Jag är inte sjukskriven längre

Jag är frisk. Jag får börja jobba 100% igen. 
I onsdags bekräftade min psykiater att hon tyckte jag ska försöka börja jobba 100% igen från den 1 oktober. 

Efter två långa år med sjukskrivning, depression, ångest, oro och allt som det medför, med psykiater-tider, läkartider, kbt-behandling och medicin. Med dalar djupa som havets botten men med stöd starkt som all världens betong är jag nu äntligen fått bekräftat att jag tagit mig upp igen. 
Det som känts så långt fram, om ens möjligt, är nu något jag fått bekräftat att jag klarar av att prova på. Och jag hoppas och tror att det ska gå bra även om det kommer vara lite jobbigt i början såklart! 
Idag ringde försäkringskassan och frågade om det kommer ett nytt sjukskrivningsintyg och jag svarade stolt "Nej det gör det inte!". Så lycklig. 
Grät hela dagen i onsdags och är så tacksam över den professionella hjälp jag fått på vägen, min fantastiska psykiater och min kbt-terapeut. Och för stödet från min fantastiska man, min familj och mina vänner. Jag älskar er❤️
Och så är jag stolt över mig själv. Jag gjorde det! Jag har jobbat mig igenom behandlingar och processer som varit så otroligt jobbiga men nödvändiga, tagit svåra beslut, markerat jobbiga gränser och hittat mig själv igen och det har tagit mig hit. 
Nu är jag frisk, jag kan jobba OCH leva och jag är så lycklig. 
Tack alla ni fina för ert stöd på vägen, hade aldrig kunnat göra detta själv. 
❤️

Everywhere I’m looking now, I’m surrounded by your embrace. 
Baby I can see your halo, you know you’re my saving grace... 
❤️

RSS 2.0