Omslagsbrud?

På en av bröllopsmässorna som jag var på ludne man vara med i en tävling som gick ut på att man tog en bild och så tävlade man med röster om att få bli omslagsbrud för deras tidning, Allt om bröllop. 
Jag tog en bild och tänkte inte mer på det. 
Igår upptäckte jag att de släppt bilderna och röstningen börjat så jag bad mina vänner på Facebook att rösta på mig om de ville. Det var många många som skrev och röstade också tydligen för jag kom med i topp 20. Nu hoppas vi att jag får stanna där till den 11/3 då första biten av tävlingen avslutas. Då tas de 10 med flest röster ut till finalen. 
Vore superkul att få vara med på en plåtning, jag är ju absolut ingen modell men kul för sminket och hårets skull och en rolig erfarenhet, definitivt så hoppas att mina vänner fortsätter rösta så jag har en chans! 
Tack för hjälpen alla mina fina vänner💞 
Puss 
//Linn
Just a little bit of your heart 💓


HSP

Highly sensitive person. 
Japp det är jag. 
Var så solklart från första sekund i boken och efter 26 minuter gick jag bara och skrattade för mig själv. HUR har jag kunnat missa detta hela mitt liv??!! 
En HSP-person är en person med en extra sensitiv begåvning. 
I boken beskriver författarna hur man sett att 20 % av djurflockar har samma "begåvning". Någon var tvungen att hålla utkik för faror, ta hand om och upptäcka om en unge mår dåligt eller om någon behöver vila..
På samma sätt fungerar vi 20% som har detta personlighetsdrag. Vi har tentaklerna utåt och läser av alla situationer och människor mycket djupare och känsligare än andra. Vi "tar in" andras känslor på ett helt annat sätt och vi läser av situationer och stämningar som andra inte ens lägger märke till. 
Jag råder ALLA mina vänner att läsa boken "Drunka inte i dina känslor" av Doris Dahlin och Margareta Hägglund. 
Jag bad mina närmsta att läsa och de sa exakt samma sak som jag. Det är på pricken jag! 
Det är så otroligt skönt att få en förklaring på varför jag är "känsligare" än andra. Varför jag känner av stämningar, attityder och människor som inte alls andra reagerar på. Varför jag tar hem dessa känslor och ältar dem i timmar... 
Varför jag ena dagen känner mig stark som jag vet inte vad, kan göra allt och lite till för att sen nästa dag bara vilja dra täcket över huvudet och krypa upp i pärs knä och sitta så i flera timmar. 

Det finns en förklaring. Det är inte "bara depp" för allt som hände när jag var liten, det var snarare anledningen till varför jag fick detta personlighetsdrag. Draget finns ofta hos personer som vuxit upp i kaotiska hem, som fått bära vuxna känslor och som hela tiden varit på spänn "ifall något händer". 
Det var jag. Det är jag. Och det är ingens fel... Vi hade bara otur... 
Och nu kan jag försöka förstå och acceptera mig själv på ett helt annat sätt. 
Hoppas någon av er känner igen er eller någon i er närhet och får lättare att hantera eller förstå denna person.
Nu blir nästa steg att lära sig hantera och leva med detta. Det är inte lätt och jag ska nu läsa (lyssna) på boken en gång till;) 

Puss från HSP-personen;) 

Love me like you do... ❤️️

I said yes to The dress!!!

Förra onsdagen tog jag och älsklingen en dag ledigt mitt i veckan. Det var sportlov och vi passade på när det var lugnt på mitt jobb framförallt eftersom han kan välja lite mer... 
Han får sällan med mig till storstaden, blir lite halvt stressad bara av att tänka på att åka dit men den här gången föreslog han att vi kunde åka dit så han fick gå i affärer och jag kunde kolla brudklänningar... 
Inte så mycket att prata emot där;) 
Jag fick med mig världens bästa Sofie som är min ständiga följeslagare i allt💜
Det var helt sjukt, vi gick till den affären som vi inte kollade i sist och där fanns den. Klänningen jag velat prova sen i julas då jag klämde in mig i den i Värmland. 
Den gick iaf och stänga och den är underbar. Kunde inte sluta le. 
Inte många gånger man känt sig så fin... 

Kändes så konstigt! Skulle jag sluta prova nu? Skulle jag beställa? 
JA blev svaret. ;) 
Så lycklig, jag har hittat min klänning och den kommer i juli ungefär.. Får se vart jag ska förvara den i 10 månader... Hoppas jag inte ångrar mig under tiden men ångesten över att den klänningen kan gå ur sortimentet efter sommaren, den säger att det är The dress... 💞

Så lycklig... 

//Linn

How long will I love you
As long as stars are above you 
And longer if I can 💞

RSS 2.0