Midsommarhelg

Vi firade i Värmland med fina vänner! Så mysigt! Den här gången var det inte vi som höll i det, helt underbart att komma till festligheter och inte behöva göra något... Vilken lyx!! Och dessutom hade Hugo och Åsa förberett världens lyx-dag!! Så fint och gott och välplanerat alltihop!
När vi kom fick vi champagne och jordgubbar och sedan åt vi världens finaste lunch!!

Självklart var det mycket fokus på tävlingar(lekar), tror vi höll på i tre timmar:))) vi började med att kasta bollar i korgar. Alla var dåliga på det för vi satsade på den svåraste... Sedan en runda av "pratmakarna" jag och sofie trodde vi skulle vara bäst(hur mycket pratar inte vi??!) men vi fick jättesvåra ord att förklara. xylofon, plektrum, collie, mm... skyller på det;) sedan fortsatte vi med gång på läskbackar runt en bana( åsa fick hoppa in eftersom sofie hoppar på kryckor) vi dominerade!!! sedan var det en låt-lek (förklara en artist med en låt) vi var sämst... Sedan var det en tävling där man skulle stå i en ring och gå utanför när man trodde det gått tre minuter... Återigen dominerade vi!! Vann varsin omgång;) sedan var det äggkastning... Och fångning... Man skulle kasta och fångs så långt som möjligt utan att h sönder ägget... Jag och Hugo (stand in för Sofie) vann!!! Sedan var det dags för finalen och det var ett beep-test typ... utifrån hur många poäng vi hade fick vi vatten i en pet-flaska. sedan skulle vi springa med ett deciliter-mått och hämta vatten från en hink, fram och tillbaka tills PET-flaskan var fylld. Vi kom tvåa i den!! Sofie och jag är som sagt hemska förlorare så tur för oss alla så vann jag och sofie hela alltet!!! Så grymma var vi! Fick en drink var i pris:) (ja jag älskar att vinna;)

Sedan blev det lite lugnt innan grillen skulle sättas igång och middagen blev runt 21. Kvällen fortsatte in på småtimmarna och vi hade väldigt trevligt!
Dagen efter tog vi det lugnt, kollade på film, spelade spel och på kvällen blev det bio. The Internship- så himla bra!!

Idag blev det först lunch med fina svärföräldrarna innan vi begav oss hemåt.
Efter en helg med massor av mat och gott var det skönt att få träna av sig lite så det blev en timmes spinningpass, medel och sedan en halvtimme bålstyrka på gymmet.
Har hunnit med att handla också och nu på kvällen har vi sett på tv. Mys!

Imorgon blir en vanlig måndag med morgonpromme, jobb, träna tjejerna och sedan måste jag få några saker gjorda på kvällen. Håller tummarna för att jag är pigg då!

Hoppas ni haft en superfin helg!
Puss
//Linn

You give me something...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0