onsdag

idag var en skön dag! Fått massor gjort och det största var att jag skickade in mitt PM som skulle in senast idag helst. Hade kunnat skicka in det imorgon men jag kände att det var skönt att bli av med skiten så att säga. Så nu är jag friiii!!:)

Imorgon ska det firas att vi har höstlov då äntligen så klassen ska äta på Stockholms och sedan blir det party party tror jag.
Saknar Pär så himlans mycket vi har inte hunnit ses alls mycket och jag behöver hans närhet nu... Han ska åka till Värmland på fredag så vi kommer antagligen inte hinna ses innan dess heller.
Hoppas det ordnar sig med hans plugg imorn så vi hinner få lite tid tillsammans.

Annat som jag fixat idag var mest gympasaker, skrev tävlingslappar, mailade olika tjejer, pratade med olika tränare som jag behövde prata med osv. Var skönt att ha en sån dag när man bara var hemma och fick massa gjort.
Imorgon ska jag ;
  • städa bland mitt smink i badrummet
  • skura handfatet
  • skicka iväg brevet som jag skrivit för att ställa mig i kö på lägenheter
  • eventuellt städa lite i min garderob, någon som vill ha kläder???
  • bestämma mig för vad jag ska ha för kläder på mig på kvällen. Några förslag????
Nu ska jag gå o sticka lite, håller på med raggsockor till min tränares barn. Snart en klar:)

Funderar också på vad jag ska klä ut mig till på Ploys maskerad nästa fredag. Några förslag?
Prinsessa kanske...




Vill bara att du ska veta att jag finns här... Tycker om dig så mycket...

Whatever it takes

Måndag igen

Idag ska det bli PM-skrivande gjort hoppas jag. Vi ska lämna in på torsdag senast men helst på onsdag. Som OM jag bryr mig om vad min lärare säger nu efter vad hon gjorde i fredags... usch vad lätt det är att tappa respekten för någon bara sådär på två sekunder. Predikar om hur man ska bemöta barn och elever och så gör hon preciiis tvärt om mot mig.
Inte okej.

Sitter här o försöker äta frukost. Det är så jävla svårt! Jag kan inte äta när jag precis gått upp utan jag väntar hellre till lunchen... Inte så bra så nu blir det iaf lite kräm o mjölk. Det går alltid ner:)
Alicia Keys på MTV, hon e bra faktiskt!

Min helg då...
I fredags hade jag ju lektioner och sen åt jag o Fia på Java och sen gick vi ner en tripp på stan:) köpte lite saker som kanske ska lämnas tillbaka tyvärr. Får se om det kommer upp bilder på det här sen...
Sen var det träning o sen gick jag på bio me Pär. Vi såg step brothers. Den var riktigt rolig!
Sen gick vi hem o soooov för ja va så trött!!
Dagen efter hade jag tävling i stockholm med mina ag-tjejer. Det gick riktigt bra o de körde fint. En tjej fick silver i sin klass:)

Hem o sen till festandet direkt. Ploysan o Jessica kom till mig o vi hade en riktigt trevlig förfest! (jag hade äntligen på mig den lila klänningen som ja köpte i gbg)
Sen gick vi till Platina o där börja kaoset...
Det var skitlånga köer överallt och när vi ääntligen tagit oss in o lämnat in sakerna i garderoben och ställt oss i baren så ringer Fia o frågar om jag kan gå o kolla till Oscar som hade gjort sig illa... Jag ringde honom o bad honom ta en taxi hem och det hade tydligen gått bra. Sedan försvinner Jessica helt plötsligt och vi hör inget mer från henne...
Sen fick jag ta hand lite om Ploy, lite peptalk...
Lite hyperkväll om man säger så...
Men men ibland ere så...

Igår hade vi träningar och på den sista träningen, mixfriståendet skulle jag fan ha haft med mig kameran. Jag o Sofie skulle komma på en ny "andning" i friståendet och vi klängde och låg på varandra och benen var helt vridna o vi skratta så vi höll på o tuppa av... haha. Vi kom väl på en lite halvbra där tillslut. Får visa gänget ikväll på träningen så får vi se vad de tycker.

Ikväll är det träning!:) Hoppas jag kan träna massor... värsta taggad nu, det är nog lite bra att vara skadad så man får längta lite...
Hoppas på o få träffa Pär också men vi får se. Båda har skolsaker som måste göras...

I can feel it...

Svaret idag...

De ringde. Och vi får vänta ännu mer.

jävla skit... ny undersökning och nya prover...

ska försöka koppla bort igen då...

Jag har aldrig känt såhär, brukar vilja prata med folk när det är jobbigt men nu orkar jag ingenting av det. förlåt alla om ja inte orkar prata...

Tack alla ni gulliga för allt stöd. ni är underbara<3
Sometimes you can't make it on your own

idag...

Idag kanske vi får svaret. Ont i magen... Men försöker inte tänka på det.

Igår var jag hos Pär tills typ runt 2. Sen cyklade jag hem i typ storm. Stod fan still och det var motvind hela vägen hur jag än svängde. Hur går detta till??!
Kom hem och åt lite och förberedde mig för kvällens träningar. Sedan kl 4 får jag ett samtal från min söta pojkvän som vill komma förbi o säga hej innan jag åker. Så sööt... betyder så mycket de där små sakerna ni vet...

Sen hade jag mina tjejer i Gottsunda och det gick bra som vanligt de är grymma! Några har nu kommit in i UT-truppen så det var någras sista träning men någon/några har bestämt att de vill gå kvar hos mig ändå... ganska gott betyg till mig o Linnéa:)
På min egen träning i Fyrishov sen kunde jag äntligen träna igen för första gången på typ två veckor efter min sträckning i låret. Var så himla lycklig för det. Har haft lite överskottsenergi om man säger så.
Det märks verkligen när man inte varit på träningen på ett tag... Uppvärmningen blir lite jobbig o allt blir lite tyngre. Men kändes ändå bra att vara igång igen!
Jag filade på mina flickisar, min förebild där var Jessica<3 Fick till dem riktigt snygga tror jag:)
Sedan körde jag massor på trampolinen eftersom jag inte kunde köra hopp eller framåt. Skruvade och höll på...

Sen när jag kom hem donade jag lite här hemma. började om på Elins (Novas) raggsockor som jag ska sticka. Det blev lite fel i början insåg jag så jag gjorde om. Bara det bästa för de söta!

Nu ska jag snart gå ner på stan o äta lunch me mammsen<3 skönt o träffa henne idag.

Pappa har lovat att höra av sig när han vet nåt. Gissa magvärken när mobilen ringer varje gång...

önskar jag vore liten igen...



puss på er

sorry i couldnt be your hero...

Bäddat bebisens säng <3

Idag har jag bäddad bebisens säng med Johanna... Det var så himla sött!!! Titta här;)



Johanna är så vacker, hon är såå stor runt magen men ändå så snygg o stylad jämt och värsta smal... man kan ju bara hoppas att man ser likadan ut när man själv väntar... Men det dröjjer.... haha

i love u so much!!! du <3 jag för alltid...

Igår efter träningen följde Helena med mig hem för att sova hos mig. Hon behöver ju någon o sova med nu när Anton är borta o reser... Självklart ställer man upp för min älskling...
Imorse vaknade jag ganska pigg faktiskt, mkt förvånad var jag, och jag kom till lektionen kl 8 i god tid:)
Helena o jag skrattade typ hela morgonen och framförallt åt två otroligt odiskreta byggjobbare här utanför. Ögonen hoppade nästan ur dem haha... de måste ha ett tråkigt jobb...

Efter lektionen åt jag och Fia och Johanna på Java... älskar det stället, kan man få överdos av kinamat o sushi???

Nu ska jag snart iväg och kolla på en lägenhet som min tränare Emma fixat åt mig och Lisa ifall vi bestämmer oss för att flytta ihop... har pratat lite om det och eftersom båda behöver lägenhet låter det ju smart... men vi får se...

Efter lägenhetschecken blire myys me Pär:)

Nu ska jag försöka plugga lite men fy faaan va otaggat...

Här kommer lite roliga bilder från träningen i söndags och också från den mysiga middagen som vi hade i fredags:)

Julia----underbar och underhållande...



love u girls



keep movin...

människan är ändå en hoppfull varelse...

Det säger iaf min mamma... hon sa det när vi var och hälsa på pappa på sjukhuset.
Vette fan hur man ska kunna tro på det just nu men hon brukar alltid ha rätt.


Väntar på ett besked om min pappa...
snälla säg att det inte är så

stay with me dont fall asleep to soon, the angels can wait for a moment

UNDERBAR helg med vår UNDERBARA mixtrupp

Men nu är man skadad...usch... jag veeeeet att man inte ska tävla när man är skadad men det kändes inte som det skulle göra någon skillnad eftersom jag redan hade ont... nu väntar några veckors(?) vilande, jävla skit....

Helgen var underbar... älskar vår trupp vi e så jäävla bra!
Fredagen, vå åkte kl 14 från Uppsala central. Kändes lite konstigt att vi bara var 10 st som åkte, och fyra tränare... vi brukar ju vara runt 20 st men nu var det baara de som slagit sig in i mixlaget som fick åka med...
Vi och vår trampett kom fram till Sthlms central men det var bara vi som åkte därifrån mot Göteborg... Trampetten fick en tjurig tant ta hand om eftersom hon sa att den skulle ha checkats in som gods... blablabla... Otrevlig personal på SJ det säger jag bara!!!
På vägen togs denna bild, även känd som min o lisas hångelbild... HAHA asgarv kan resultera i mkt...

Vi kom över detta och kom fram i Gbg... Vi gjorde oss hemma i vårt klassrum, mös och hade trevligt, gjorde en lek där alla hade tagit med en sak som representerade oss själva och man skulle sedan gissa vem som tillhörde vad. Skitsvårt!!! -ni som inte var med, gissa vad jag hade tagit med!! 
sedan gick vi och lade oss ganska tidigt...
Lördagen började med en sovmorgon för att vara tävling, vi fick sova ända till 8!! Frukost och sen var det fixning som gällde! Smink som vi köpt nytt;) och som jag agerade make up artist med och frisyrer á la fläta toffs fläta toffs....REEEMIX (Lisastyle)

Sedan bar det av med spårvagn till hallen som låg en bit bort. Vi kollade ett tag på tävlingen som pågick, nivå 1 damklassen och började sedan värma upp och köra igenom lite fristående. Det var fortfarande inte klart om Sofie kunde och skulle köra eftersom hon också var skadad... Lisa hoppade in som en räddande ängel och lärde sig friståendet på nån timme förra veckan och har sen dess varit grymt nervös och bett till gud i olika former för att Sofie ska kunna köra. Gud verkade vara på Lisas sida efter hennes fina hälsning till honom i Sofies gympabok så Sofie beslutade sig för att köra friståendet på tävling.
Sedan var det dags för förträning. Först i fristående... det kändes bra...

Sedan var det i hopp. Mitt första hopp höll jag på o landa på mage, det andra lämnade jag mina tår mellan fjärdrarna i trampetten men det tredje tror jag vart bra... sen gav jag mig och jag fortsatte värma min sträckning i baksida lår...

Mattan gick också bra och jag bestämde mig för att köra framåt, det kändes men det gjorde inte grymt ont... Dessutom skulle då Rebecka slippa köra och hon får ont i knäna av framåt...

Sedan var det dags för tävling. Vi tävlade först i fristående och det gick jättebra!!:) såg nog lite tårfyllda ögon från Eva och Lisa och det är alltid ett bra tecken... 8,55 fick vi:)

Sen blev det en lång väntan medan alla damlag som tagit sig till final körde redskap men äntligen var det dags för oss att köra hopp. Vi körde bra, mina tår var tillbaka där de skulle:p och jag klarade överslaget... Poppe ramla på en o en halv skruven vilket han höll på att strypa sig själv för men efter en liten mindre utskällning av mig innan sin dubbel halv i pik körde han den gryyyyymt bra!! Så stolt! Hela laget presterade på topp som vanligt och vi fick poängen 8,60 trots ett fall:)

Mattan var vår sista gren och även där ställde vi allt och presterade på topp:) poängen blev 8,8 och vi sprang(jag haltade) nöjda ut från hallen...

Jag hade sedan så ont att jag knappt kunde stå och våra gulliga killar i laget ville bära mig in på prisutdelningen men det fick de inte...
Vi fick våra fina guldmedaljer och även en jättesöt nalle och sedan fick vi åka tillbaka till skolan och äta middag.
 



 


Efter middagen duschade vi och sedan tog vi en promenad till Willys för att köpa godis och lite sånt:)
Vi kollade sedan på varven från dagen och också från förra helgens tävling på en tv i skolan och sen hängde vi bara i klassrummet tills det var dags att sova.


Dagen efter städade vi klassrummet, packade och begav oss sedan till Nordstan och hade vår "bas" på mcdonalds där medan vi några i taget gick och shoppade:) Jag köpte en klänning, ett linne och en väska:) vi åt också lunch och köpte dessutom sushi till middag på tåget:)


Efter nästan fem timmar i denna galleria var det dags att gå till tåget och åka hem. Hemresan vart ganska lugn, vi planerade hur vi ska få ihop pengar för att kunna åka på ännu fler tävlingar och kom på några riktigt bra förslag!:) några som har några andra???
Vi ska bland annat ha en julavslutning där besökarna får betala en mindre summa i inträde och sedan se en fin show med oss:)- intresserade att komma??
Sushi ätandet på tåget gick såhär:
   

Väl hemma fick jag skjuts med Emma hem och sen träffade jag Ploy och åt pizza med henne här hemma:)siktigt skönt att träffa henne igen!
Sen kom Pär efter jobbet, runt halv tolv och så sov vi läääänge dagen efter... Jag orkade inte gå till skolan, kunde knappt röra mig med mitt jävla ben och det kan jag som sagt fortfarande inte.
Så himlans glad att jag är med i denna underbara trupp, vi har så kul tillsammans, alla är så söta och snälla och vi har alltid kul vart vi än åker...
TACK FÖR EN UNDERBAR HELG OCH TACK ALLA NI FRÅN TRUPPEN SOM VA HEMMA FÖR ALLA SÖTA SMS!!

 

                                                


Disturbia - vår låt laget!!

Tävling i Göteborg i helgen

Kuuuul ska det bli, även om jag har sträckt mig i låret och har ont i min fot... Hoppas jag kan köra allt som det var tänkt men det får vi se. Igår hade vi träning, jag satt brevid, och provade tävlingssminkningen på Lisa, Sofie och Julia:)
De blev så snygga så!!












Sedan blev jag o Lisa så sugna på mcdonalds så vi blinka lite åt vår snälla tränare Emma som snällt gick med på vår plan<3
Så vi satt på mcdonalds kanske en timme och garva och åt om vartannat. Lisa får mig alltid på så bra humör:)<3

Stackars killen i kassan...haha, nästa gång får du be om mer kolasås till mig Lisa!!

Idag har jag skrivit klart en uppgift som jag måste göra för att jag åker imorn när vi har ett seminarium, sen har jag börjat packa och fixat me massa tävlings saker. Så nu tror jag att jag är redo för tävling:D Taggad iaf sen om jag håller eller inte det återstår väl att se...

Ikväll ska jag och Pär på bio me Fia och Oscar:) Vi ska se Eagle eye... Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag valde den men jag tänkte väl att jag blundar hela filmen eller nåt... vill ju inte att de andra ska behöva se en tråkig(asrolig) tjejfilm bara för att jag är livrädd för allt. haha. Har ju iaf Pär där brevid mig...<3

Nu måste jag kila, jag o Pär ska äta innan o han kommer snart...
puss på er

i believe

100 rosor...

igår var det tävling... det kommer jag till sen.
Först måste jag berätta om vad jag fick av min underbara pojkvän... 100 rosor!!! vita o röda i en svart hink...



Blev så lycklig... Han är så otroligt underbar... Vad har jag gjort för att förtjäna detta?


Så idag har jag gått omkring med ett leende på läpparna och berättat för alla. Typ... haha, är man lycklig så är man o jag är inte den som är tyst...

Igår var det ju tävling som sagt:)
Först tävla mina söta tjejer, 6 stycken var de bara. De var jätteduktiga och kom vidare både till semi och final och där kom de sedan 4:a av 20 lag! Helt grymt!


Sedan var det dags för vår tävling. Jag skulle tävla på två varv som är helt nya för mig som jag aldrig har tävlat på förut och dessutom har de inte varit klockrena på träning heller.
Men vår tävling gick riktigt bra faktiskt och i kvalet satte jag en riktigt bra sträcksalto, och resten av varven gick riktigt bra för mig faktiskt, tyvärr ramla ja på 1,5 skruven på trampett. Vi hade några fall totalt men gick ändå vidare till semi. Där körde vi också bra och gick vidare till final!!! Det trodde vi aldrig, vi hade liksom åkt dit för att ha kul och öva på lite svårare varv. Vi körde med 8-9 pers på varje varv mot alla andra som körde på 6.
I finalen toppade vi också så vi körde på 6 pers och där körde jag bara 2 varv för jag hade ont i min fot efter fallet på trampetten.
Iaf så slutade det med att vi fick ett silver, 0,1 poäng från guldet. Helt otroligt!
Vår trupp är fan bäst! Så glad att jag har alla er underbara...

Efter tävlingen kom alltså Pär hem till mig med blommor. sööööt!! <3

På träningen började jag och Lisa flumma lite och fundera på det här med Ag-gymnastiken... haha
     

Vi la ner den idéen ganska snabbt.....
   




Men kul var det! Sen lärde sig Lisa Sofie´s plats på en timme eftersom Sofie är skadad... duktig flicka Lisa!!<3<3!!

Men nu måste jag nog sova. Helt slut!
Ska lukta lite mer på mina blommor först. haha de luktar så gott!
Är så lycklig...

woth the wait

puss på er mina änglar! o kommentera gärna!

Grattis Fiisen och Jeessica!

Idag fyller Fia och Jessica år!!! Grattis till mina älskade!!!!

Jag o Fia började dagen med att äta lunch på Java, vårt favvo restaurang ställe:) sushi OCH kinamat. Sen rullade vi fram kan jag säga.





Tanken var sen att vi skulle plugga... Jag försökte så mkt jag bara kunde men man kan tyvärr inte säga till en flamsig och födelsedagsdivig Fia. Så vi satt på biblioteket i ungefär fem minuter innan jag blev tvingad ner av denna gaaalna tjej...




Det var bara att rulla ner på stan o köpa in det nödvändiga för tävlingarna som kommer, det behövde jag ändå göra...
Benvärmare, trikåer, en kam och snoddar blidde det.

Sen var jag ju bara tvungen att köpa en fin silvrig kuvertväska, örhängen o en brosch:) Och mitt hår skriker efter inpackning så jag passade på att införskaffa mig det också:)

Nu sitter vi hemma hos Fia o ska försöka plugga... Inte många dagar på oss nu, inlämning på söndag och tävlingar hela lördagen o träningar som vanligt typ hela söndagen...
Så idag o imorn ere hårdplugg. Och ni märker ju hur mycket jag fått gjort idag... Men nu jävlar!
Nu vill jag ha många roliga o fina kommentarer om mina inköp, ska jag behålla allt???
puss på er därute...

she's an angel...

Ajuste!
Helena detta är speciellt för dig; kolla vilka fina klistermärken vi hitta som vi ska fixa våra kalendrar med;

RSS 2.0