USM 2013

Herregud vilken helg...
Våra underbara gymnaster... Mina hjärtan... Så grymma!
 
Vi började den 9 timmar långa resan ner till Lund redan kl. 07.00 på fredagen... Pigga gymnaster och trötta ledare åkte neråt i landet och alla var vi taggade till MAX! Målet var utsatt, vi skulle ta oss till final!
När vi kom fram (efter att tjejerna spexat lite med mikrofonen i bussen) var det förträning i fristående, och tjejerna körde så himla snyggt! Äldsta laget har aldrig kört så snyggt och yngsta laget satte sin hjulning-salto i friståendet!! Grymt! De hade bestämt sig, de skulle köra den på tävling!
 
På lördagsmorgonen började dagen tidigt för yngsta laget. De förtränade superbra och trots lite osäkerheter på likavarvet på matta kändes det bra när vi gick ut på tävlingsgolvet!
Mattan gick superbra med några små-missar men de körde sååå snyggt!!! De är så coola de här tjejerna<3 12.95 blev poängen!
 
Trampetten gick superfint men tyvärr några fall men stilrent och snyggt och vi var såå stolta!! 10.70 blev poängen.
Friståendet var helt underbart!!!! De satte hjulning-salton på GOLV!!! Såååå coolt! De har verkligen utvecklats så mycket i fristående! 15.85 blev poängen!!
 
De körde alltså tre fina redskap och vi var alla väldigt nöjda med deras prestation!!
Nöjda efter ett superfint fristående!!
 
Efter lite lunch var det det äldre lagets tur. De hade hejjat fram första laget hela dagen och suttit i den stekheta hallen (ingen AC direkt...) så vi tränare var lite nervösa för hur de skulle köra...
 
Det behövde vi inte vara. Förträningen gick superbra...
 
Vi har haft som mål att ha dubbel-halv som likavarv för det äldsta laget... Vi har hela tiden haft cirka 5 st som kör... 2 stycken har delat på en plats och vi har helt enkelt hållt tummarna för att de ska palla trycket... DET GJORDE DE!!!!! I kvalet fick vi sätta in båda två och de körde SÅ BRA!!! Ett ynka fall och två små händer i på alla tre varv. 12.80 blev poängen, poängen låg lite lägre i hopp.
Friståendet var suveränt, de är så lugna och fina i fristående, det är så kuul att se att de utvecklas hela tiden:) Poängen blev 16.35!
Sedan var det matta-dags och herregud vilka varv!! <3 15.55 blev poängen och det var dagens HÖGSTA I TUMBLING!!
 
När vi väntade på poängen vågade vi (jag) inte riktigt hoppas... Skulle de gå till final eller skulle det bli ännu en niondeplats...? När resultaten kom kom också tårarna... VI KOM FEMMA I KVALET!!!! FEMMA!!! FINAL!!! Så lycklig, lycklig för deras skull. De är så värda att få gå till final, de sliter så hårt på träningarna och vi har varit så nära final många gånger men nu äntligen var det vår tur:)
 
Det fina med de här tjejerna är att de är så fina mot varandra... De hejjar, peppar och de är verkligen världens finaste lag... När det ena laget gick till final så var det andra laget lika glada för jag tror att de känner att det vi gör, det gör vi som ETT lag oavsett hur många lag vi tävlar i... Det är Ungdomstruppen, eller hur tjejer;)
 
Helt underbart att få fira med pizza och godis på kvällen och sedan ladda inför ytterligare en tävling dagen efter.
Dessutom bjöds det som vanligt på show på lördagskvällen och herreguud vad vi skrattade!
 
De gjorde stereotyper på gymnaster... Här ovan ser ni hur man tror att gymnaster åker i bussen och hur de verkligen åker buss...
 
 
Hur man tror att gymnaster stretchar... Och hur de verkligen stretchar...
Sedan fick vi "gissa tickset"... HAHAHA!!!
De andra parodierna håller vi oss nog för oss själva... Eller hur tjejer;)
 
 
Dagen efter blev en underbar dag med superstödet på läktaren och fantastiska tjejer! Tjejerna körde superbra men motståndet var stenhårt så vi slutade på en åttondeplats i finalen men det spelade ingen roll... Vi hade vunnit en finalplats och uppnått vårt mål... De här tjejerna, ALLA 23, ska till SM, NM och vidare så det är vårt stora mål och det vet de... Underbara är vad de är. <3
 
Nöjda begav vi oss hemåt igen och nu köttar vi vidare mot nya volter och större tävlingar:)
 
 
Kötta kötta kötta tjej, kötta kötta, kötta tjej, kött, kött, kött...
Kan vi klara det? KLART VI KAN!!!
 
ÅÅÅÅ UPPSALA!!!! <3
 
Tack för en jätterolig helg tjejer, Ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0