Vänner<3

Så jäkla skönt att känna sig älskad av sina vänner... De finns där för mig när ja än behöver.
Igår va ja med Helena hela dagen och kvällen. Jättemysigt. Vi glodde på tv typ väldigt länge men sen blev vi rastlösa så vi sminkade oss(eller okej jag sminkade mig och Helena inspekterade som vanligt) och sen gick vi till Upplands och drack vin och spelade kort:)
Jag lärde henne Casino och hon lärde mig tvåmanstvist tror jag det hette. Det var jättekul! Sedan blev vi hungriga och gick till max o åt tillsammans med alla stackars småbarn som inte har någonstans att vara.

När vi kom hem övertalade vi Marika att komma o hänga lite med oss och det gjorde hon o vi pratade o åt popcorn tills Zacke kom och var övertrött:p Han tyckte som vanligt att jag hade vissa områden som jag pratar mycket om..haha
Sedan var det dags att sova.

Idag drog Helena upp mig skiiiit tidigt!!! halv elva närmare bestämt. Tur att jag har henne...Skola imorgon och kan inte gå upp före tolv... kommer bli tufft... Vi kolla på massa roliga program o sen fick vi prata lite med Jessica på msn<3 Saknar dig såå mycket vännen. kom hem snart snälla! Bara typ tre månader kvar nu... Har iaf gått ett bra tag. När du kommer hem då jävlar;) Då blire hårdträning och hårdfestande:)

Nej nu ska jag snart ut på äventyr med mammsen:) Det blir lunch fika och handling som hon så fint beskrev det i sitt sms...

Hoppas alla ni får en underbar dag, ta hand om er själva och era kära.

Hi my name is Bob
and I work at my job
I make 40 some dollars a day
... För dig Therese;)<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0