En fjärdedel gjord,,,

100 pass innan midsommar är utmaningen och i fredags nådde jag 25%...


För att hinna måste jag fortsätta köra 4 pass i veckan eller kanske 4,16 pass i veckan:) ska vi nog klara av hoppas jag! Vore jättekul att lyckas! 

Hoppas ni haft en bra helg! Jag berättar mer om min imorgon! 
Puss
//Linn

Let me love you... 


Mina Raggisar:)

Min första beställning blev levererad igår och han blev nöjd tror jag:) fick iaf ett mms med dem på;) Kul!! 

Puss 
All because of you... 

Alla <3 dag...

Jag älskar den här dagen! Jag gör faktiskt det!! Man visar lite extra att man tycker om personerna i ens närhet och även fast jag inte har svårt att visa mina känslor så är det liksom så mysigt att alla gör så!! Lite extra leenden, lite extra kramar och massor med hjärtan och kärlek, det är väl aldrig fel? 

Min kärleks dag började resan på Toradagen när jag kommer hem från träning med tjejerna och Pär säger att jag inte får gå in i varken sovrum eller gästrum... Hörde honom prassla och hålla på med saker men hade ingen aning pm vad. Han är ju väldigt romantisk min pojkvän så jag förstod att det var något gulligt... Hade dock aldrig kunnat tänka mig att det var såhär gulligt!!! 

Han hade alltså satt upp ett hjärta av post-it lappar med "Jag älskar dig" på nästan 100 språk... Det var så gulligt på så många plan så jag vet inte vart jag ska börja ens.. 
Såå fint! 


 
När jag vaknade på fredag morgon fick jag jättefina rosor och ett paket! Jag som redan hade fått en sån fin sak! 
Det var en Thomas Saabo berlock i form av ett hjärta<3Har en del berlocker nu och kan inte ha alla på samma armband så funderar på att önska mig ett till så jag kan ha två på  mig samtidigt.. Bortskämd tjej;) 

Sedan bar det av till spinning för min del och Pär åkte till Jessica för att hjälpa henne. 
Jag gick på stab och gjorde några ärenden och köpte min present till Pär, träningskläder och hans favorittidning. Min älskling är så svår att köpa presenter till! Han vet inte ens själv vad han vill ha så hur ska jag veta det??? Men han blev glad iaf:) 
På kvällen blev det tidig middag på O'learys - jättegott och svärföräldrarna hade gett oss en alla <3 present, och stod för maten... Gulle!!! 

(Hemsk bild men ville visa att jag hade på mig min andra klänning från Ivyrevel igår.. Jätteskön!! 

Efterrätten blev glass med kolasås från Donken haha!! Men såå gott! 

Hemma kollade vi lite på film innan vi gick och la oss, Pär jobbar tidigt idag. 
Jag kunde inte somna och hade hjärtklappning hela natten och vaknade typ 8 med huvudvärk när jag väl somnade och nu har grannens son levt rövare med skrik, springande, bil-åkande och gråt sen dess:). Tur att man gillar barn;) 

Idag blir det träning med tjejerna och sen bär det av mot Julia i Stockholm<3 
Hoppas ni hade en fin alla <3 dag igår! 

Puss på er! 
//Linn

I love you

Nagelfix

I lördags var det lila-guld idag är det grönt... Mina naglar håller bättre när det är nåt på:) 
Nu ska jag sova..
Puss
//Linn

Loving me ...

Min fina vän...


Underbart att rulla ryggen på denna efter passen:) HIT-pass idag:) spinning imorn och fredag lunch:) måste ju ligga i nu när älsklingen kommit igång med träningen, han får ju inte gå om mig;) 
Nu vill jag hem och äta!!
Puss
//Linn
Baby I've been loosing sleep...

Milo-mys...

Milo och Fia-mys var det enda som gjorde denna dagen bra. Vaknade hade ont i magen och gick till jobbet. Hade en ungefär lika dag som igår, och åkte sen till Fia och Milo. Han är så söt!!! Min räddning för en bra dag att få träffa de två❤️️
Kollade på en lägenhet och sen gick vi till Gränby och köpte hem mat. Maten åt vi framför PH haha sjukt att man blir beroende!! Efter det kom älsklingen och hämtade mig så jag slapp cykla... Så skönt! Sen har jag stickat och slappat framför tvn.. 
Nu måste jag sova. 
Hoppas på en BRA, positiv dag imorgon! 
Puss
//Linn

Just give me a reason,,, 

Break-down

Kom hem från en lång men okej dag. Ställde mig i duschen och bara blev helt slut. Så trött... Blev godis i soffan med en tröstande pojkvän❤️️
När man är trött är det svårare att slå ifrån sig tankar och oro. Även om jag är trött dem också... 

Imorgon ska bli en bättre dag! Blir jobb och sen ska jag få träffa älskade Fia och Milo! ❤️️

Ska försöka sova snart, hoppas ni får en bra tisdag imorgon.. 

Puss
//Linn

What now...?


RSS 2.0