Varm i hjärtat

Jag har ett sånt fint gäng med gympatjejer som jag tränar tre gånger i veckan. Många av dem har jag tränat sedan de var 5-6 år och de är nu mellan 11 och 14 år gamla så ni kan föreställa er hur mycket plats de tar av mitt hjärta...

Idag bestämde jag att vi skulle avsluta träningen med att alla fick säga vad en viss person i laget är bra på och så gick vi laget runt så att alla fick säga om alla. De är så fina och kloka mina tjejer. Uppmuntrar och peppar. Och så envisades de med att de ville säga vad de tyckte om mig. Gullungar...

Sedan avslutade de med att kasta mig i gropen eftersom jag fyller år idag:) Haha men jag vägrade bli buren så jag la mig vid kanten så de fick putta i mig;)

Man blir så varm i hjärtat av denna lilla mini-familj<3

Nu ska jag sova och så är det en jätterolig dag imorgon, nämligen min födelsedag och jag älskar att fylla år! Än så länge iaf:)

puss på er hoppas ni får en fin dag imorgon!

//Linn

I will always love you

Gympa-helg

Herregud vad roligt det är att titta på gymnastik!! Händer ju bara typ vart fjärde år och för 4 år sedan satt jag bänkad framför tvn även då men då spelade jag in det på VHS och ni kan gissa hur mkt jag tittade på den videon sedan. Den är så sliten så det knappt går att titta på längre. Jag kunde alla friståenden, poäng och bomserier utantill till slut. Så himla kul att se gymnastik igen!!

Nu har vi en liten paus, igår satt vi hela dagen framför tvn. Då var det herrarnas kval. Idag är det damerna och Sveriges framtidshopp Jonna Adlerteg har precis tävlat. Hon har kört alla fyra redskap jättebra men tyvärr inte fått den utdelningen som hon är värd. Det är alltid svårt att vara först ut i gymnastik som är en bedömningssport, domarna "vågar" inte sätta höga poäng från start för de vet inte vad som kommer... Dessutom är det svårt när man är ett relativt nytt namn som dessutom tävlar själv från sin nation. Ingen som peppar och stöttar (förutom tränare såklart).

Som sagt är det en halvtimmes paus nu innan nästa grupp börjar. Ska bli så spännande att se fortsättningen!

Igår hade vi störtregn och åska och blixt och alltså perfekt väder för att sitta inne och bara kolla tv. Idag ger det ett lite större dåligt samvete eftersom det är soligt men ganska svalt ute. Vi får väl kompensera och kanske ta en sväng till glassaffären och köpa en "gammeldags" MASSOR med glass, grädde och godsaker:D

Får visa bild sedan.

Nu ska jag förbereda mig för gympan igen!

Just det hör gärna av er om ni har några kontakter på Snerikes. Har lite problem att få tag på dem angående bordsbokning för min födelsedag på tisdag.

Nu börjar det !!

puss på er
//Linn

sometimes I feel like put my hand up in the air...
I know I can count on you.

Multitasking i Värmland

Vi har varit på lite roadtrip, älsklingen och jag. I måndags begav vi oss (efter hemska fästingsprutan nummer 2) mot Varberg och min älskade kusin som driver Svea Strandcafe i sommar. Helt fantastiskt duktiga är hon och hennes vänner som jobbar där!! Underbar mat och fantastisk stämning!

Vi solade och badade och umgicks så mycket som möjligt med kusinen i två dagar och gick även på 1 2 3 Schtunk på onsdagskvällen. Det är en teatergrupp som gör teaterkomedi av klassiska verk.  


Lilla jag i solen:)


På torsdagen var det vår tur att jobba och slita. Vi fick jobba den dagen som Veronica Maggio skulle ha konsert utanför caféet:) Vi träffade en himlans massa trevligt folk som jobbar där på Svea. Fantastiska människor hela högen och jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba där!
Fantastiska kocken Emil var väldigt duktig och gjorde såhär fina fruktfat till gängen




Så himla fint!

Hela Maggios och förbandens crew hade abbonnerat stället så det var bara dem vi servade under hela dagen och kvällen. Det gjorde också att vi hade bästa platserna på konserten - lyxigt värre!
Vi jobbade i 14 timmar den dagen, vi bar in alla varor, diskade, bredde bagels, gjorde pannkakssmet och massor med andra roliga uppgifter som de kunde komma på till oss. Superkul var det!!! Jag blev nog disk-drottningen den dagen:) Det är ju så kul att ha mycket att göra och se till att allt hinns med osv!

På kvällen var det dags för konserten och förbanden var Jonathan Johansson, Fibes oh fibes och Anna Ihlis. Efter dem fick vi vänta ett tag innan Veronica körde igång.


Var roligt att se allt backstage, hur hon gjorde sig i ordning, hur förbanden var, hur turnéledaren var osv. Riktigt kul för en nyfiken tjej som mig... Jag vill också vara en popstjärna!! Det har jag velat vara sen jag var liten. Saknar bara rösten, kroppen och modet att stå på scen.. haha annars är det ju bara att köra;)

Efter 14 timmars jobb och 5 timmars sömn begav vi oss vidare till Värmland och de älskade svärföräldrarna:)
Vi kom fram runt lunch igår och det blev först lunch och shopping i Karlstad, glass i solen och sedan grillning på kvällen! Champagne och trisslotter startade middagen, jättemysigt!

Sedan blev det OS-invigningen och jag försökte hålla mig vaken men det gick verkligen inte. Somnade i soffan och var helt okontaktbar där... Men tillslut tillät jag mig gå ner till vår sköna säng och sova en hel härlig natt!

Idag har vi bara suttit framför tvn hela dagen, haha, vilket är riktigt ovanligt för att vara den här familjen men det är ju OS och sport hela tiden på TV:) Familjen här har zappat mellan två kanaler, mellan simning och cykel och jag har kollat gymnastiken på SVT-play:)

Snart är det dags igen och jag ska även fortsätta att försöka få svar på min bordsbokning på Snerikes. Har ringt dem 30 gånger i en veckas tid utan svar. Har mejlat tre gånger till bokningen utan svar så jag börjar bli lite orolig nu. Vill verkligen ha min födelsedagsmiddag där så vi kan fortsätta festen hela natten:)

Nu är det gymnastik igen!

Hoppas ni har en fantastisk helg:)

puss på er!
//Linn

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej, nej
jag glömmer aldrig bort vad du gjort



God natt

God natt alla rara underbara vänner.

Ni är himla många som läser men inte många som lämnar avtryck... Det är mycket roligare att skriva när man vet vilka man skriver till... Fråga gärna eller kommentera.

puss på er
//Linn
sorry seems to be the hardest word

Fullspäckad dag!

Herregud vad jag har hunnit med idag!
Började förmiddagen med att åka till Fjällnora med Emma och Hilma:) Väldigt soligt men väääldigt blåsigt! Runt kl 13 kom det en himlans massa moln så då packade vi ihop och åkte hem.

Jag begav mig sedan mot jobbet och fixade lite saker som jag var tvungen att göra innan jag åker bort kände jag. Var där någon timme och sedan cyklade jag hemåt. Missade precis en regnskur märkte jag när jag kom ut till en blöt cykel... Perfekt!

Sedan hemåt och äta lite mellanmål innan jag åkte mot ett spinningpass med Julia. Trodde det var ett Baspass men det visade sig trevligt nog att det var ett medelpass... Hmm... mitt livs första spinningpass och jag hade haft ångest inför ett baspass. Men jag kunde ju inte vända i dörren så det var bara att slänga på ett leende och köra! Och det gick riktigt bra faktiskt. Visst var det jobbigt men jag gillar verkligen att bli sådär heeelt slut!! Svetten kunde nog mätas i litermått men härligt var det! Efter spinningen gick vi in på gymmet och körde lite mage och rygg. Skönt det med!

Nu har jag gjort lite mat och ätit den och så har älsklingen kommit hem från jobbet så vi ska ta tag i alla bestyr här hemma men först blir det nog ett avsnitt av Downtown Abby;)

Hoppas ni haft en superbra söndag och att ni som börjar jobba imorn inte har alltförmycket måndagsångest!

Puss på er
//Linn

Let's go!
Make no excuses now
I'm talking here and now
I'm talking here and now



Emma och Hilma mys!

Idag har jag myst med Emma och Hilma!! Jättemysigt! Jag fick se deras nya fina lägenhet, blev bjuden på lunch, gå långpromenad och leka på lekplatsen. Herregud vad gammal man har blivit, jag började må illa av att gunga!! haha!

Sedan bar det av till gymmet, har slarvat alldeles för mycket senaste tiden så det var skönt att få svettas lite igen! Jag kunde inte värma upp så mycket eftersom min vad fortfarande gör väldigt ont men det gick att göra alla övningar förutom hängande situps för då blev trycket mot vaden för stort. Sedan stängde de gymmet helt plötsligt kl. 16.00 fast det står 18.00 på dörren så då fick jag göra klart styrkan hemma. Hade bara mage och rygg kvar så det var lugnt.

Sedan kastade jag mig ut i solen och låg i nästan en timme och drack smoothie och bara göttade mig:) Men där man inte hade sol var det skitkallt. Så efter en timme gick jag in och då började vi med middagen. Det blev grillat idag, supergott!

Nu på kvällen fick jag en släng av partysug men efter maten blev jag så trött och hade huvudvärk så jag ställde in planerna (sorry Annalinn!)... Kvällen spenderades framför tv:n istället och jag och älsklingen kollade på Downtown Abby. Vilken mysig serie!!

Nu ska vi strax gå och lägga oss och jag hoppas återigen på att få sova, men har inga förhoppningar på min vad... Hemskt att något så onödigt osm en vad kan göra så ont! Varje gång jag spänner någon muskel i mitt vänsterben så strömmar det ut till vaden och det gör skitont! Hoppas det går över... Ska be min kära vän Sofie kolla på det imorgon tror jag...

Hoppas ni alla haft en trevlig lördagskväll!!
Kommentera gärna så jag vet vilka som läser!
puss på er

//Linn

how do you expect me, to live alone with just me...

Mys-middagsdejt med Cristina min fina

Mysig middag på plock avslutade min fredag:)

Mums!!

Min fina gravida vän Cristina är så himla bra... Gulle! En tur i regnet hem var väl trevligt, men jag gillar mitt mynta-te bättmåste jag säga!

Imorgon blir det dejt med Emma och Hilma och efter det ska jag försöka träna tänkte jag. Får se hur min vad känns, förhoppningsvis känns det bättre och då kan jag träna hela kroppen men annars får jag göra det som jag kan.

Nej nu ska jag mysa med min älskling...

Hoppas ni haft en trevlig fredagskväll!

puss
//Linn

To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time



Min vaaad!!

Herredug vad fjantigt det känns när man har så ont i något onödigt... Min vad krampar hela tiden och i natt har jag knappt kunnat sova för så fort jag sträckt på mig eller vänt mig i sängen så har vaden dragit ihop sig...
Sitter i sängen nu och fixar lite med diverse saker och funderar på om jag ska klara av att ta mig till gymmet idag eller om jag måste vila... BLÄÄ!

Ikväll kanske det blir en dejt med min fina Cristina... Vår dejt igår slutade på Ackis(det var ingen fara!) så vi tänkte ha en "vanlig" dejt ikväll istället:)

Imorgon blir det lek med Emma och Hilma, det ska bli supermysigt!!

Visst är det jobbigt med det här oberäkneliga vädret! Det ser ut att vara sol ute nu men det kommer in vindoustar genom fönstret som säger att jag vill ta på mig mer kläder. Ska man våga sig på att gå ner och sola lite grann eller kommer man frysa ihjäl... Svåra beslut idag känner jag.

Hoppas ni får en fantastisk dag trots vädret;)

puss på er

//Linn

See my side, an I´ll see yours better

Furuvik i strålande sol:)

Igår begav vi oss till Furuvik. Jag, Sofie, Emma och Hilma åkte från ett regnigt, grått Uppsala och kom fram till ett strålande Furuvik:)

Vi tittade på djur, hade picknick i solen och spelade på lotterierna:)


Hilma kramade och pussade på en gosedjurs-gorilla:)

Klappade (och försökte rida på) getter...

Kameler

Orangutangen med dreads...

 Flamingos
  
Åkte en mysig båt-tur:)

Fick besök av en påfågel


VANN 2 kg plopp och Gott och blandat!!


Hilma var överlycklig i bilarna:)


Vi åkte även förbi Cirkus Scott elefanterna på vägen hem! Jättehäftiga djur, och Hilma fick äntligen se sin "Tuuut-tuuut".

Tack för en underbar dag tjejer!!! <3

Idag blir det lite fixande och träning och dagen avslutas med middag på nation:)

Ha en strålande dag alla vänner!

//Linn

Listen
To the sound from deep within
It's only beginning to find release




RSS 2.0