23 i en timme till

imorgon smäller det:) Då är det min favoritdag på hela året... nästan... eller jo fan det är det:)
Jag älskar att fylla år!! Ska bli så himlans kul... framförallt för att vi sak ha bästa festen på kvällen:)

Dagen kommer att innehålla sminkning på FACE med Fia, lunch på East, mys med Pär och sedan förberedelser för festen och sedan kommer alla mina underbara vänner (nästan) hem till oss och partar gärnet:)

Ska bli så himlans kul!!

Idag hade jag världens mysigaste dag! Eller ja jobbet var väl inte mysigt eftersom man vettas som en gris när man bär tunga skor och kryper på golvet och städar efter folk...
Men sen... sen blev det udnerbart. ÄNTLIGEN fick jag träffa min underbara syster... hon betyder verkligen allt för mig jag skulle inte kunna leva utan henne och jag har ingen aning om hur jag klarade mig innan vi träffades... Hon är iaf nu för alltid i mitt liv och jag älskar henne som en syster... Blir lunch och sminkning imorn med henne och det blir underbart!

Nu måste jag fortsätta städa:)

puss på er!
//Linn

I´ll return the favor

Kaosdag på jobbet

Idag var första gången jag jobbade på Skopunkten på ett helt år... haha och det gick ju som förväntat... Alltid när man är lite osäker och ska öppna händer allt det där som "aldrig" händer och som inte många vet hur man ska göra med... Så det blev en del samtal för att få hjälp. Men dagen gick iaf jättefort och nu har jag haft födelsedagsfika med familjen eftersom de inte kunde i helgen.
Jag älskar min mormor hon är den skönaste mormor´n i hela världen!!! Krutpaket det är vad hon är!

Nu är jag sådär jobbigt rastlös så jag inte riktigt vet vad jag ska göra...Ska jobba en låång dag imorgon, 10-19.15 så jag orkar inte ge mig ut och springa även om det verkligen skulle behövas... Jag har dessutom nya springskor så det vore ju ett premiärspring:) Men nej jag oorkar inte...

Tårtan var iaf helt sjukt god:) Jag valde blåbärsprinsess mums!! Jag hade bakat drömmar och bullar så det blev ett riktigt kalas!


Nu ska jag hitta på nåt.

puss på er!
//Linn
memories

Mys-måndag, Topp-tisdag och o-sova-onsdag

Måndagen blev det en riktig mys-måndag:) Började dagen med kramar som vanligt:)
Sen begav jag mig iväg till Luthagens livs för att bli hämtad av Johanna som körde oss till Emma och Bennys nya hus ute i Åkerby by:) Såå himla fint alltså!! Emma har inrett med vitt överallt, med detaljer av ljusrosa. Lite sådär lantligt härligt :) Hon fick en hjärt-blomma i rosa kruka av mig så det passade ju bra. Emma hade gjort otroligt goda scones, croissanteroch härliga pålägg. Till efterrätt fick vi chokladmousse och goda rulltårtor med grädde och jordgubbar.

Efter Emma åkte jag hem, handlade och sedan satte jag igång med stor-bestyren här hemma:) Jag bakad, tvättade, städade och sorterade samtidigt:) Underbart! Sen blev det till att stryka lite framför so u think u can dance. De är helt otroliga!!!!!
Tisdagen igår blev en riktig topp dag!! Pär åkte och jobbade tidigt och jag mötte Emma och Benjamin på stan. Sååå söööt unge! <3 Kebab och shopping, kan inte bli mycket bättre än så... Sen när de skulle hem gick jag och kollade på mobil... Såå sugen var jag men ville att Pär skulle vara med och titta... Kan ju inte så mkt om sånt där...
Så jag åkte hem och mötte upp Pär, vi tog en spingrunda och det var seeegt i benen!! Men ändå var vi bara lite långsammare än i söndags så det kändes skönt. Har svårt att få bort alla negativa tankar i mitt huvud när jag springer. Får jobba på det:)
Sen hem o svettas klart och sedan duscha. För att sedan springa iväg igen för vi höll på att missa bussen ner till stan... haha... Tog en sväng på stan, träffade massa roligt folk som vi inte sett på länge och sedan bar det av till mobilaffären en gång till. Denna gång efter en överläggning med Mr expert på mobiler och sånt:)
En xperia x10 mini pro blev det och jag är jättenöjd!!
Vi firade detta med att gå o äta på Taket på V-dala nation. Vi beställde massor med mat... haha... och vi fick in allt samtidigt så det var bara att äta både förrätt och varmrätt på en gång:) Gott var det iaf! Samtidigt spelade vi Maxiyatzy:)
Sedan blev det en kort kväll med Pär, och min nya mobil såklart och sedan satt jag och kollade på tv ganska länge innan jag kunde somna. Trodde jag.Kunde verkligen inte sova inatt!! jag var ortfarande vaken när Pär gick upp till jobbet runt 4.15. Kul... Så jag tog en odentlig sovmorgon nästan till 11 innan jag gick upp.

Nu ska jag snart göra nån lunch hade jag tänkt och sen blir det till att fixa här hemma.

Hoppas ni får en underbar onsdag!!
puss på er!
//Linn
Te amo



Perfect sunday...

Jag gillar när söndagar blir dagar när man gör mycket!! Ibland har mina söndagar en tendens att liksom bli dagar som väntar på att bli måndagar... Men iof är jag ledig en vecka till så det kanske har med det att göra...

Idag var iaf en perfekt söndag... Vaknade och upptäckte som vanligt att pär inte låg kvar i sängen... Himla morgonpigga människa... han låg istället framför frysen som hade börjat att avfrosta sig själv... Det vill säga någon av oss (inte jag...tror jag...eller kanske då...) hade glömt att stänga dörren...


Sedan bar det av till Ulva kvarn och Backluckeloppisen där:) Det var jättemysigt och skönt väder att gå där... Vi hittade massor med pocketböcker för 1-5 kr och ett fia-spel för 5 kr:)

Sedan skjutsade jag hem Pär och åkte vidare ut till Johanna och Anton:) och söta Lucas förstås. Först blev han förskräckt när han såg mig men i slutet verkade han tycka bättre om mig...haha sötnos...
Satt och fikade pratade hos Johanna och tänkte inte på att svenska solen tar nästan lika mkt som i Tunisien... Så det blev en snygg bränna efter min tröja... snyggt Linn!

Åkte hem och åt middag med älsklingen framför Biggest loser som vi är alldeles för fast i...Sedan blev jag så taggad så jag sa till pär att vi skulle ut o springa. Han var på han med så vi tog en tur på 30 min vid gamla uppsala högar... Ni som känner mig vet att jag hatar att springa så jag är något stolt efter den prestationen...
Efter löpturen kunde jag nästan sträcka ut min arm också vilket var skönt eftersom jag inte kunnat fått den rak på tre veckor...

Nej nu blir det mer Biggest loser med min söt.
Min duktiga pojkvän...fixar o donar... man blir ju alldeles bortskämd...

Te amo

Helt ny lägenhet...

...känns det som... Helt underbart. Vi har fått två rum omtapetserade av vår hyresvärd för att de var så slitna och sedan har Pärs föräldrar varit här och tapetserat om de andra två. Så allt är nytt och fräscht!! Allt går i vita färger och det är så lugnande mot färgerna som var innan.

Jag ska visa före och efter bilder snart när vi kommit mer iordning. Just nu är det fortfarande så att vi hoppar hinderbana genom hela lägenheten eftersom vi inte fått upp och ihop alla möbler och därav inte heller fått in alla saker i bokhyllor och liknande så det är en del kvar. Men det minskar och minskar och snart är det nog helt färdigt! Det tar ju mycket mer tid än vad man tror sånt här.

Vi har ju varit i Tunisien också, helt underbar semester:) Kommer bilder därifrån också...
En hel vecka av slappande på strande, restaurangbesök och bara mys...

Imorgon blir det bad med Helena Sofie och Pär:) Lännabadet blir det för vi vill hoppa från klipporna:)
Nästa vecka är jag ledig sedan är det dags att jobba på skopunkten och efter det sätter heltidsjobbet igång:)

Hoppas ni har en skön sommar och inte smälter bort!!

puss på er!
//Linn

my truth

RSS 2.0