Har två fina brorsor med underbar humor och väldigt stora hjärtan, en mamma som offrat allt för oss barn och som är min bästa vän i hela världen som jag kan prata med allt om och så har jag fått Tobbe på köpet:) och så har jag pappa som nog är den mest osjälviska och snällaste människan på jorden. Så lyckligt lottad!
Nu myser jag i soffan med citron-te, satc och ska fortsätta med mitt stickande:) snart kommer min andra hälft hem också! Underbart<3
Här nere kommer lite fina (och roliga) bilder på underbara människor:) jag älskar er!
Hoppas ni haft en superbra söndag!

Puss
//Linn

I know that if the sky would fall I'd survive it all, because of you...


Orkar inte

Man får bryta ihop ibland.. Och när jag känner att andningen blir värre igen och har ont i hjärtat( fast det säkert inte är något) så bryter iaf jag ihop. Har nu gått en månad... Och kvällen blev inte som jag tänkt mig. Suttit tyst och andfådd i soffan. Vill inte gå och lägga mig, är rädd att andningen ska slå till igen... Vad ska man göra när alla läkare säger att de inte vet och att de inte hittar något farligt iaf... Vänta fler månader??
Jag vill kunna åka till London på onsdag... Längtat så...

Jag vet att många har det värre och jag ska nu försöka ta mig samman och kolla på satc, min tanke-avvärjare i alla lägen... Hoppas er kväll varit bättre än min!
Puss
//Linn

What now??!


Lördagspyssel

Har varit ganska effektiv såhär på morgonen:) morgonpromenad, disk, städ och lunch:)
Blev som vanligt när jag inte orkar hitta på något nytt och spännande, min köttfärssås med kidneybönor och pasta:)

Nu bär det av mot Fyrishov och ledamöte med mina kära kollegor och sen träning med tjejerna:)

Puss

//Linn

Because of you...


God morgon!

Älskar att ta det lugnt på morgonen. Vaknade runt 8.30 och har legat och spelat spel och bara tagit det lugnt. Men nu kurrar magen så det är dags att gå upp! Träning 12.30 med tjejerna och efter det blir det lördagsmys med fina vänner:)

Hoppas ni får en fin dag!
Puss
//Linn

If you close your eyes...


Lugn kväll

Begav oss till Gränby för middag och lite shopping ( inte till mig, någon väldigt speciell fyller år på måndag;) åt min favvo-carbonara och tog ett vitlöksnaan till. Lite vitlök skadar aldrig när man börjar bli förkyld...
Sedan bar det av hemåt för lite mys i soffan framför serier och en del gladiatorer fast vi egentligen inte tycker om det...
Stickade färdigt Bellas sockor som jag ska ha med mig på onsdag när jag åker till London:D ååå vad kul det ska bli, bara jag och mamma och massa shopping, musikal och mys!!(min 2år försenade 25-års present:)

Nu ska jag sova, hoppas på att vakna utan halsont och resten av de hemska biverkningarna som fortfarande domderar min kropp efter kortisonet...

Puss på er!
//Linn

One step at a time...

https://cdn2.cdnme.se/413539/7-3/pic_5143acbcddf2b363930f832c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/413539/7-3/pic_5143acc09606ee6e569560c3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/413539/7-3/pic_5143acc6e087c32aa21c2c43.jpg" class="image">


Älsklingar!

Varit barnvakt ett litet tag idag:) åt Lucad och Stella. Vi har lekt ute, busat inne och såklart fikat som man alltid gör när man är hos Johanna! Så dutig och fixar jämt! Nu ska hon få mysa i London över helgen och shoppa som en galning;) hoppas du får det bra gumman!
Nu sitter jag på bussen och har konstaterat att jag kanske ska lära mig kolla en tidtabell. Först trodde jag bussen gick 15.30 sen kollade jag när jag kom till hållplatsen och då trodde jag den gick 15.38... När klockan blivit 15.46 kollade jag igen och då byter den precis vid den här tiden så den går 15.43... Haha! Nu är jag på bussen hem iaf:)
Ska försöka hinna städa och vila lite innan älsklingen kommer hem:)
Hoppas ni har en bra fredag allihopa!
Puss
//Linn

I miss you...


Händelserik torsdag!

Började ganska tidigt (för att vara mig) idag och fick mycket gjort:) Var till läkaren runt lunch och fick lite intressanta aspekter osv. Han trodde att det varit ett virus och att andningsproblemen jag känner nu är för att jag fastnat med revbenen som jag brukar göra. Fick lite hjälp med detta efter träningen av Sofie så jag hoppas att jag mår bättre med detta snart! Dessutom tyckte han att jag skulle börja träna så jag fick igång musklerna igen:) OCH så förklarade han att min torra hy, tröttheten, uppsvällandet och även infektionskänsligheten beror på kortisonet... Jag vill aldrig mer ta kortison!! Sedan tog jag allergiprover också så nu får vi se hur allergisk jag är mot nötter egentligen.Fick iaf en adrenalinspruta utskriven så jag har en...  Testade dessutom pollen, pälsdjur osv.
 
Efter läkaren åkte jag tillbaka till jobbet och på eftermiddagen tog vi en sväng ner till D-hallen... Där var det typ en mässa för folk som säljer glass, fika, kaffe och te... Gissa om vi var i himmelriket:) Jag smakade olika nya glass-smaker och strössel/kex och marschmallows.... NICE!! Gott  för halsen också som känts lite krasslig idag!Dessutom blev det provsmakning av bulle också;)
 
Träningen med tjejerna gick bra - världens bästa Hilma var där och showade i början:)
 Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon väntar mys med älsklingarna, Stella och Lucas! - Det kommer gå bra Johanna, jag håller dig uppdaterad!! <3
 
Puss på er!
 
//Linn
 
I wanna scream and shout, and let it all out...

Effektiv dag!

Bra dag på jobbet, vet att jag skriver att det går bra ganska ofta nu för tin, men skönt att komma ikapp med allt man haft ångest för i veckor nu... Idag hände det!!!!!
Efter 124646291038624131527 försök, fyra olika datorer,fyra olika bränningsprogram, tre olika sorters skivor så fungerade äntligen bränningen på jobbet så jag behöver inte ha ångest för hur jag ska fixa det problemet längre!! Det fjärde och sista programmet funkade!! Tjohoo!!

Jag gick faktiskt till jobbet i morse och även till stan efter jobbet, vill ju så gärna komma igång med träningen igen... Känner mig som ett hus. Ett slappt stort hus... Haha

Det går att gå men är fortfarande ovanligt andfådd när jag vilar också och även "gäspig" ( om det nu är ett ord) känns som jag inte får syre men det får jag nog, är nog bara jag som är lite orolig,.. Blir skönt att få kolla av lite imorgon också. - ska på läkarbesök efter remiss från akuten..

Jag träffade min älskade sis på stan, vi köpte med oss cupido-sallad och gick hem och kollade på -ja ni vet nog, satc såklart!! Underbart!
Hon e fin min sis...<3

Nej nu är det sovadags, jag är så trött!!
Hoppas ni haft en bra onsdag!

Puss
//Linn

You raise me up...


Mys i soffan

Sitter och myser med älskling i soffan med te och något naturprogram... Ja ni har rätt, jag spelar cc samtidigt;)
Jobbet idag gick bra förutom att jag blir galen på datorer!!! Hur jag än gör kan jag inte bränna skivor som fungerar i våra ledares cd-spelare. Har testat olika bränn-program, olika skivor, olika datorer... Vad mer kan man göra???!! Någon som kan??

Älskling kom och hämtade mig idag, slött men skönt eftersom det är ganska svårt att cykla på de här isbanorna.

Kom hem och fick mat och slappade sen i soffan. Så trött!! Men sen tog jag tag i mig själv och gick ut och gick. En timmes promenad blev det. Gick förbi Fia så jag fick ett mål med promenaden:) vi bestämde att vi skulle ses imorn:)
Det började snöa när jag gick och var motvind... Sådär kul men skönt att röra på sig! Hoppas andningen håller sig i ordning nu så jag kan börja träna snart!!

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Puss
//Linn


Måndag

En bra måndag! Jobbade på, hann med mycket och var dessutom vikarie för en gympa grupp mitt på dagen:) Gud så söta barn kan vara!
Hade träning med tjejerna och den gick riktigt bra! Tjejerna är duktiga och kör på! Hade dessutom bra utvecklingssamtal med några av mina gymnaster:) alltid kul att prata lite en och en med dem:) de är så fina tjejer allihopa!<3

Nu har vi sett ett avsnitt Selfridges och druckit lite te:)
Jag funderar på att prova köra Fuegon imorn, den är inte så jobbig, ingen styrka och bara kul liksom för att testa, vad tror ni om det?
Sååååå länge sen jag tränade och det känns...:(
Fick förresten se den här (se nedan)bilden på fb med sockorna jag gjorde till Annette på jobbet. Kul att du gillar dem! Om fler har beställningar får ni höra av er!!

Hoppas ni haft en bra måndag och ser fram emot veckan!
Puss

It's all because of you..


Bilder från dagen!


Bildbomb

Today!!


Helg!!

När man varit sjuk så tappar man kollen på dagar och man har inte den där riktiga "helg-känslan"...
Den här helgen har jag äntligen fått ha helg!! I lördags jobbade jag iof hela dagen på tävling och uppvisning men så kul det är!!!
Efter det åkte vi till Helena och Tobias, kollade schlagern och sedan gick vi ut och satte oss en stund på Oasia. Älskling och jag tog det väldigt lugnt och gick hem tidigt eftersom vi båda var trötta! Idag har vi kört Lisa till Västerås flygplats, ätit pizzabuffé på Pizza Hut (namnam!!!) och sedan åkte vi till Leos lekland och busade med Stella och Lucas som var där med mamma och pappa:) mysigt!!
Sen har vi bara slappat här hemma, ätit god mat och kollat på tv:)

Nu blir det sängen, äntligen en vanlig jobb-vecka framför mig!!
Hoppas ni haft en bra helg!
Puss
//Linn

Even if the world would fall, I survive it all, because of you...
(Bästa låten!!)


Ny frisyr?

Nja men fräschare hår iaf:) äntligen kunde jag klippa mig! Bokade förra fredagen men då mådde jag inte bra..
Här nere ser ni före och efter bild:)

Efter frisören gick jag ner på stan, mötte älskling och uträttade ärenden. Mascara, solpuder, mer garn och lite rea-shopping blev det! Hur härligt är det inte med alla vår-färger?! Kolla påsen, man blir ju glad!!
På vägen hem köpte jag melodifestival-skivan till morgondagens tävling och uppvisning och sedan hälsade jag på lille-lillebror på jobbet:)) saknat så!!!

Ikväll har vi varit på middag hos pärs systers kompisar, fick väldigt god mat och efterrätt:)

Nu ät det dags att sova för imorn blir det heldag på jobbet! Uppsalajakten och uppvisning av våra tävlingstrupper:) Kom och titta vettja!

Sov gott nu allihopa!
Puss
//Linn

Its all because of you


Ploy<3

Alla borde få ha en vän som Ploy... Hon är fantastiskt omtänksam. Vet ni vad som kom i brevlådan i morse??? Ett vykort från henne med krya-på dig hälsning:) hur sött är inte det!!! Inte ens att hon är bortrest men bara för att liksom... Så rörd...
Lyckligt lottad att få ha henne som en vän...<3

Jag hoppas det går åt rätt håll, andningen känns bra idag också så det är jätteskönt! Förutom en hemsk huvudvärk( som jag tror beror på att jag inte haft glasögon på tre veckor eftersom jag inte jobbat) så mår jag bättre!!! Tjohoo!! Nu ska jag till frisören och sen fixa lite grejer på stan. Men ska gå långsamt jag lovar...
Ha en bra fredag!

I love you...


Vågar jag??

Hoppas? Ska det vända nu äntligen??? Idag har jag jobbat och suttit på tjejernas träning och känner mig fortfarande okej!! Alltså andningen har inte blivit värre och jag är inte lika andfådd av småsaker.. Jag börjar få tillbaka mitt "tempo" om ni förstår. Tror det var bra att jag var hemma tisdag och onsdag helt så jag laddade batterierna helt! Hoppas bara jag mår bra när jag vaknar imorgon.
Jag längtar tills jag kan träna själv men det dröjer nog ett tag tyvärr:'(
Känner mig så otränad så det är löjligt... Men men det kunde vara värre! Nu ska jag sova och imorgon bär det av till frissan! Blir nog inte mer spännande än en toppning men vad skönt det ska bli! Hoppas ni haft en bra torsdag!!
Puss
//Linn
It's all because of you...


Vårkänslor...

Fick de här fina tulpanerna av Pärs syster igår när hon var här på middag:) så himla fina!!
Kände mig lite dum eftersom jag i te orkade så mycket men huvudsaken är ju att få träffa henne!

Ska sova nu snart så jag orkar jobba imorgon. Kör på halvdag utan träning
:(((((
Hoppas ni haft en bra torsdag!!

Puss
//Linn

It's a new day coming...


Bläääää

Förstår att ni är trötta på att läsa depp-inlägg som det varit de senaste veckorna men man måste skriva av sig om man inte orkar prata av sig...
Är riktigt leds och vill verkligen tillbaka till "vardagen" igen nu. Där inte varje samtal är ansträngande och det inte är jobbigt att laga mat... Måste vara väldigt seglivat det här viruset eller infektionen eller vad det nu är.
Idag har jag varit trött men försökt jobba lite. Har haft en fruktansvärd huvudvärk så koncentrationen har inte varit på topp. Har kunnat sticka lite iaf och blev idag klar med Annettes sockor. Stickar vidare... Har riktig träningsvärk i händerna haha!

Älskling är iväg med grabbarna och kollar fotboll och jag bara önskar att jag också orkar görs något!!! Men sitter i soffan och önskar att någon skulle plinga på dörren med middagen serverad haha! Orkar inte!!

Nej nu blir det Sveriges mästerkock:)
Vad har ni gjort idag?
Puss
//Linn

Listen to the song here in my heart...


För mycket på en gång...

Blev för mycket att jobba och sen sitta med på tjejernas träning tydligen... Började jobba 13 och var sen med på träningen, satt ner och gjorde inget ansträngande..,
Ändå vaknade jag i morse och hade svårt att andas igen:'( när ska det bli bättre?!!
Har blivit sämre under dagen, är trött, andas tungt, har hjärtklappning och är kritvit i ansiktet med fina mörka ringar runt ögonen... Härligt...
Blir liksom rädd också... Vad är det??

Nu ringde precis läkaren från akuten igen, han hat verkligen varit snäll och ringt upp flera gånger sen vi sågs på akuten och kollat så det går åt rätt håll och senast sa han ju till mig att åka in igen. Nu sa han att jag ska avvakta lite till, sjukskrev mig och sa att alla prover såg bra ut och att de inte hittat något farligt och att han känner sig ganska trygg med att avvakta...
Känns ju skönt att höra att han tror det och jag fick fråga extra om hjärtat eftersom det är det jag är rädd för att det är..

Men det borde ju bli bättre snart då hoppas jag..
Blir hemma imorn, har ju sån tur att jag faktiskt kan jobba hemifrån väldigt bra så jag ska inte klaga. Då kan man dessutom ta en sov-paus då och då:)

Har iaf pratat med min älskade sis idag, väldigt mysigt...
Och sen ringde min fina Johanna<3 vilka fina vänner jag har!!

Skönt att få prata lite men jobbigt att man blir andfådd av att prata... Det är ju liksom en av mina bra egenskaper;)
Eller bra och bra men jag är bra på det iaf:)

Var iaf underbart att vara ett tag på jobbet och framförallt på tjejernas träning... Alla har vi det där intresset som gör oss lite extra glada och mitt är definitivt gymnastiken och vår lilla mini-familj Ungdomstruppen<3
Ni är underbara, tjejer<3

Nu ska jag vila vidare, tjohoo!!

Puss

//Linn

Du orkar ta dig genom det här, du räcker till, så var den du är.


Stella<3

Å vad jag längtar efter dig sötnos! Speciellt när jag får så många bilder av din mamma!! Fina du i toffs för första gången idag!! Jag älskar dig!


Morgonen har inte börjat bra, är orolig och ledsen men nu ska jag försöka ta
mig samman och åka till jobbet en stund. Tänkte börja med halvdag så får vi se om jag orkar stanna på tjejernas träning sen...

Hoppas ni får en bra måndag!!
//Linn

Breathe slow...


Känslor

Jag är verkligen värsta tjejen...
 
Idag har jag känt mig leds och besviken. Orolig i kroppen efter nattens (eller rättare sagt morgonens) alla mardrömmar. Jag drömmer ofta att familj eller släkt dör eller försvinner och det är min värsta rädsla. Måste alltid ringa runt och kolla att vissa människor mår bra och det är utmattande minst sagt.
Just nu är jag ju såklart orolig för mormor och som alltid för pappa och det tar energi.
 
Dessutom blir jag bara less ibland. Herregud tänk lite... Som jag alltid har sagt vänskap är en RELATION som man måste arbeta på och sekunden när man bara tänker på sig själv eller tar något för givet så missbrukar man denna relation. Omständigheter ska inte spela någon roll. Vi är vi. Och det gör ont. PUNKT.
 
Jag mår äntligen lite bättre, men var nog inte så pigg som jag trodde, jag blev helt utmattad av att tvätta. Haha! Så resten av dagen har jag spenderat i soffan framför friidrotts EM. Duktiga svenskar!! (och andra också såklart!)
 
Har börjat på nästa par raggisar iaf. Jättefina färger!! Dessa blir till Annette:)
 
Har funderat mycket på jobbet imorgon också. Orkar jag? Vill så gärna komma igång med allt men samtidigt inte göra så att det tar längre tid att bli frisk. Dessutom VILL jag träna tjejerna på kvällen!! Men vi får se hur jag känner mig när jag vaknar.
 
Nej nu måste jag värma mina fötter i duschen, de är så himla kalla hela tiden och det går inte att värma upp dem förutom med varmvatten...
 
puss
 
//Linn
 
I just can't figure it out...
 
 

Tvätt-söndag

Bar ner tre tunga kassar med tvätt till tvättstugan och så var INGEN tvättmaskin ledig!! Helt andfådd så det var väl bra att jag fick sitta här och vila ett tag iof:)

Nu upp och göra lunch och sen tillbaka.. Ni vet hur det är att tvätta;)

Puss

//Linn

Sunday morning...


Hemsk natt!

Vissa kvällar/nätter kan jag bara inte somna. Igår låg jag vaken till kl 6 innan jag gick in till gästrummet. Det var inte bara för älsklingens snarkningar som sömnen inte infann sig men det hjälpte inte direkt... Somnade och vaknade 6.40 när han åkte till jobbet. Somnade om och vaknade vid kvart i elva. Man får väl se det positivt, jag borde kunna sova ikväll... Det är bra eftersom jag tänkte försöka jobba imorn:)
Idag blir det tvätt och mys med lille-lillebror:) äntligen!!!

Hoppas ni får en bra söndag!
Puss

//Linn

Långa nätter...


Mello

Pizza, mello, candy crush och de nya bilarna... Inte dålig lördagskväll! Älsklingen är inte här bredvid tyvärr, han uppskattar inte musiken som jag gör tyvärr... Men snart är det slut och då ska vi lördagsmysa med lite spel tror jag!!

Vad gör ni för trevligt ikväll?

P.s. Tror min CC blivit knäpp...? Kolla tiden...

Puss
//Linn

Because of you...


Forma

Ni måste bara besöka butiken Forma!! Mammas bästa vän Pia har äntligen öppnat en butik i stan så att alla kan köpa hennes fina keramik! Perfekt till dig som letat present av något slag eller bara vill förnya servisen hemma! Själv har jag mycket av hennes keramik såklart och nu när påsken närmar sig åker hennes fina höns fram snart! Titta förbi, du kommer inte bli besviken!

One step at a time


Konditionen är på topp!

Blev andfådd av att gå till busshållplatsen... Yeey!!

Kommer bli en lång väg tillbaka till träningen men snart så!! Har bokat hit-pass på onsdag men kanske får vänta lite med det...
Att ens kunna/vilja boka känns iaf skönt!

//Linn

Your every wish...


Beger mig:)

Beger mig snart ner på stan för att möta upp mammsen:)
Blir fika på cafe Linné först och sen teater på Stadsteatern.
Ska bli skönt att komma ut men kan inte låta bli att faktiskt (fjantigt nog) bli lite nervös. Är liksom lite rädd för att inte orka med men det kan ju inte vara så jobbigt att sitta på fik och kolla på teater. Orkade ju ett ganska bra tag igår så det borde inte vara några problem. Haha ni måste tycka jag är jättekonstig!!

Har kollat på en serie och stickat lite nu på förmiddagen och dessutom beställt hem några speciella kataloger;)))

Just det! Glömde ju berätta! Herregud vilka konstiga drömmar jag haft i natt!! Varit kidnappad, sprungit runt med gevär, stått i taket på en stolpe, smugglat ut gymnaster genom fönster och mycket annat skumt... Blev nog över-doserad med intryck igår haha!
Har ju varit själv eller med älskling i två veckor, inte van med så mycket intryck;)

Nej nu blir det lite mer stickning innan jag går (långsamt!) till bussen:)

Puss
//Linn

Ler your body decide where you enat to go...


Lördag

Här går det framåt i sjukstugan:) bättre och bättre för varje dag. Det är nästan bara tröttheten som är problemet nu. Det får man väl träna upp lite lugnt, men man ska lyssna på kroppen också, jag vet;)

Idag är jag medbjuden på teater och det kan ju inte vara så jobbigt... Blir nog en fika på stan innan också och det ska jag nog också klara av... Börjar med en rejäl lunch så blir jag riktigt laddad inför dagen:)
Tyvärr orkar jag inte till tjejernas träning, skittråkigt men inte roligt att vara där när man inte riktigt orkar vara engagerad och "på". Då är det bättre att deras piggare tränare får vara där även om jag saknar dem nu efter snart tre veckor utan träningar! De är ju "mina" tjejer som jag vanligtvis träffar tre gånger i veckan, oftare än familjen liksom..
Men men som sagt de har det nog bättre utan mig just nu. :)

Nu blir det lunch/frukost tror jag och något avsnitt av en dålig serie, haha!

Ha en bra lördag allihopa!!
Puss
//Linn

Bättre och bättre dag för dag...


Myskväll!!!

Ååååååå vad roligt det var att få vara lite utanför lägenheten!! Och jag orkade faktiskt ganska mycket! Men vid halv tio var det dags att åka hem, då rann energin ur mig. Men så skönt att vara på bättringsvägen! Äntligen!!

Söt-Hilma var där också, herregud vad ungen är söt!! Och smart!! Klipskare 2-åring får man leta länge efter..

Imorgon ska jag ta det lugnt på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag följa med mamma på teater:)

Eftersom jag orkade vara med ikväll borde jag orka sitta och titta på en teater tänker jag. Mitt ansikte är egentligen inte redo för att se människor men herregud lite finnar har väl folk sett förut. Man vill ju inte heller sminka över det eftersom det täpper till osv. Så folket får helt enkelt stå ut...

Nu ska jag nog krypa ner bredvid älsklingen<3

Puss på er!

//Linn

Is this the feeling I need to walk with...


Ute!!

Första gången på 15 dar jag är utanför lägenheten(förutom läkarbesök) och första gången på 15 dar jag har vanliga kläder på mig!! Tjohoo! Blev helt slut av att göra mig i ordning( klä på mig och på med mascaran) men nu är vi på väg och väl hos Helena och Tobias kan jag sitta i soffan hela kvällen! Så skönt att få träffa folk!!
Vi är spelansvariga som vanligt:) och quorn-inköpare eftersom älskling är vegetarian:)

Hoppas ni får en bra fredagskväll!

//Linn

I need air...

OBS! Jag ser inte ut såhär ikväll men tog en gammal bild för att peppa upp mig lite...


Utomhus-stickning:)

Flyttade stick-stugan till balkongen:) satte på mig jacka och filt så jag inte fryser och satte mig i solen:) jätteskönt!! Hoppas ni kan njuta av solen vart ni än är!!
Puss
//Linn

...of being lonely...


1 mars

Kände mig lite piggare idag så för första gången på 15 dagar gjorde jag något här hemma haha! Jag diskade i två vändor och blev andfådd av det... Helt sjukt! Tänkte gå och tvätta men tror jag får vänta med det. Blivit lite em-tittande och några serier och lite stickande:)
Ååå solen kommer fram och jag önskar jag kunde gå ut och njuta av den men tror jag blir inne några dagar till. Ikväll ska jag för första gången på 15 dagar få träffa några av mina vänner!! Så glad! Hoppas jag orkar vara med ett tag:))

Vad gör ni denna fredag?
Puss
//Linn

Show me the mening...


Femte vändan till sjukan...

Blev en femte vända till akuten igår. Jag fick tag i läkaren och han tyckte jag skulle komma in så de kunde göra en skiktröntgen eftersom jag fortfarande har så svårt att andas. Åt snabb lunch och åkte sen in till akuten eftersom jag var tvungen att gå därigenom för att få nål osv...
Kom till akuten vid 15.30 typ och älsklingen kom direkt från skolan vid 17.00 nånting. 16.40 blir jag inropad och sköterskan satte en nål i min arm(hatar!) och sedan får vi typ småspringa upp till röntgen. Där fick jag åka in i en maskin som sa till när jag skulle andas och inte och de sprutar in kontrast i nålen i armen. Skitäckligt, man blir helt varm i kroppen och det landar vid rumpan så det känns som man kissat på sig typ. Jag har gjort det en gång tidigare när jag röntgade huvudet så jag visste hur det gick till. Tur att man inte är klaustrofobisk för fy vad trångt det känns där och det snurrar låter och är allmänt obehagligt. Men det är väl mest för att man är ovan antar jag. Sedan fick jag gå ut och sätta mig i väntrummet igen och vänta på att bli uppropad. Började läsa boken som mamma kom med, Madeleine, som handlar om kidnappningen av Madeleine som skrivits av hennes mamma. Herregud vilken hemsk bok men viktig att läsa och sprida... säg till om ni vill låna!
Runt kl 19 blev jag inkallad igen och då tog de prover på mig och kollade blodtryck och temp. Vid den här
tiden hade jag rejält ont i huvudet också men ville inte ta tablett ifall de skulle ta fler prover. Kl 20.15 stod jag inte ut längre och frågade om jag fick ta grep eftersom migränen var på väg. Det fick jag och sedan battlade jag ett migränanfall där någon timme men som tur var hann jag ta tabletten i tid så det gick över efter bara nån timme.
Runt 21.15 kom läkaren och berättade att röntgen såg bra ut, inget konstigt och att proverna också såg ut att gå åt ett håll, de var bättre och nu nere på "höga normala" istället för låga onormala som det var sist. Han ställde fler frågor och lyssnade på mins lungor och hjärtat och allt lät bra tyckte han. Han sa att nästa steg var en "vad-det-nu-hette" (gå ner med kamera ner i halsen) men att det inte är något man vill göra i onödan eftersom det är mycket obehagligt. Jag som tyckte att det var läskigt att gå ner med kamera i näsan började nästan gråta bara vid tanken men han sa att han skulle konferera med läkaren som hade bak-jour eller vad det nu heter.. Antagligen var det den bra läkaren, Mathias som jag träffade i onsdags. Han kom tillbaka och sa att de tyckte jag ska åka hem och vila ut det eftersom jag var på väg åt rätt håll och att de nu uteslutit det mesta "farliga"...
Så vid 21.30 var vi på väg hem och jag fick åka förbi McDonalds för middag:)
Min älskade älskling är underbar, ni ska bara veta hur mycket han gjort för mig...

Idag vaknade jag och hoppas att jag mår bättre, men har inte gått ur sängen än så svårt att säga hur andningen är ännu.
Jag ser fortfarande hemsk ut med alla finnar (förhoppningsvis av kortisonet annars har jag kommit in i en andra pubertet och den första räckte gott nog, tack) så man känner sig inte direkt superfräsch...

Men det blir väl tv-tittande och stickande idag som vanligt. Nu är det exakt två veckor sen jag blev sjuk, inte lite uttråkad må ni tro. Tack alla som hör av er och visar att ni bryr er det betyder jättemycket! Lätt att känna sig bortglömd här i sängen men det har jag verkligen inte gjort!

Nu behöver jag tips på serier att följa!

Puss
//Linn

You are the one...


RSS 2.0