Vilka helger!!

Haft två suveräna helger i rad! Förra helgen proppades med vänner, fest och kärlek! Fredagen börjades med ett spinning-pass och därefter gick jag på massage:) underbart att få slappna av en timme även om hon kunde tagit i lite mer... Pärs massage är klart bättre;) där efter bar det av mot stan för en snabb-träff med lillebror som skulle beställa glasögon:) spännande!!

Sedan hemåt för att förbereda sig för kvällens strapatser, dvs utgång med bästa gänget<3 vi åt god mat (typ tapas), pratade, skrattade och spelade kort tills klockan blev midnatt och set var dags att röra sig mot flustret. Där blev det dans natten lång innan vi trötta och hesa begav oss hemåt. 


Lördagen blev en slapp-dag innan det var dags att göra sig i ordning för helgens stora händelse: Emma och Bennys giftermål:) det var så vackert och fint alltihop så man bara ville gråta... Så fint och kärleksfullt<3 








Söndagen var det lunch med under ses Da Crew eller Gotlandsgänget( kärt barn har många namn, eller iaf två) så gott och mysigt att få catcha up lite!! Dessutom ingick bebis-mys med lilla Junie...<3




Veckan rullade på som vanligt med jobb och träning och i torsdagskväll åkte vi till Värmland. Där blev det 3 fina dagar, proppade med båt-tur, svamp-plockning, god mat, middag med Hugo och Åsa, loppis, afternoon tea, shopping mm. Herregud nu behöver man  helg igen;) nejdå det var en jätterolig helg med världens bästa svärföräldrar! 








Mycket svamp och mycket mys! 

Nu har vi lillebror här och vi har ätit mat och kollat på serier och nu sms:ar vi mellan rummen... Thats how we do it;) 

Nu måste jag sova, ny vecka med nya utmaningar:) 
Sov gott! 

Puss
/Linn

I tried carrying the weight of the world... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0