Midsommarhelg

Vi firade i Värmland med fina vänner! Så mysigt! Den här gången var det inte vi som höll i det, helt underbart att komma till festligheter och inte behöva göra något... Vilken lyx!! Och dessutom hade Hugo och Åsa förberett världens lyx-dag!! Så fint och gott och välplanerat alltihop!
När vi kom fick vi champagne och jordgubbar och sedan åt vi världens finaste lunch!!

Självklart var det mycket fokus på tävlingar(lekar), tror vi höll på i tre timmar:))) vi började med att kasta bollar i korgar. Alla var dåliga på det för vi satsade på den svåraste... Sedan en runda av "pratmakarna" jag och sofie trodde vi skulle vara bäst(hur mycket pratar inte vi??!) men vi fick jättesvåra ord att förklara. xylofon, plektrum, collie, mm... skyller på det;) sedan fortsatte vi med gång på läskbackar runt en bana( åsa fick hoppa in eftersom sofie hoppar på kryckor) vi dominerade!!! sedan var det en låt-lek (förklara en artist med en låt) vi var sämst... Sedan var det en tävling där man skulle stå i en ring och gå utanför när man trodde det gått tre minuter... Återigen dominerade vi!! Vann varsin omgång;) sedan var det äggkastning... Och fångning... Man skulle kasta och fångs så långt som möjligt utan att h sönder ägget... Jag och Hugo (stand in för Sofie) vann!!! Sedan var det dags för finalen och det var ett beep-test typ... utifrån hur många poäng vi hade fick vi vatten i en pet-flaska. sedan skulle vi springa med ett deciliter-mått och hämta vatten från en hink, fram och tillbaka tills PET-flaskan var fylld. Vi kom tvåa i den!! Sofie och jag är som sagt hemska förlorare så tur för oss alla så vann jag och sofie hela alltet!!! Så grymma var vi! Fick en drink var i pris:) (ja jag älskar att vinna;)

Sedan blev det lite lugnt innan grillen skulle sättas igång och middagen blev runt 21. Kvällen fortsatte in på småtimmarna och vi hade väldigt trevligt!
Dagen efter tog vi det lugnt, kollade på film, spelade spel och på kvällen blev det bio. The Internship- så himla bra!!

Idag blev det först lunch med fina svärföräldrarna innan vi begav oss hemåt.
Efter en helg med massor av mat och gott var det skönt att få träna av sig lite så det blev en timmes spinningpass, medel och sedan en halvtimme bålstyrka på gymmet.
Har hunnit med att handla också och nu på kvällen har vi sett på tv. Mys!

Imorgon blir en vanlig måndag med morgonpromme, jobb, träna tjejerna och sedan måste jag få några saker gjorda på kvällen. Håller tummarna för att jag är pigg då!

Hoppas ni haft en superfin helg!
Puss
//Linn

You give me something...


Snäppet bättre:)

Idag var dagen lite bättre, tack och lov... Kändes bra att få mycket gjort på jobbet! Fick dessutom träffa mina gullungar på eftermiddagen/kvällen! Kom dit till middagen och fick till och med läsa saga för söta Lucas när det var läggdags. Jag och Johanna hann inte prata så mycket men så är det när två barn vill busa och skoja med en och det säger man ju inte nej till såklart;)

Kom sedan hem till nybakat bröd så trots att jag var proppmätt efter Johannas underbara köttfärssås så åt jag smörgåsar så nu mår jag illa och magen säger ifrån... Hur dum får man vara?

Imorn blir det jobb och sen cirkelfys i Stadsparken. Alla får komma, oavsett om man har kort eller inte så jag hoppas få se någon där! Kl 18 kör det igång:)

Somnar tidigt som vanligt, längtar efter en helg, har inte haft ledigt på typ fyra helger så det känns...

Hoppas ni haft en bra tisdag!
Puss på er
//Linn

It's like you're my mirror...


Skitdag!

Var en riktig skitdag idag...

Ska bli bättre imorn.

Kul med massa söta barn på läger och trevliga föräldrar men inte mycket annat gick min väg...
Skönt att man har så många positiva och bra personer runt omkring sig som lyssnar och kan ge bra råd. Tack fina ni<3 det är riktig vänskap det ...

Fick iaf besök på jobbet:) Hilma och Emma kom förbi<3 såå söt! Sen fick jag träffa Eva och Elton en snabbis också men var så tankspridd pga allt så jag var nog inte så närvarande. Förlåt!<3

Nu ska jag sova. Helt slut och imorn blir det tidig morgonpromme som vanligt...
Sov gott
Puss
//Linn

Shut up and drive...


Tankar

Herregud vad saker kan verka obetydliga när man får perspektiv på saker och ting. Läste precis en blogg som skrevs av en mamma vars fyraåriga dotter kämpar mot cancer. Tårarna sprutade och humöret blev direkt depp och svart. Herregud.
Krya på dig Meja!
 
Mina små bekymmer och tankar jag har känns som en droppe i havet.
Samtidigt är det min verklighet nu och vi kan alla bara (eller snarare borde) utgå från oss själva. Jag övar på detta men självklart känner man hela tiden att det finns de som har det värre. Jag tänker på er...
 
Nu ska jag försöka få tårarna att sluta rulla och ladda upp inför att äta ute med fina vänner och älsklingen ikväll:) I helgen blir det också läger med världens bästa tjejer i Ungdomstruppen. <3
 
Alltså ingen ledig helg den här heller, tredje eller fjärde helgen i rad som har fullt upp (bara roliga saker) men ändå, säkert därför jag är så tröööött!
 
Hoppas ni får en fin fredag!
Njut av varandra!!
puss o kram
 
No parade...

Lång-helg med jobb:)

Mycket kul har gjorts i helgen, har försökt öva på att inte planera för mycket men inte riktigt lyckats... I fredags frågade iaf Sofie om vi och Helena kunde äta middag så det gjorde vi på Stationen!
Långklännings-premiär blev det för mig:)
 
Jättemysigt var det i kvälls-solen!! Sedan blev det fotbollen hemma hos mig:)
 
Igår var det som sagt konferens hela dagen och det avslutades med middag med styrelsen och sedan satt vi även ett tag på Plock lite senare. Ute såklart, jag vågade inte gå in och få ytterligare en allergisk chock...
 
Jag fick en napp eftersom de tycker jag är så ung... Undrar hur länge man blir irriterad på att höra tjatet om att man är ung? Kanske nåt år till;)
 
Idag var det examensmottagningar x2:)
Först åkte vi ut till Edeby och grattade finaste Julia och sedan bar det av till Sunnersta för att gratta finaste Therese:)
 
Tog inga bilder hos Therese tyvärr.
Å vad jag saknar mina vänner när man inte träffar dem så ofta känner jag! Hoppas vi hinner ses mer framöver - DaCrew;)
Nej nu ska jag sova, blir tidigt morgonpromme imorn och sedan blir det träning med tjejerna till sent:)
 
Hoppas ni haft en bra helg!
Puss på er
//Linn
 
Stick with you...
 

Lördagsjobb

Haft konferens hela dagen med jobbet, kändes lite konstigt att jobba en lördag men ändå inte eftersom det var ledigt i torsdags så imorgon vet jag liksom inte riktigt vilken dag det är...
Men som vanligt har jag planerna klara:) Blir sovmorgon (ÄNTLIGEN!) morgonpromme, lite fix och trix innan två examens-mottagningar:) Ska bli supermysigt! Det är både Julia och Therese som tagit examen och hur skönt kändes det inte den dagen man var klar med sina (förhoppningsvis) sista studier??! Var ju helt underbart!
Synd bara att älsklingen inte kan vara med, han cyklar halv-Vättern imorgon duktiga han!! Imponerad att man ens anmäler sig till något sådant... haha, uthållighet är inte min grej...
 
Kom iaf hem till någon slags musik-sammankomst utanför fönstret... Det gick väl an när de "bara" skrek-sjöng och spelade gitarr men när de plockar fram trumpeten då får det f*n vara nog... Smällde demonstrativt igen fönstret (som om de märkte det) och la mig surt i sängen... Nu är det så varmt så jag smäller av så snart måste jag öppna det igen men ska vänta lite och hoppas på att de går snart...
 
Nej nu kanske man ska sova... "Mirrors" går på repeat här och man kan ju inte avsluta mitt i en låt så får bli några minuter till...
 
Och där kom bongo-trummorna fram... Härligt...
 
Sov så gott allihopa!!
Puss
//Linn
 
Show me how to fight for now...

USM 2013

Herregud vilken helg...
Våra underbara gymnaster... Mina hjärtan... Så grymma!
 
Vi började den 9 timmar långa resan ner till Lund redan kl. 07.00 på fredagen... Pigga gymnaster och trötta ledare åkte neråt i landet och alla var vi taggade till MAX! Målet var utsatt, vi skulle ta oss till final!
När vi kom fram (efter att tjejerna spexat lite med mikrofonen i bussen) var det förträning i fristående, och tjejerna körde så himla snyggt! Äldsta laget har aldrig kört så snyggt och yngsta laget satte sin hjulning-salto i friståendet!! Grymt! De hade bestämt sig, de skulle köra den på tävling!
 
På lördagsmorgonen började dagen tidigt för yngsta laget. De förtränade superbra och trots lite osäkerheter på likavarvet på matta kändes det bra när vi gick ut på tävlingsgolvet!
Mattan gick superbra med några små-missar men de körde sååå snyggt!!! De är så coola de här tjejerna<3 12.95 blev poängen!
 
Trampetten gick superfint men tyvärr några fall men stilrent och snyggt och vi var såå stolta!! 10.70 blev poängen.
Friståendet var helt underbart!!!! De satte hjulning-salton på GOLV!!! Såååå coolt! De har verkligen utvecklats så mycket i fristående! 15.85 blev poängen!!
 
De körde alltså tre fina redskap och vi var alla väldigt nöjda med deras prestation!!
Nöjda efter ett superfint fristående!!
 
Efter lite lunch var det det äldre lagets tur. De hade hejjat fram första laget hela dagen och suttit i den stekheta hallen (ingen AC direkt...) så vi tränare var lite nervösa för hur de skulle köra...
 
Det behövde vi inte vara. Förträningen gick superbra...
 
Vi har haft som mål att ha dubbel-halv som likavarv för det äldsta laget... Vi har hela tiden haft cirka 5 st som kör... 2 stycken har delat på en plats och vi har helt enkelt hållt tummarna för att de ska palla trycket... DET GJORDE DE!!!!! I kvalet fick vi sätta in båda två och de körde SÅ BRA!!! Ett ynka fall och två små händer i på alla tre varv. 12.80 blev poängen, poängen låg lite lägre i hopp.
Friståendet var suveränt, de är så lugna och fina i fristående, det är så kuul att se att de utvecklas hela tiden:) Poängen blev 16.35!
Sedan var det matta-dags och herregud vilka varv!! <3 15.55 blev poängen och det var dagens HÖGSTA I TUMBLING!!
 
När vi väntade på poängen vågade vi (jag) inte riktigt hoppas... Skulle de gå till final eller skulle det bli ännu en niondeplats...? När resultaten kom kom också tårarna... VI KOM FEMMA I KVALET!!!! FEMMA!!! FINAL!!! Så lycklig, lycklig för deras skull. De är så värda att få gå till final, de sliter så hårt på träningarna och vi har varit så nära final många gånger men nu äntligen var det vår tur:)
 
Det fina med de här tjejerna är att de är så fina mot varandra... De hejjar, peppar och de är verkligen världens finaste lag... När det ena laget gick till final så var det andra laget lika glada för jag tror att de känner att det vi gör, det gör vi som ETT lag oavsett hur många lag vi tävlar i... Det är Ungdomstruppen, eller hur tjejer;)
 
Helt underbart att få fira med pizza och godis på kvällen och sedan ladda inför ytterligare en tävling dagen efter.
Dessutom bjöds det som vanligt på show på lördagskvällen och herreguud vad vi skrattade!
 
De gjorde stereotyper på gymnaster... Här ovan ser ni hur man tror att gymnaster åker i bussen och hur de verkligen åker buss...
 
 
Hur man tror att gymnaster stretchar... Och hur de verkligen stretchar...
Sedan fick vi "gissa tickset"... HAHAHA!!!
De andra parodierna håller vi oss nog för oss själva... Eller hur tjejer;)
 
 
Dagen efter blev en underbar dag med superstödet på läktaren och fantastiska tjejer! Tjejerna körde superbra men motståndet var stenhårt så vi slutade på en åttondeplats i finalen men det spelade ingen roll... Vi hade vunnit en finalplats och uppnått vårt mål... De här tjejerna, ALLA 23, ska till SM, NM och vidare så det är vårt stora mål och det vet de... Underbara är vad de är. <3
 
Nöjda begav vi oss hemåt igen och nu köttar vi vidare mot nya volter och större tävlingar:)
 
 
Kötta kötta kötta tjej, kötta kötta, kötta tjej, kött, kött, kött...
Kan vi klara det? KLART VI KAN!!!
 
ÅÅÅÅ UPPSALA!!!! <3
 
Tack för en jätterolig helg tjejer, Ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta...
 

Nationaldagen idag:)

Inte gjorde jag något speciellt för det men mysig dag var det iaf:)
 
Började dagen med morgonträning i form av flytt. Hjälpte Helena och Tobias och fick en riktigt bra workout samtidigt... Herregud vad svettigt det var, ben och armar skakade efteråt haha! Tränad?
 
Sedan bar det av mot stan och lunch med fisen och älskade lilla systerbarnet i magen <3... Så fiin är hon!
Lunch i solen vid ån och en glass på det... perfekt:)
 
Sedan blev det lite spontanshopping... Av ett bord och två stolar till balkongen:) Så efter lunchen blev det hemåt för lite jobb och sedan började jag montera stolar och städade på balkongen:) Älskling och jag gjorde klart dem efter träningen och det blev sååå fint!!
Väldigt nöjd faktiskt:)
 
Imorgon blir det terapeuten, träning och sedan fixande;) Har massa hemliga projekt på gång... ;)
 
Hoppas ni haft en bra torsdag och nationaldag:)
 
Puss på er!
//Linn
 
Lost without you...

Lille-lillebrors student!

Världens finaste är han. Så duktig, modig, snäll, smart, humoristisk och allmänt underbar.
 
Vi har alltid varit nära men just nu känns det som om vi har ett väldigt speciellt band<3
 
Just nu åker han runt och njuter, tutar och festar för fulla muggar!!
Nu bär det av till mammsen för mer firande!
 
Jag älskar dig lille-lillebror! <3
 
puss
 

Nothing that i wouldnt do

go to the end of the world for you, to make you feel my love


Grattis världens finaste lille-lillebror!!

Idag är det din dag älskling! Grattis till studenten! Så himla bra!
Jag älskar dig!
//Linn
 
För vi har tagit studenten...

RSS 2.0